lijstenornament.nl
Beoordelingen:

168 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.283 beoordelingen in totaal  

4,83
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 sep. 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
lijstenornament.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

3 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het selecteren van een profiel en bepalen van de hoeveelheid is net als bij elke andere shop. Het grote voordeel van deze shop is dat het heel makkelijk is om op praktisch elk gewenst moment de profielen op te halen. Met no-nonsense communicatie, heel duidelijk en flexible allemaal. Heb inmiddels een aantal keren materialen besteld. Altijd netjes verpakt, met beschermfolie om de profielen en vervolgens in een goed passende doos. Geen deuken of beschadigingen. Helemaal tof. Kan helemaal aanbevelen!

de meest kritische beoordeling

8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik had helemaal niet door dat het ornament van piepschuim is gemaakt. Dat viel wel tegen. Maar hierdoor weegt het niks en is makkelijk te installeren. Ik heb het nog niet geverfd dus weet nog niet of ik tevreden ben met het eindresultaat
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor lijstenornament.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
PV
Peter v.
Baarlo (NL)
19 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

plafondlijsten

Zeer snel gelevert, super verpakt
Beoordeling melden
MM
Marcel M.
Zevenaar
10 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie lijsten en snel geleverd
Beoordeling melden
10 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi product en snel geleverd.
Beoordeling melden
14 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering goed product
Beoordeling melden
11 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top service Mooi product
Beoordeling melden
11 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer tevreden!
Beoordeling melden
15 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijkheid
Beoordeling melden
24 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
17 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mensen geen 10 minuten in vrieskou laten wachten als je een afspraak hebt. Daarnaast juiste hoeveelheid producten leveren zoals besteld.
Beoordeling melden
Antwoord van lijstenornament.nl
11 jan. 2024
Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren, we waarderen uw feedback en nemen dit zeker mee om onze dienstverlening te verbeteren.
8 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Scheef afgezaagde plafondlijsten
Beoordeling melden
Antwoord van lijstenornament.nl
9 jan. 2024
Bedankt voor het delen van uw feedback. U behoort natuurlijk goede producten te ontvangen en “scheef afgezaagd” hoort daar zeker niet bij. Wij verzoeken u even contact met ons op te nemen zodat we dit kunnen oplossen.
3 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Product is precies wat ik zocht. Het product zelf is goed, de omschrijving is goed en de verpakking en verzending ook. Een aanrader!
Beoordeling melden
JB
Jeroen B.
Amsterdam
21 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Gewoon goed!

Vrij last-minute platte plinten moeten bestellen, ging heel eenvoudig en netjes op tijd geleverd.
Beoordeling melden
17 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het telefonisch contact en advies was prima. De bestelling is keurig geleverd.
Beoordeling melden
RB
Rob B.
st. Maartensbrug
22 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik kon de lijsten niet meer vinden bij de bouwmarkten .
Beoordeling melden
18 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede levering & snel antwoord op vraag via de mail
Beoordeling melden