wear2work.nl

8.263 reviews in totaal   2.258 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer positief over de snelle en punctuele levering van bestellingen, evenals de uitstekende kwaliteit van de producten die als duurzaam en passend bij de prijs wordt ervaren. Ook de vriendelijke, behulpzame en snelle klantenservice wordt gewaardeerd, net als de soepel en snel afgehandelde retourzendingen. De prijs-kwaliteitverhouding wordt vaak als zeer gunstig genoemd en de duidelijke, tijdige communicatie over bestellingen, levertijden en alternatieven wordt eveneens op prijs gesteld. De pasvorm en maatvoering vallen bij het overgrote deel van de klanten in de smaak. Er zijn echter enkele klanten die afwijkingen in de maatvoering melden en voor sommigen zijn er verbeterpunten bij vertragingen in de communicatie. Ook zijn er sporadisch negatieve ervaringen met de klantenservice.

Reviewswear2work.nl

Snelle levering, maat te klein gekozen, retour goed geregeld. Nieuwe besteld en was top. Lekker broekie👍🏻

Antwoord van wear2work.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het retourneren goed geregeld was en dat de nieuwe broek wel helemaal naar wens is. Mooi dat hij zo goed bevalt! Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Wear2work

Goede kwaliteit shirts. Snelle verzending.

Extra lange shirts zijn ook écht langer. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Snel verzonden. Hier bestel ik weer.

Antwoord van wear2work.nl

Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat de W2wear extra lange shirts ook echt de extra lengte hebben die je zoekt. Fijn dat je daarnaast tevreden bent over de prijs kwaliteit verhouding en de snelle verzending. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Wear2work

Excellent service and high quality product.

The website is clear, easy to use, and very informative. Customer service is fast and accurate. The product is high quality.

Antwoord van wear2work.nl

Thank you for your review! Great to hear that you find our website clear, easy to use and informative. We're also happy to hear that you are satisfied with our customer service and the quality of the product. We look forward to seeing you again! Kind regards, Team Wear2work
Mooie kwaliteit werkschoenen. Ik kreeg een mail dat de levering vertraagd was. Maar dat was te verwachten met deze weersomstandigheden. Maar ik heb ze eergisteren netjes verpakt binnen gekregen. Ik ben er super blij mee, de schoenen zitten ook heerlijk. Volgende keer bestel ik weer bij wear2work

Antwoord van wear2work.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de werkschoenen en dat je begrip had voor de kleine vertraging. We zien je volgende bestelling graag weer bij Wear2work! Met vriendelijke groet, Team Wear2work
Er werd uitstekend gecommuniceerd over levertijden. Toen bleek dat een item een wat langere levertijd had dan verwacht is er een mooi vervangvoorstel gedaan.

Antwoord van wear2work.nl

Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de communicatie rondom de levertijden. Fijn dat het vervangende voorstel goed is bevallen toen een artikel langer onderweg bleek te zijn dan verwacht. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Wear2work
snelle afhandeling en verzending!! super fijn dat de broek langer gemaakt kan worden door de zoom eruit te halen, daar zijn we heel blij mee met twee lange mannen in huis.

Antwoord van wear2work.nl

Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat de afhandeling en verzending snel zijn verlopen en dat de extra lengte in de broek zo goed uitkomt. Fijn dat jullie hier zo blij mee zijn! Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Wear2work
Zijn lange t shirts goede kwalitiet, alleen jammer dat ze kleiner uitvallen dan dat de maat aangeeft

Antwoord van wear2work.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de extra lange T-shirts. Jammer dat de maat iets kleiner aanvoelt dan verwacht. De Santino Jace extra lange T-shirts vallen getailleerd, waardoor ze soms wat kleiner kunnen aanvoelen. Mocht je liever een wat ruimere pasvorm hebben, dan zijn de extra lange T-shirts van W2wear misschien een goede optie. Deze vallen wat wijder. Met vriendelijke groet, Team Wear2work
Ik heb een brede voet dus is het moeilijk om een werkschoen te vinden die ik in mijn eigen maat aankan en niet een maat groter. Deze schoen zit perfect, goeie breedte. Ik hou het er een hele werkdag op uit

