Klanten zijn zeer positief over de kwaliteit van de handdoeken. Daarnaast wordt de snelle en correcte levering breed gewaardeerd. De kleuren van de producten sluiten goed aan bij de verwachtingen en worden veelvuldig geprezen. Ook de service wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Tot slot vinden klanten de verpakking netjes en zorgvuldig, wat bijdraagt aan een positieve ervaring. Enkelen merken kleine minpunten op aan de handdoeken.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsHanddoekwereld.nl
Een blijde 91 jarige
Kwaliteit handdoeken, mooie kleuren, ruime keuze en grote washandjes met lusjes. Dit alles goed verpakt en ook nog in de aanbieding waarmee de 91 jarige in haar nopjes is!
Mijn besteling was goed spullen van kwaliteit. aleen de website komt niet betrouwbaar over erstaan geen reviews. Ook kreeg ik geen track en trace code heb ze moeten mailen er voor. Heel ondeuidelijk.
Prijs en kwaliteit is prima
Prijs en kwaliteit
Mooie kwaliteit aanbieding top
hele mooie handdoeken en ze passen qua kleur helemaal in mijn badkamer
Snelle levering. Keuze is prima.
Vlotte levering en mooie producten. Ga er zeker vaker bestellen.
Snelle levering, goede kwaliteit
snelle levering, met zorg verpakt en prachtige handdoek en washandjes maar vooral keuze te over!
Ze lazen de toelichting ,en stuurde me wat ik zocht.Blij toe
Top kwaliteit en leuk dessin
Prachtige handdoek, zacht en heel mooie kleur.
Prima. Alles naar wens.
mooie handdoeken hele goede kwaliteit
super fijne handdoeken en snelle service