christineleduc.nl
Beoordelingen:

133 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden133 beoordelingen in totaal  

4,53
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle reactie/ verzending van Christine Le Duc. Mooie kwaliteit lingerie. Verbetering zou zijn het niet met PostNL te versturen aangezien die niet doet wat beloofd is waardoor het kado voor diegene door haarzelf opgehaald moest worden bij een PostNL punt maar in 1x toch een paar dagen geleverd werd

Meest relevante negatieve beoordeling

12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer slechte kwaliteit, gelijk 🟰 n de prullenbak
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor christineleduc.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van christineleduc.nl
27 mei 2024
We zien dat je ons een ster hebt gegeven, maar zonder toelichting. We zijn benieuwd wat er is gebeurd en hoe we je beter van dienst kunnen zijn. Zou je ons wat meer kunnen vertellen? We willen er graag voor zorgen dat je volgende ervaring minstens 5 sterren waard is! Met vriendelijke groet, Adriën
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mijn aankoop , de service , de snelle levering Gaan jullie zo door
Beoordeling melden
Antwoord van christineleduc.nl
3 mei 2024
Wow, bedankt voor je enthousiaste review! Super om te horen dat alles van je aankoop tot de snelle levering je zo goed is bevallen. We blijven zeker zo doorgaan, geen zorgen ;-) we schakelen nog lang niet terug! We kijken uit naar je volgende bezoek! Tot dan! Vriendelijke groet, Adriën
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit producten en een snelle service 👍🏻
Beoordeling melden
Antwoord van christineleduc.nl
23 mei 2024
Super om te horen dat je zo tevreden bent met onze producten en service! Dank je voor je positieve feedback. 👍🏻 Vriendelijke groet, Adriën
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Uitgebreid mooi assortiment !
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed spul en snel geleverd
Beoordeling melden
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Discreet, juist en snel
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede en snelle service
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel heid en discretie
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prachtige fit
Beoordeling melden
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
nvt
Beoordeling melden
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden