sweeek.nl

3.763 reviews in totaal   1.221 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen tevreden over de snelheid, duidelijkheid en betrouwbaarheid van de levering, de kwaliteit van de producten en de degelijkheid van de verpakking. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als goed ervaren en veel klanten vinden het montageproces eenvoudig dankzij duidelijke handleidingen. Ook wordt de klantenservice vaak als behulpzaam en oplossingsgericht omschreven. Daarnaast waarderen klanten de heldere communicatie over hun bestelling. Aan de andere kant worden er ook negatieve punten genoemd, zoals vertragingen, incomplete zendingen en een gebrek aan communicatie rondom levering en statusinformatie. Het retourproces wordt regelmatig als omslachtig en klantonvriendelijk ervaren, met hoge kosten en ingewikkelde instructies. Het contact met de klantenservice kan traag of lastig zijn, vooral bij retouren of complexe situaties. Sommige klanten vinden het assembleren van producten tijdrovend of lastig en melden lichte schade of onduidelijkheid bij het uitpakken. De productkwaliteit wordt soms als gelijk aan de prijs gezien, wat kan wijzen op gematigde verwachtingen.

Reviewssweeek.nl

Eerste bestelling bij Sweeek was goed

Voor het eerst een bestelling bij Sweeek geplaatst. Het ging om een parasolvoet en twee ligbedden. De exacte levertijd was niet meteen duidelijk. Ook dat deze apart van elkaar werden verzonden, was ook niet duidelijk. Middels een email van DPD kreeg ik een verwachte leverdatum. Uiteindelijk is deze op tijd en netjes afgeleverd. De producten waren redelijk eenvoudig in elkaar te zetten en de kwaliteit is goed. Ik ben tevreden en zou zeker nog een keer een bestelling plaatsen.
Zonder dat ik het nog wist had ik al eerder een rechthoekige parasol voor het beschermen van mijn zaaigoed te beschermen tegen een al te felle zon, ik heb vier grote tafels waar ik snelgroeiers als rucola,spinazie,veldsla water/tuinkers etc in bakken kweek en natuurlijk mijn vele tomatenrassen van over de hele wereld die tegen regen beschermd moeten worden om de aardappel/tomaten ziekte (phytoftora) tegen te gaan, nu had ik al wat parasols van 3 bij 4 meter maar zijn nogal onhandelbaar vanwege de houten constructie, parasols die ik bij U besteld heb zijn lichtgewicht en makkelijker uit te richten doordat ik in iedere tafel in het midden een gat geboord heb om zo de snelgroeiers en tomaten te beschermen tegen direct zonlicht of regen. met een uitbreiding van een extra lange kweektafel had ik er nog een nodig, maar mijn hoogbejaarde moeder die nagenoeg blind is maar nog wel zelfstandig woont is in de afgelopen maanden een renovatie doorgevoerd waardoor ze verplicht werd om de vaste overkapping van 3.5 bij 2.5 meter te hebben moeten verwijderen, met gevolg dat zij de zon nu pal op het achterraam heeft en met het weinige zicht wat zij nog heeft verblind werd en de vrijwel hele dag met de gordijnen dicht moet leven, daarom weer op zoek gegaan naar nog twee van deze parasols van 2 bij 3 meter te verwerven en bij het zoeken wederom weer uitkwam bij Uw bedrijf en er achterkwam dat ik al een account had bij Uw bedrijf waar ikzelf geen herinnering meer van had, mijn moeder is dolgelukkig nadat ik een van de twee bestelde bij haar neergezet heb wat bijna op een halve cm tussen de twee verticale sponningen paste op een verrijdbare betonnen voet en ze dolblij is dat ze nu de gordijnen weer open heeft en weer naar buiten kan kijken met het weinige zicht wat zij nog heeft. over enkele dagen bestel ik voor mezelf er nog een voor de nieuwe 2.5 meter lange kweektafel, wat het meest aantrekkelijk is dat het gewicht tot een minimum is gebracht ten opzichte van de houten parasols die ik eerst gebruikte en de weinige kracht met het open en dichtdraaien van Uw parasols.

