Autosleutel.nl

8.153 reviews in totaal   624 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg te spreken over de snelle en betrouwbare levering, de duidelijke uitleg en instructievideo’s, en de gebruiksvriendelijke bestel- en montageprocedure. De service wordt als vriendelijk, behulpzaam en meedenkend ervaren, ook bij nazorg, en problemen worden doorgaans naar tevredenheid opgelost. Het product wordt over het algemeen als van goede kwaliteit gezien en de prijs wordt als scherp en eerlijk ervaren, zeker in vergelijking met alternatieven bij dealers. Enkele klanten hebben echter negatieve ervaringen genoemd met vertragingen bij de postbezorging, kleine kwaliteitsverschillen ten opzichte van het origineel, en incidentele tekortkomingen in de communicatie of de afhandeling van specifieke kwesties.

ReviewsAutosleutel.nl

Duidelijk instructiefilmpje waardoor het prima te doen is om je eigen sleutel te vervangen! Nieuwe sleutel loopt als een zonnetje.

Niet tevreden, uiteindelijk wel geld retour

Update op onderstaande: uiteindelijk na verschillende uitwisselingen het bedrag geretourneerd. Product is onderweg. Fijn dat het eindelijk is opgelost en meegedacht. Eerdere review: Uitgebreid email contact hierover gehad met Leroy. Tot nu toe geen tevreden oplossing gehad. Ben benieuwd of jullie het gaan oplossen. Op de site staat 14 dagen bedenktijd voor retourneren. Blijkt niet te kloppen en allerlei voorwaarden aan te hangen. In mijn optiek misleiding van de consument en het is nog steeds niet opgelost.

Antwoord van Autosleutel.nl

Beste, Bedankt voor het bijwerken van uw review. We zijn blij dat de terugbetaling inmiddels goed is afgerond en dat de retourzending onderweg is. We vinden het belangrijk dat iedere situatie netjes wordt opgelost, ook als het proces soms wat meer stappen vraagt. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard klaar om te helpen. Met vriendelijke groet, Team Autosleutel.nl

A very satisfied customer!!!!

Very easy to find and buy, excellent customer service and very fast delivery!!! Item exactly what I needed! I'm fully recommend them!!! 🫡🫡🫡
Goed product voor een nette prijs. Ik had eerst elders een sleutel besteld maar die werkte nie5t, deze wel!

Goede kwaliteit.

De sleutel voldoet aan de verwachting. Wil je oude baard overzetten, dan zul je de oude baard, die dikker is dan de ongeslepen baard, bij het borgpen sleufje af moeten vijlen. Hij past niet in het nieuwe scharnier. Je kunt natuurlijk ook de ongeslepen baard bij een sleutelmaker laten slijpen,dan heb je dat probleem niet.
Goede keuze te maken uit verschillende mogelijkheden voor vervanging met super service en snelle levering. Top voor volgende keer.
Duidelijke site om de juiste sleutelhoes te vinden en goed instructiefilmpje om de sleutelhoes te vervangen. Alles vlot verlopen.
Sleutelbehuizing was snel binnen en de uitleg hoe de sleutel inhoud over te zetten was heel duidelijk en makkelijk.
Het is eerste pakket kwam niet aan. Ze hebben gewoon een nieuwe opgestuurd. Echt goede service
Snel geleverd. En een zeer makkelijke montage ivm auto sleutel kast vervangen En het werkt perfect
Super snelle levering en duidelijke beschrijving werk perfect Ga zo door zeer klant vriendelijk dankjewel
J V
Jan V.
Prima vervanging voor de autosleutel. De originele sleutel was extreem verlijmd. Dus moeizaam uit elkaar te halen. Veel bedrijven die sleutels bijmaken willen de baard van de vervangsleutel NIET frezen. Dus zoek eerst een sleutelfrezer anders kunt ook het in halen geven van dit bedrijf.
Nieuwe behuizing voor mijn autosleutel voor Opel Zafira besteld. Bevalt goed👌
M B
M B.
Sleutel snel ontvangen, onderdelen overgezet inclusief de baard en de sleutel werkte perfect.
Een geweldige service. Het aangetekende pakket die ik verstuurd had was niet goed door Post nl ingevuld en daarom niet bij jullie aangekomen. Toch waren jullie bereid om het pakketje bij een ander adres af te halen. Super geregeld. De sleutel past perfect en doet het prima
Was allemaal perfect. Snelle levering en sleutelhuis voelt solide aan.

Er was goede uitleg en service

Er was goede uitleg op de site, zelfs via YouTube filmpje, over het overzetten van mijn sleutelchip en baard. Zeer correct meegedacht over de levering ivm mijn vakantie. Bedankt
De sleutel paste perfect en kon hem hier bij een slotenmaker perfect laten slijpen
Snelle levering goede service mooie prijs kwaliteit verhouding
J C
Jeroen C.
Waarle
Pas vorm van de Renault sleutel is redelijk. Batterij is zeer moeizaam te plaatsen