Antwoord van wear2work.nl

Bedankt voor je review! Wat super om te horen dat je eindelijk een werkschoen hebt gevonden die goed past bij een bredere voet en dat je er de hele werkdag comfortabel op kunt lopen. Veel plezier met je Albatros werkschoenen! Met vriendelijke groet, Team Wear2work
Altijd goede quality en snel verzenden, ik heb meerdere malen bestellingen bij hun gedaan en er zullen ook meer volgen

Antwoord van wear2work.nl

Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de snelle verzending. Bedankt voor je vertrouwen en we zien je graag weer terug! Met vriendelijke groet, Team Wear2work
Super bedrijf. Contact met iedereen is goed, kwaliteit is super en het wordt snel geregeld!

Antwoord van wear2work.nl

Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over onze service, de kwaliteit van de producten en het contact. Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Wear2work
toen ik de verkeerde maat (te klein) had besteld en ontvangen, werd het zeer makkelijk gemaakt het terug te sturen en een grotere maat te bestellen.

Antwoord van wear2work.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het retourneren van de verkeerde maat eenvoudig verliep en dat het bestellen van een grotere maat soepel is gegaan. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Wear2work

Prima!

Had een in de bestelling iets verkeerd ingevuld. Dit was voor verzending nog probleemloos gewijzigd

Antwoord van wear2work.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat we de wijziging in je bestelling nog vóór verzending probleemloos hebben kunnen aanpassen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Wear2work

Alles goed.

De schoenen zijn prachtig en comfortabel. Ze werden snel verzonden zodra ze op voorraad waren. Ik beveel ze aan.

Antwoord van wear2work.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de schoenen prachtig en comfortabel zijn en dat ze snel zijn verzonden zodra ze weer op voorraad waren. Bedankt voor de aanrader! Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Wear2work
Goede service en zeer klantvriendelijk, goede kwaliteit met een snelle levertijd

Antwoord van wear2work.nl

Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over onze service, klantvriendelijkheid, de kwaliteit van de producten en de snelle levertijd. Veel plezier met je bestelling! Met vriendelijke groet, Team Wear2work
Snelle levering en de eenvoudige manier van bestellen. Goede kwaliteit van het product.

Antwoord van wear2work.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het bestellen eenvoudig ging, de levering snel was en dat je tevreden bent over de kwaliteit van het product. Veel plezier met je bestelling! Met vriendelijke groet, Team Wear2work
Ik had t shirts besteld die te groot bleken. Retourzending ging snel, en de juiste maat werd ok snel daarna geleverd.

Antwoord van wear2work.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het retourneren snel verliep en dat de juiste maat daarna ook snel is geleverd. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Wear2work
alles was passende en in orde reeds de tweede bestelling en ze gaan lang mee mijn lange t shirts bedankt

Antwoord van wear2work.nl

Bedankt voor je review! Mooi om te horen dat alles goed past en in orde was. Geweldig dat dit alweer je tweede bestelling is en dat de extra lange T-shirts lang meegaan. Bedankt voor je vertrouwen! Met vriendelijke groet, Team Wear2work
Oprecht verrast door de snelle service, retourservice en heldere communicatie. Een schoolvoorbeeld voor veel bedrijven!

Antwoord van wear2work.nl

Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, retourafhandeling en communicatie. Bedankt voor het mooie compliment! Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Wear2work

Topbedrijf met goede prijs en kwaliteit

Een bedrijf met erg fijne service en mensen die altijd met je meedenken. Daarnaast zijn de producten van goede kwaliteit en prijs!

Antwoord van wear2work.nl

Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je onze service als fijn ervaart en dat je het meedenken waardeert. Fijn dat ook de kwaliteit en prijs goed bevallen. We zien je graag een volgende keer weer terug! Met vriendelijke groet, Team Wear2work
waterdichte thermo handschoenen gezocht en gevonden. Heb er nu al veel plezier van en de prijs viel mij 100% mee. Handschoenen zijn snel bezorgt, zodat ik er direct profijt van had.

Antwoord van wear2work.nl

Bedankt voor je review! Super om te horen dat je de juiste waterdichte thermo handschoenen hebt gevonden en dat ze goed bevallen. Fijn dat ze snel zijn geleverd en dat je er direct profijt van hebt. Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Team Wear2work