Goede service, verzending en top BBQ

Goede service en verzending. Top BBQ en alles in 10 minuten geklaard. Als er 1 punt is wat ik persoonlijk zou vernaderen is het de vet opvangbak. Die gaat er nu aan de achterkant uit. Ik heb een buitenkeuken en dat is een beetje lastig om de opvangbak er uit te halen. Zou makkelijker zijn als deze aan de voorkant uitneembaar zou zijn, maar dat is echt het enige waar ik "commentaar" op heb. Verder, top! Blij met de aankoop, beter als mijn vorige Weber!
Ik heb veel bestellingen gedaan erg tevreden. Ik hoop met deze review in contact te kunnen komen ???? Ik heb twee 2 vitrinekasten gekocht. Nou zitten er geen platen bij!!!! die ik in de kast moet liggen!!!!! Nu heb ik 2 leuke vitrinekasten waar ik niks in kan zetten!!! want er zitten geen platen bij drie + nog eens drie van de andere kasten geen plateaus bij!!! Alles gaat in het Frans. ik hoop zo contact te krijgen met het bedrijf.
Wow blij verrast, goede kwaliteit voor die prijs ! Heel erg goed verpakt, goede communicatie over bestelling en levering, makkelijk en duidelijke montage instructies. Zeer tevreden over Sweeek! Enige nadeel van deze kast is dat hij eigenlijk te laag is om volwassenen shirts e.d. in te hangen. Zie foto, ze komen tot op/over de bodemplanken en wat ik hierin heb ophangen is allemaal maat XS/S. Is niet de schuld van Sweeek, want de afmetingen staan duidelijk bij hun producten.
We hadden een tafel besteld, bij aankomst bleek een lichte beschadiging. Een mail gestuurd, snel antwoord gekregen en we konden kiezen tussen korting bij volgende aankoop of 20% van het bedrag terug gestort op de rekening. We hebben gekozen voor bedrag terug op rekening. Tot onze verbazing kregen we bericht dat we voor korting hadden gekozen! Weer mail terug gestuurd en gezegd dat het niet goed was en of ze willen veranderen. Dat is al weer een week geleden en helaas niets meer gehoord.
T G
Tessa G.

Prima

Twee keer een bestelling bij sweeek geplaatst. Beide keren zonder problemen. Pakket kwam op tijd binnen. Echter was het bij beide keren niet duidelijk dat de levering uit 2 pakketten bestond. Kleine beschadiging op een van de kastjes, maar met een beetje stift wel weg kunnen werken.
Vanaf het moment van bestellen tot aan de levering en vervolgens het opbouwen van de 4x3m Triomphe ging alles perfect. Concrete en heldere communicatie over de leverdatum tijdklok, chauffeur en bijrijder hielpen mee met lossen en waren uiterst correct. Bij het opbouwen was ik (als beroepsmatig techneut) onmiddellijk onder de indruk van de kwaliteit van de pergola, de gebruikte materialen en de opbouw handleiding. Een heel groot compliment aan Sweeek!
Mooi kastje, goede kwaliteit, wel een heel laag draagvermogen per plank volgens de gebruiksaanwijzing, terwijl de kast solide voelt. In elkaar zetten was gedoe omdat alle schoefgaatjes net te klein zijn. Het heeft me twee dagen en 4 dagen spierpijn in m’n onderarmen gekost, maar hij staat leuk!

Een kleding kast met verkeerd onderdeel

Een kleding kast hier besteld, tijdens het monteren helaas een verkeerd onderdeel geconstateerd. Hierover gemaild met de klantenservice, de volgende dag al antwoord gehad en meteen opgelost! Het ontbrekende onderdeel kosteloos toegestuurd gekregen binnen een aantal dagen. Heel netjes en snel opgelost.

