naturavetal.nl

412 reviews in totaal   412 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over het deskundige, persoonlijke en uitgebreide advies rondom voeding en gezondheid van hun huisdieren. De kwaliteit van de voeding en producten wordt als hoog, puur en gezond ervaren. Veel klanten merken op dat hun huisdieren gezonder zijn, minder klachten hebben en beter in hun vacht zitten dankzij de producten. Het ruime en gevarieerde aanbod wordt gewaardeerd, vooral voor dieren met specifieke behoeften. Daarnaast wordt de klantvriendelijkheid, bereikbaarheid en oplossingsgerichtheid van de medewerkers als uitmuntend ervaren. Ook de snelle levering en afhandeling van bestellingen wordt veelvuldig geprezen. Huisdieren vinden het voer en de snacks bovendien zeer smakelijk, zelfs moeilijke eters. Enkele klanten ervaren soms vertragingen met de bezorgdienst.

Reviewsnaturavetal.nl

Levering is echt wel 7 dagen

Jullie kunnen niets doen aan de drukte van DPD, wie de verzending doet. Maar misschien wel de 1 tot 2 dagen levering op jullie site aanpassen? De laatste 4 keer komt het 7 dagen later. Daardoor extra moeten bestellen tussentijds en zelf toch moeten rijden om te halen, ze zaten zonder eten. Nu 1 week voor vakantie de lading besteld, met stress afwachten of het er op tijd zou zijn. Ik weet nu dat deze levertijden niet kloppen, en doe het voortaan anders.

Antwoord van naturavetal.nl

Dankjewel voor je feedback! Wij hebben afgelopen 4 weken in mei/ juni hebben DPD én PostNL inderdaad heel wat opstoppingen gehad in hun verwerking, door 25% meer pakjes in deze maanden. Daarnaast is het ook regio afhankelijk en kan het onderling sterk verschillen. Wij leveren de bestellingen altijd binnen 24 uur aan bij de vervoerders. Het klopt ook dat wij er helaas niks aan kunnen doen, echter wanneer wij melding krijgen nemen wij wel direct contact op en ondertussen doen wij ons best te helpen of een alternatief aan te bieden. Zeker als het in de buurt is, kunnen wij het probleem binnen een dag oplossen of kun je het inderdaad ophalen. We hopen dat dit probleem snel opgelost is en er weer vlot bij iedereen uitgeleverd wordt. Met vriendelijke groeten, het Naturavetal team

Hij is er dol op

Ik ben voorzichtig optimistisch. Mijn hond heeft een voedingsallergie en ik heb echt alles geprobeerd. Uiteindelijk ben ik hier terecht gekomen en heb de paardevlees rollen in combinatie met de vit. vlokken besteld. Inmiddels een paar dagen verder en voorzichtig introduceren lijkt het erop dat het goed uitvalt. Mijn hond lijkt vrij van klachten en heeft een mooie ontlasting. En ... natuurlijk niet geheel onbelangrijk.... hij is er dol op!

Antwoord van naturavetal.nl

Wat een mooie en eerlijke review! Dat hij nu al vrij is van klachten en een mooie ontlasting is al een grote stap! Hopelijk blijft het goed gaan met je hond. Indien je vragen hebt of hulp wilt, weet je dat je ons kunt bereiken en we zullen je zo goed mogelijk helpen en begeleiden. Met vriendelijke groeten, het Naturavetal team
Wonderbaarlijke ervaring! Pietertje koos héél duidelijk voor Naturavetal zalm en niet voor zijn gebruikelijke thuisbereide verse maaltijd met rundvlees met niet meer dan 5% vet, biologische eieren, zoete aardappelen, bio spinazie etc, samengesteld door voedingsdeskundigen van uni Gent! Hij is gek op jullie brokken. Dus a.u.b. niets meer doen. ❤️

