Klanten zijn positief over de snelle en discrete levering, de ruime keuze en het brede assortiment aan producten. Ook wordt de discrete en nette verpakking gewaardeerd. Daarnaast zijn de meeste klanten tevreden over de productkwaliteit en ervaren sommigen een snelle en behulpzame klantenservice. Er zijn echter ook klachten over vertragingen, onvolledige of niet ontvangen bestellingen. Sommige klanten melden defecten of tegenvallende materialen bij de producten. Verder is de klantenservice voor een deel van de klanten traag of helemaal niet bereikbaar, en zien enkelen kleine verbeterpunten bij de verpakking.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewschristineleduc.nl
Product is goed afgeleverd en snel
Prima
Nette, discrete levering. Pakket werd wel later afgegeven dan op de website stond aangegeven.
veel keuze en snelle levering
mooie producten en snelle discrete levering
hele fijne ervaring!
Heb dit artikel besteld voor mijn vriendin. Ze trok het meteen aan!
Antwoord van christineleduc.nl
Haha, dat klinkt alsof je een schot in de roos hebt besteld.😄
Niets leuker dan een cadeau dat meteen getest moet worden. We hopen dat het artikel helemaal in de smaak viel en voor een gezellige avond heeft gezorgd.😉
Tot hopelijk snel weer!
Vriendelijke groet,
Top service
Antwoord van christineleduc.nl
Zo"n kort bericht zegt soms meer dan een heel verhaal. Bedankt voor je mooie compliment, daar worden we stiekem een beetje trots van☺️.
Tot snel, we hebben vast nog iets leuks voor je klaarstaan!
Groetjes,
Adriën
Ik heb de bestelling niet ontvangen. Ik wacht nu op bericht van CLD waar mijn pakket gebleven is.
Antwoord van christineleduc.nl
Dat is natuurlijk vervelend om te horen. Wanneer een pakket niet aankomt zoals verwacht, wordt er via de vervoerder onderzocht wat er aan de hand is. We hopen dat je snel een update ontvangt, zodat de situatie verder kan worden opgelost.
Groetjes,
Discreet verpakt,
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
christineleduc.nl
Bezoek websiteOver