Super kippen hok 🏡

Voor een hele mooie prijs een 🏰 voor de kippen. Even goed in de beits, wat extra bescherming en ik weet zeker. Deze gaat een heel kippenleven mee! 🙏 🐓🥰 De bezorging was wel slecht, niet op tijd niet op de goede dag. Slechte ℹ️ over wanneer het dan kwam.
De levering updates. Alleen het zou fijn zijn als je van te voren wist rond welke tijd hij bezorgd wordt. Heel veel updates maar net die niet. Heel fijn vond ik het pakket alles was genummerd en goed gemaakt. Zodat alles geel makkelijkk in elkaar gezet kon worden. Ook alleen

Prima service!

Wat langere levertijd maar men informeert hier goed over. Een bouwpakket met veel onderdelen, de duidelijke productinformatie zorgt ervoor dat het product redelijk vlot in elkaar gezet kan worden. Prima service bij een klacht. Ik ga hier zeker weer een bestelling een bestelling plaatsen!
Ik twijfelde vanwege de slechte reviews, maar toch besteld. Naar mijn mening was het echt top! De bezorging ging vlot, er werd netjes van te voren gebeld en op de afgesproken datum werd het ook geleverd. Bij het uitpakken zat alles keurig netjes verpakt en was er dan ook niks beschadigd. Alles was compleet en het in elkaar zetten een fluitje van een cent door de meegeleverde handleiding, die overigens heel duidelijk was. Zoals ik al zei, na mijn mening echt een top ervaring!

Klant echt op de hoogte houden!

als een levering verlaat wordt, in mijn geval een maand later, de klant inlichten zodra bekend is wat er aan de hand is en de klant dus niet in het ongewisse laten. ook als men via een formulieer vraagt waar je bestelling blijft direct daar op reageren en niet wachten tot de klant naar Frankrijk moet bellen, nederlands telefoonnummer zou ook handig zijn, en daar dan uitleg krijgt, en een oplossing wordt geboden door Frankrijk en dan pas vanuit Nederland in actie komen!

Not positive experience overall

Bad working of the website and not positive experience with the delivery and logistics. I had to keep a month of conversations with the cumstomer support cause: 1. First, the payment was accepted by my card but not by your system. It took 2 weeks to unlock the situation and get the order shipped. 2. Nonetheless, I put the right address on my order; the courier had a completely different number where to deliver 3. Wrong order delivered in one of the boxes; I had to ask to get it reshipped. My missing package 4. New missing piece shipped and lost before understanding it changed courier and I didn't have any tracking, and it was stuck for 1 week. Not a pleasant experience at all.

TV console: good quality-price ratio

Ordered a TV console, light wood colour and rattan doors. The delivery was quick and the furniture is OK: looks good, is relatively good quality for price, and the assembly is very easy, things properly packed and labelled. The only thing is that it is more wobbly than I thought (might need to fix it to the wall or hang the TV instead) and one of the screw sets was missing, replaced instead for a duplicate of another set (missing set I, double of set K). Luckily I could make it work still.

Prachtige meubels goede klantenservice

Prachtige meubels. Helaas bij 1 stoel een defect en dat werd keurig netjes opgelost door nieuwe te sturen. Dit ging heel snel, binnen een week had ik de nieuwe ontvangen. Ik had vooraf wat negatieve revieuws gelezen, maar die kloppen echt niet met mijn ervaring. Zeer tevreden en ook zeer aan te raden.
Perfect ontworpen product als industrial design. Erg slim en handig in gebruik. Deze BBQ heeft me al uren veel plezier gegeven. De afhandeling bij Sweek verliep snel en soepel. De prijs was te voordelig, zodat ik er een 2de heb bijbesteld.

Service na beschadigde onderdelen is matig

We hebben een buitenkeuken besteld die geleverd werd met flink wat deuken erin en een kapotte kraan. De keuken zat inmiddels in elkaar en de dozen waren al weg omdat er gevraagd werd welke onderdelen er zichtbaar beschadigd waren en vervangen moesten worden. We kregen toen een paar dagen later te horen dat we alles terug moesten sturen netjes verpakt in dozen of akkoord moesten gaan met een financiële compensatie. We hadden graag een onbeschadigde keuken gehad maar uren werk nog een keer doen om het uit elkaar te halen een zoektocht naar dozen om te verzenden en daarna nog een keer om het weer in elkaar te zetten zagen we ook niet zitten...