Antwoord van naturavetal.nl

Wat een prachtige review en foto van Pietertje, dankjewel! Wat fijn, dat Pietertje zo'n uitgesproken mening en smaak heeft! Wij doen ons best de beste natuurvoeding voor de honden (en katten) te ontwikkelen, zonder synthetische toevoegingen of ingrediënten die de gezondheid maar in twijfel zouden kunnen brengen. En zo is er ook altijd voeding voor ieder individu.🐾❤️ Met vriendelijke groeten, het Naturavetal team
Ik ben gewoon blij dat ik bij jullie heb besteld omdat mijn hondje allergisch is. Wat jullie verkopen had ik nodig. Mijn hond vindt het heerlijk. Ik vond het ook leuk dat er twee zakjes try out in zaten. Alleen jammer dat DPD niet kwamen opdagen op de afgesproken dag maar jullie waren heel snel met replay. Ik ga zeker weer bestellen. Jullie verkopen kwaliteit in eten en snacks. Dus ik ben blij dat ik jullie heb gevonden.

Antwoord van naturavetal.nl

Bedankt voor je feedback! Inderdaad allergische honden hebben het al moeilijk en willen daar graag alles aan doen. Superfijn dat je hond het eten en ook de proefzakjes heerlijk vindt. Jammer, dat DPD niet op afgesproken tijdstip kwam uitleveren. Helaas hebben wij geen invloed op de koeriersdiensten. Meestal komen ze juist heel snel binnen 1 - 2 dagen. Je bent van harte welkom om te bestellen, maar mocht je vragen hebben, dan helpen we je ook graag. Met vriendelijke groeten, het Naturavetal team

Uitstekend.

Ruim assortiment, veel variatie van het vlees. Ons kooikerhondje Joost vindt het allemaal heerlijk, ook de vis. Brokjes zijn ook prima. Zeer goed dat er zoveel gezonde groenten aan het vlees zijn toegevoegd! En we zijn ook heel blij met de "krachtworsten, runder en lam. Geen verbeteringen nodig, wij vinden het perfect zo.

Antwoord van naturavetal.nl

Dankjewel voor je mooie review met super leuke foto van Joost! Heel fijn dat Joost zo geniet van al onze variaties voeding. Ondanks dat je geen verbeteringen nodig vind😉, zullen wij toch blijven werken aan nóg meer mooie artikelen om de gezondheid te blijven ondersteunen. Met vriendelijke groeten, het Naturavetal team
Krillolie van Naturavetal aangekocht voor mijn hond. Goed product, een minpuntje dat de capsule ontzettend hard is. En ik m met geen mogelijkheid open krijg. Mijn hond houdt niet zo van capsules eten. Overzichtelijke website, met puur, natuurlijke producten. Zeer snelle bezorging.

Antwoord van naturavetal.nl

Dankjewel voor deze review! Krillolie is een van de meest pure en zuivere vormen van Omega 3. De capsule is inderdaad wat harder en daarom adviseren we - wanneer je hond het echt niet in de capsule met de voeding eet - je de capsule in warm/ heet water zacht kan maken en kunt doorprikken met een naald, om hem daarna leeg te knijpen. Het best is het echter in zijn geheel te geven. Fijn, dat je tevreden bent over de website , onze artikelen en je de levering snel hebt ontvangen. Indien je vragen hebt kun je ons natuurlijk contacteren. Met vriendelijke groeten, het Naturavetal team
W T
Wendy T.

Top producten

Ik gebruik al jaren de gezonde en zuivere voeding, supplementen, olieen tegen teken. We krijgen steeds complimenten over hoe mooi en zacht onze RR zijn vacht is, ook bij onze eerste RR was dit zo. Leveren zeer snel en beantwoorden al je vragen over gezondheid asap, zoeken mee naar oplossingen. Top mensen en producten

