wear2work.nl

8.764 reviews in totaal

8.764 reviews since 16 aug 2022

Gecertificeerd sinds: 9 sep 2022
wear2work.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn erg tevreden over de snelle en correcte levering, de hoge kwaliteit en duurzaamheid van de producten, en het ruime en diverse assortiment, waaronder specifieke wensen zoals damesmodellen en verschillende maten. De pasvorm wordt vaak als perfect en comfortabel ervaren. Daarnaast wordt de klantenservice als uitstekend, behulpzaam en oplossingsgericht beschreven, met snelle communicatie en persoonlijke aandacht. Het retour- en ruilproces verloopt soepel, snel en klantvriendelijk, wat het vertrouwen in de webshop vergroot. Ook de communicatie wordt als duidelijk en prettig ervaren, vooral bij (na)bestellingen of onduidelijkheden. Sommige klanten ervaren echter vertragingen door externe bezorgers. Er zijn incidentele opmerkingen over tegenvallende productkwaliteit en enkele meldingen van afwijkende maatvoering.

Reviewswear2work.nl

2 korte werkbroeken besteld van brams workswear. Zitten heerlijk. Snelle levering. Was verbaasd naar hoe groot de winkel is in Wijk bij Duurstede. Zeer groot assortiment en vriendelijke mensen.

Antwoord van wear2work.nl

Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat de Brams Workswear korte werkbroeken heerlijk zitten en dat de levering snel was. Leuk dat je ook een bezoek hebt gebracht aan onze winkel in Wijk bij Duurstede en verrast was door het ruime assortiment. Bedankt voor je mooie woorden over ons team! We zien je een volgende keer graag weer terug! Met vriendelijke groet, Team Wear2work
Ik moest retour label uitprinten. Via DHL, Dat lukte niet. Toen ben ik gaan appen. Daar ben ik doorgestuurd naar Stefan, en die kwam er vrij snel achter dat er problemen waren met DHL retour label. Dus via Postnl gedaan. Hij was rustig, aardig, behulpzaam. Terwijl het niet meteen lukte. Groet, ilse

Antwoord van wear2work.nl

Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je zo goed bent geholpen door Stefan en dat het probleem met het retourlabel is opgelost. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Wear2work

Supergoed !

Alles supergoed gegaan! Ben ik per ongeluk mijn bestelling als “ophalen van de winkel” geklikt ,werd ik gebeld met de vraag of dat klopt en alsnog naar huis volgende dag (gratis) ontvangen ! Wat mijn betreft,beter kan niet !!

Antwoord van wear2work.nl

Bedankt voor je review! Leuk om te lezen dat we dit nog op tijd voor je konden aanpassen. Fijn dat we even hebben kunnen meedenken en dat je de bestelling alsnog de volgende dag thuis hebt ontvangen. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Wear2work
S H
Sabine H.

Kosteloze deellevering, super personeel

Een deel van mijn bestelling was nog niet leverbaar waardoor alles later zou komen, heb even gebeld en toen werd het kosteloos omgezet in 2 deelleveringen, geweldige service!

Antwoord van wear2work.nl

Bedankt voor je review! Fijn dat we na je telefoontje een passende oplossing konden bieden, zodat je niet op de complete bestelling hoefde te wachten. Bedankt voor je mooie woorden over onze service! Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Wear2work
Prima communicatie, snelle reactie. Er was iets niet geleverd, werd meteen nabezorgd, super!
Veel keuze. Duidelijk zichtbaar of ze op voorraad zijn en welke maten beschikbaar zijn. bestelling is volgende dag binnen. Netjes verpakt met een paar extra sokken.

Antwoord van wear2work.nl

Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over ons ruime assortiment, de duidelijke voorraadinformatie en de snelle levering. Leuk dat de extra sokken in de smaak vielen! Veel plezier met je bestelling! Met vriendelijke groet, Team Wear2work
Mooie broeken, goede waterdicht en de jas is oo mooie en waterdicht en zeer soepel om in te bewegen
de flexibiliteit qua levertijd. Had op vrijdag besteld zonder er rekening mee te houden dat er zaterdag niemand aanwezig zou zijn op de zaak. 1 telefoontje later en de levering was verplaatst naar maandag.

Antwoord van wear2work.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat onze flexibiliteit gewaardeerd wordt. Mooi dat we er samen voor konden zorgen dat het pakket op het juiste moment werd bezorgd. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Wear2work
Heb Pumas besteld en die zitten heerlijk,moet er de hele dag oplopen en ze zijn het geld meer dan waard.

