GYZS- Logo - Beoordelingen

GYZS
Beoordelingen:

501 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.587 beoordelingen in totaal  

3,96
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 2 jul 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
GYZS voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

11 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
In eerste instantie wilde ik 3 sterren geven en dus een voldoende geven maar de prijs was erg goed dus toch maar 4 sterren. Waarom dan maar een voldoende? Bestellen ging makkelijk en de kopersbescherming is natuurlijk een pré. Helaas na de bestelling volledige stilte, blijkbaar waren de bestelde goederen niet op voorraad, wat natuurlijk kan maar geef dit even aan met een prognose van de levertijd. Een aantal weken later dan eindelijk bericht dat de bestelling onderweg is. Helaas was ik op de dag van levering niet aanwezig en is de zending teruggegaan naar de leverancier. Waarom niet naar een afhaalpunt van de vervoerder? (Ik weet niet of dit een afspraak is tussen leverancier en vervoerder?). Hierdoor duurde het weer 1,5 week voor het nogmaals naar mij werd verzonden. Al met al niet slecht maar met kleine moeite had het zeer goed kunnen zijn.

de meest kritische beoordeling

6 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een aantal artikelen gekocht, waarvan 2 op maat en 2 van 3 meter lang. Bij de maat artikelen stond aangegeven hoe de maten door te geven. Bij ontvangst van de artikelen wagen deze niet op maat. De verzending was niet goed verpakt, de lange aluminium profielen waren verbogen. Direct contact opgenomen. Zou via WhatsApp kunnen. Geen reactie. Telefonisch is de klantenservice ook niet te bereiken. Via de het keuzemenu voor productspecialist gekozen. Nu wordt er wel opgenomen. Er wordt verteld dat er die dag niemand op de klantenservice aanwezig is. Probleem uitgelegd. Eerst wordt er aangegeven dat er nooit op maat gemaakt wordt. Dat is natuurlijk niet waar. Na aan te geven welk artikel het is, is duidelijk dat het wel zo is. Er wordt mij verteld dat ik mijn artikelen opnieuw toegestuurd krijg. De week erop nogmaals gebeld, weer via productspecialist omdat de klantenservice niet wordt opgenomen). In het portaal is niets te zien van de status van de nieuwe verzending. Er wordt aangegeven dat ze er mee aan de slag zijn. Ook geven ze aan dat ik bij de afmetingen bij de verkeerde artikelen gezet zou hebben. Kan ik niet controleren, het opmerkingen veld is voor mij nergens meer te zien. Uitgelegd wat precies de bedoeling is. Welke artikelen op maat moeten en welke niet. De spullen zouden komen, in 2 verzendingen. De eerste verzending ontvangen. Deze bestond uit 1 op maat gemaakt artikel en de artikelen van 3 meter. Deze laatste hebben ze helaas in stukken gezaagd. Dat had niet gemoeten. Het andere artikel dat op maat moet, heb ik nu nog steeds niet ontvangen. Er wordt nu om verbeterpunten gevraagd. In ieder geval het volgende: - Zorg ervoor dat maat artikelen ook daadwerkelijk op maat verstuurd worden. - Zorg ervoor dat kwetsbare artikelen goed verpakt worden. - Neem het opmerkingen veld op in de emailbevestiging. - Maak het opmerkingen veld zichtbaar in het portaal bij de bestelling. - Zorg ervoor dat de klantenservice dagelijks bemand is. - Leg gemaakte afspraken vast en deel deze met de klant. - Zorg voor het versturen van voortgangsinformatie van nazendingen. Al met al was dit niet een heel fijne ervaring, zacht uitgedrukt. Dit heeft mij meerdere dagen vertraging gekost, vanwege de ontbrekende onderdelen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor GYZS

Filter
 Sorteren  
Relevantie
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb de bestelling nog steeds niet ontvangen
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ladder pootjes betaald maar niet ontvangen.
Beoordeling melden
Antwoord van GYZS
2 apr 2024
Beste klant, wat vervelend om te horen. We begrijpen helemaal dat dit niet werkt voor jou, onze excuses voor het ongemak. We gaan nu uitzoeken wat er fout is gegaan bij jouw bestellingen en zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurt. Met vriendelijke groet, Team GYZS
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Pakket nooit ontvangen
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Aanrader

Prijs, uitgebreide beschrijving, goede kwaliteit, geen negatieve bijzonderheden...levering kwam niet binnen het gemelde tijdslot, daardoor een dag later geleverd, was eveneens buiten het gemelde tijdslot.
Beoordeling melden
2 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Levering traag ,door dat de materialen niet op voorraad zijn. Volgens de site het met ca 3 dagen leverbaar. Moet er zelf achteraan, daarna wel goed contact en levering
Beoordeling melden
22 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi op tijd. Op de offerte stond niet dat het in de brievenbus gedaan zou worden, dus ik zat te wachten terwijl het al in de brievenbus zat😏
Beoordeling melden
25 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Product besteld vlot geleverd Wel dure verzendkosten Had ook gewoon in een enveloppe gekund Was de helft goedkoper geweest
Beoordeling melden
13 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik kreeg snel wat ik besteld had. Maar de verkoper kon niet de maten van het product verschaffen. Dat vond ik jammer.
Beoordeling melden
29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima service!

Bestelling was netjes op tijd geleverd en was uitstekend verpakt zodat scherpe randen goed beschermd waren.
Beoordeling melden
15 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima

Duidelijk waar jullie voor staan en geven aan wanneer je aankoop is verzekeren en voor hoe lang. Prima
Beoordeling melden
26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke technische info over product. Snelle en correcte levering.
Beoordeling melden
29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
1x totaal verkeerde onderdelen gekregen, wel goed opgelost
Beoordeling melden
13 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en retourneren was ook geen probleem!
Beoordeling melden
28 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
ze leveren snel en de bestelling is altijd correct
Beoordeling melden
16 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service afdeling. Doen wat ze beloven.
Beoordeling melden
12 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle levering en kwaliteit
Beoordeling melden