Antwoord van naturavetal.nl

Wat een prachtige review en met het fotomodel, dank jullie wel! 😎🐾 Geweldig om te horen dat jullie al jarenlang vertrouwen op onze voeding, supplementen en oliën. Complimenten over de vacht zijn natuurlijk het mooiste bewijs! ✨Dank voor het vertrouwen in ons en onze producten! Met vriendelijke groeten, het Naturavetal team
Ik bestel al ruim een jaar bij Naturavetal. Sinds onze 3 jarige hond de voeding van dit merk krijgt is hij verlost van regelmarig diarree en heeft hij een goede eetlust. We zijn ook heel erg goed te spreken over de communicatie en het perfect meedenken. Voor onze Bodhi nooit meer een ander merk!! Ik zou iedereen Naturavetal aanbevelen..... laat je informeren en bestel het beste voor jouw huisdier.....ze zijn het waard!!

Antwoord van naturavetal.nl

Wat een superleuke review met super schattige foto, dank je wel! 🐾 Geweldig om te horen dat Bodhi zich zo goed voelt met onze voeding en geen last meer heeft van die vervelende diarree. Ook heel fijn dat je onze communicatie en het meedenken waardeert. Dank je wel voor je vertrouwen en je enthousiaste aanbeveling. Voor Bodhi nooit meer iets anders – helemaal eens! 😄💚Met vriendelijke groeten, het Naturavetal team

Meer dan deskundig en betrokken.

Ik belde tegen 1700 uur, omdat ik de naam wilde weten van een product dat helpt tegen plasproblemen bij katten. Een van de medewerkers had dat middeltje een keer genoemd maar ik was het vergeten. Ik had nl het direct nodig en was op weg naar de dierenwinkel maar vermoedde dat die het niet zou hebben. Naturavetal had het nog op voorraad en stuurden het direct op. De volgende dag had ik het in huis ( en inderdaad de dierenwinkel had het niet) Blij met hun hulp en betrokkenheid

Antwoord van naturavetal.nl

Dankjewel voor je warme woorden en voor het vertrouwen. We zijn blij dat we je nog snel konden helpen en dat het de volgende dag al snel afgeleverd is. We denken graag met je mee, zeker als het om de gezondheid van je kat gaat. Je mag ons altijd bellen als we ergens bij kunnen helpen. 🐾💛 Met vriendelijke groeten, het Naturavetal team
Na ruim 2 jaar dokteren met mijn hypergevoelige toypoedel lijkt het er nu op dat hij zonder medicatie het Compleet Menu Paard verdraagt. En ervan geniet.

Prima brok

Eindelijk een brok die onze kieskeurige eter blijft eten en niet na drie keer weigert. Hij eet ze graag, heeft goede ontlasting, dus voor onze vriend prima! Ook het bestellen en snelle afhalen is goed geregeld.

Antwoord van naturavetal.nl

Wat een leuke en dankbare review! Prachtige foto van je hond!😍 Heel fijn dat hij zo graag eet en goede ontlasting heeft. Hoe belangrijk kan dat zijn?! Ook heel fijn dat je tevreden bent over het bestellen en afhalen! Met vriendelijke groeten, het Naturavetal team
Mijn katten vinden het blikvoer heerlijk. Het voer is prijzig, maar wel van uitstekende kwaliteit. Om je beestje gezond te houden is het het waard om voeding te geven zonder toevoegingen en dat het vlees van goede kwaliteit is. Mijn dierenhomeopaat heeft dit voer als advies gegeven. Extreem belangrijk als je een kat of hond hebt met een zwakke gezondheid om veel aandacht aan de voeding te geven. De meeste blikvoer/vlees is (erg) bewerkt en belast/ondermijnt de gezondheid van de kat of hond.