Antwoord van wear2work.nl

Bedankt voor je review! Super om te horen dat de Puma werkschoenen zo comfortabel zitten, zeker als je er de hele dag op loopt. Geweldig dat je vindt dat ze hun geld meer dan waard zijn! Veel plezier met je werkschoenen! Met vriendelijke groet, Team Wear2work
Verkeerde maat besteld en hop ruilen geen probleem even een berichtje en het was geregeld.
Ik vindt het zo goed hoe jullie werken ,ik zou iedereen willen aanraden hoe positief ik van jullie vind met bestellen en wat jullie beloven ook aan houdt.ik zou zeggen ga zo door

Antwoord van wear2work.nl

Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze werkwijze. Bedankt voor je mooie woorden en aanbeveling. Fijn dat we onze beloftes hebben kunnen waarmaken. Daar doen we het voor! Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Wear2work
J W
Jan W.
Ik ben tevreden ook over het retour sturen, alleen de maatvoering loopt volgens mij niet parallel met overige kleding maten. Voor mij altijd te klein ook is het tweemaal XXL terwijl bij andere kleding wel 2X XXL goed past.

Antwoord van wear2work.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent en dat het retourneren goed is verlopen. Wat betreft de maatvoering, deze kan inderdaad verschillen per merk en soms zelfs per model. Daardoor kan het voorkomen dat een maat XXL bij het ene artikel anders valt dan bij een ander artikel. Bedankt voor het delen van je ervaring. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Wear2work

Snel mijn werk hervatten in de bouw

De snelle levering zo dat ik mijn werk in de bouw snel kon hervatten en een paar mooie sokken erbij kreeg dat krijg je nergens wat extraas en vond dat wel heel apart en een mooi gebaar

Antwoord van wear2work.nl

Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je de bestelling zo snel hebt ontvangen, zodat je je werk in de bouw snel kon hervatten. Leuk dat de gratis sokken zo gewaardeerd worden, we vinden het fijn om onze klanten af en toe iets extra's mee te geven. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Wear2work
Paar keer in de winkel geweest, super vriendelijk en behulpzaam personeel. Nu een keer via de webshop besteld, omdat ik precies wist wat ik moest hebben. Gaat heel makkelijk de betalingen ook. En lekker snel geleverd.

Antwoord van wear2work.nl

Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je zowel in de winkel als via de webshop zo goed bent geholpen. Leuk dat het bestellen en betalen makkelijk ging en dat alles snel is geleverd. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Wear2work
Service is super . Ik heb nog niets binnen. Dus dat moeten wij nog beoordelen 👍
Goede kwaliteit werkschoenen, fijne winkel met ruime keus!! Netjes en goed verzonden. Kortom een geweldige internet werk kleding winkel!

Antwoord van wear2work.nl

Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van de werkschoenen, ons ruime assortiment en de snelle verzending. Superleuk dat je ons aanbeveelt als dé webshop voor werkkleding! Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Wear2work
Dat je na het bestellen het produkt snel in huis hebt. Helder wordt gecommuniceerd en het produkt voldoet aan de beschrijving.

Antwoord van wear2work.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd, dat onze communicatie duidelijk was en dat het product volledig aan de beschrijving voldoet. Dat is precies waar we naar streven! Veel plezier met je bestelling! Met vriendelijke groet, Team Wear2work
Mijn bestelling was snel binnen, prijs zeer netjes en product is zoals verwacht goed.

Antwoord van wear2work.nl

Bedankt voor je review! Mooi om te horen dat je bestelling snel binnen was en dat je tevreden bent over de prijs én het product! Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Wear2work

Bram Paris broeken

Al jaren koop ik de broeken van Bram Paris. Bevallen supergoed, het zwakste punt zijn de broekzakken, daar komen op een gegeven moment gaten in. Niet handig voor je sleutels. Verder solide kleding met als onverwachte bonus het OekoTex label en verpakking van gerecycled plastic!

Antwoord van wear2work.nl

Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat de Brams Paris broeken al jaren goed bevallen. Bedankt ook voor je eerlijke feedback over de broekzakken. Fijn dat je daarnaast tevreden bent over de kwaliteit en dat het OekoTex label en de verpakking van gerecycled plastic gewaardeerd worden. Mocht je willen, dan kijken we graag met je mee naar een alternatief met extra sterke zakken dat beter aansluit bij jouw gebruik. Neem hiervoor gerust contact met ons op! Met vriendelijke groet, Team Wear2work
Ik had niet de goede werk broeken besteld, retour gestuurd en binnen een week opgelost! Iedereen aan re raden om bij hun te kopen!

Antwoord van wear2work.nl

Bedankt voor je review! Top om te horen dat het omruilen snel en soepel is verlopen. Geweldig dat je onze service aanbeveelt, daar zijn we erg blij mee! Veel plezier met je nieuwe werkbroeken en shirts! Met vriendelijke groet, Team Wear2work

Wear2work is een ervaren specialist in het leveren van werkkleding, werkschoenen en PBM’s aan grote en kleine bedrijven, zzp’ers en particulieren. In de afgelopen 16 jaar hebben wij het assortiment ui...