Autosleutel.nl

8.275 reviews in totaal   670 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de snelle levering, de duidelijke instructievideo’s en uitleg, en de gebruiksvriendelijkheid van het bestelproces. Ook worden de vriendelijke en behulpzame service, de oplossingsgerichtheid bij problemen en de goede kwaliteit van de producten gewaardeerd. Retouren en terugbetalingen verlopen in de meeste gevallen soepel. Er zijn echter enkele opmerkingen over vertragingen bij de levering door postbedrijven of adresproblemen. Daarnaast zijn er kritische noten over de pasvorm en afwerking van sommige producten en ervaren sommige klanten onduidelijkheid of problemen bij het retourbeleid. Niet elk probleem wordt bovendien direct opgelost.

ReviewsAutosleutel.nl

Privéprofiel
Top Leistung zu Top Preisen. Wenn ich mir die Abzocke bei deutschen Autohändlern anschaue...! Hier kann man eigentlich nichts falsch machen. Sehr Empfehlenswetg. Und - danke nochmals für die superschnelle Erledigung meines Auftrages.

Duidelijke instructies

Tijdig geleverd, duidelijke instructies toegevoegd. Gemakkelijk se sleutelbaard en printplaat overgezet. Binnen 10 minuten een nieuwe werkende sleutel.

Tevreden

Ik heb gekregen wat ik besteld heb,originele baard overgezet op nieuwe behuizing,ben zeer tevreden over het resultaat,met dank.
Regelmatig bestellen wij hier iets en wordt altijd prima geleverd. Daarnaast bij vragen ook altijd een antwoord. Zeer tevreden besteller!
Heb er uiteindelijk niks besteld, maar de annulering van de bestelling verliep probleemloos, snel en vriendelijk mail contact met een echt persoon.
Vertrouwd gevoel bij dit bedrijf. Duidelijke site, duidelijke instructies, persoonlijke mail.
Door een foutieve adres-ingave is de zending van mijn sleutel laat-tijdig toegekomen bij Sleutel.nl waardoor er vertraging is bij het verwerken en ik nog wacht op de toezending van mijn bestelling. Dus kan ik nog geen score geven op de afwerking, Roels Werner

Product zoals omschreven en goede service

Product zoals omschreven en snel verzonden. Helaas heeft de pakket bezorger even op zich laten wachten. Ook werd er moeite gedaan om te achterhalen waarom het pakket nog niet bezorgd was. Dus ook na de verkoop, bleef de service
Super gegaan mijn man had de sleutel niet goed overgezet,dit is heel goed opgelost toppie
Top en makkelijk overzetten van mijn Renault master 2011 sleutel huis echt 5 minuten werk
Zeer betrouwbaar. Snelle levering en goed product. Autosleutel zit veilig opgeborgen in etui en kan niet door derden geactiveerd worden.

Ik heb mijn gerepareerde aotosleutel ln

Ik heb mijn gerepareerde autosleutel ln goede orde teug ontvangen en ben zeer tevreden met het resultaat. Ik heb hem uitgeprobeerd met openen en starten van de auto en alles werkte prima. Ik wil u bedanken voor uw goede service.
Snelle levering. Eerst verkeerde besteld, die kon gewoon retour en terugbetaling snel ontvangen.
Ik heb de sleutel helaas terug moeten sturen, kwam er met het probleem wat ik heb helaas niet uit met de klantenservice! Hoesje voor de sleutel is prima!

Knap werk geleverd

Met wat ik instuurde er toch in geslaagd een goed werkende sleutel te herconstrueren. Knap gedaan. Kan ik van harte aanbevelen
Paar foto’s opgestuurd van defecte sleutelkast, en direct wat slimme tips gekregen. Na ontvangst van nieuwe houder binnen 5 minuten klaar dankzij handige videolink. Top!
Het gemak van bestelling, de snelheid en verzorging van de verzending, en bovenal het gemak om de sleutels te repareren vooral dankzij het duidelijk instructie filmpje.
Direct geleverd na bestelling, prima service. Ook duidelijk filmpje met uitleg hoe je je sleutel zelf kunt omzetten naar de nieuwe behuizing.
Prima service, reageren snel op vragen en voor weinig geld een nieuwe sleutel behuizing.

Zo weer een nieuwe autosleutel

Goede sleutelhoes zo gevonden, goede uitleg om de inhoud van de oude sleutel er in te doen.