Antwoord van naturavetal.nl

Wat fijn om te horen dat je katten zo van onze natvoeding genieten! We vinden het heel waardevol dat je de kwaliteit van de voeding zo belangrijk vindt — goede, pure ingrediënten kunnen écht een groot verschil maken, zeker bij dieren met een kwetsbare gezondheid. Ook mooi dat je dierenhomeopaat onze voeding heeft aangeraden; het bevestigt dat je bewuste keuzes maakt voor het welzijn van je katten. We zijn blij, dat wij je daarbij kunnen helpen. Dankjewel voor het delen van je ervaring. 🐱💛 Met vriendelijke groeten, het Naturavetal team
Eigenlijk vind ik het fijn omdat de hond het heel smakelijk vindt. Blij dat ze dit wil eten met haar chronische alvleesklierontsteking 🎉

Antwoord van naturavetal.nl

Dankjewel voor je review! Wat fijn, dat je hond onze voeding lekker vindt. Zeker onze compleet menu's zijn super fijn om te kunnen geven bij of na een alvleesklierontsteking. We hopen dat je hond goed herstelt 🐾💚 Met vriendelijke groeten, het Naturavetal team
T T
Tanja T.
Mooie producten, precies zoals ik denk dat juist is voor mijn honden. de snoepjes/leckerli's zijn perfect van grootte, juist door het kleine maatje moeten ze kauwen ipv in een keer doorslikken, zeer blij mee!

Antwoord van naturavetal.nl

Dankjewel voor je mooie feedback! We zijn blij😊, dat we aan jouw en nog beter de wensen van je hond🐶 kunnen voldoen. Met vriendelijke groeten, het Naturavetal team

Top brokken.

Bij de eerste bestelling zaten 2 proef zakje brokken na deze aan mijn hond te hebben gegeven wist ik niet wat ik zag ze at ze smakelijk op terwijl ze een hele moeilijke eter is. Dus nu stap ik mooi over op deze brokken.

Antwoord van naturavetal.nl

Wat een leuke review! Superfijn, dat je honden onze brok zo smakelijk eten én we hebben variatie zat voor de honden. Bij verdere vragen kun je ons altijd contacteren. Met vriendelijke groeten, het Naturavetal team
Erg goede en snelle bezorging en de honden eten het graag, straks emigratie naar Spanje en willen dan het voer daar gaan bestellen.

Antwoord van naturavetal.nl

Dankjewel voor je fijne feedback! En wat een mooi vooruitzicht, straks naar Spanje. Ja natuurlijk, wij hebben superleuke collega's in Spanje, waar je dezelfde hondenvoeding en verzorging verder kunt bestellen voor je hond. Vast heel veel plezier met de emigratie gewenst. Met vriendelijke groeten, het Naturavetal team
Onze senior is er veel beter aan toe met de producten van Naturavetal. Met de snacks kunnen we hem nu ook een extraatje geven zonder dat hij allerlei vervelende reacties krijgt. Integendeel, zelfs de snackjes zijn gezond en lekker! Wat ook heel fijn is om altijd de helpdesk te kunnen raadplegen voor informatie en advies. De betreffende medewerkster heeft veel parate kennis en ervaring als het gaat om voeding gezondheid etc. Top!

Antwoord van naturavetal.nl

Bedankt voor deze positieve en uitgebreide feedback met zo'n schattige foto! We zijn erg blij te horen dat u zo tevreden bent over onze producten en service. Wij proberen altijd meer te bieden voor de allergisch honden. Voor adviezen bent u altijd welkom om contact op te nemen. We helpen graag. Met vriendelijke groeten, het Naturavetal team
T T
Tanja T.

topkwaliteit snel in huis, een vertrouwd adres

Ik ben zo blij dat ik Naturavetal heb gevonden, het geeft gewoon een vertrouwd gevoel dat je je honden echt goede kwaliteit kan geven, waar ze ook dol op zijn

Antwoord van naturavetal.nl

Dankjewel voor je mooie review en je vertrouwen! Dat is voor ons het belangrijkst; dat je je honden goede kwaliteit kunt voeden, wat ze ook zalig vinden. Met vriendelijke groeten, het Naturavetal team

Snelle levering, weliswaar in 2 delen

Snelle levering, eerst even met enige bezorgdheid over slechts gedeeltelijke levering (2 v/d 6 aangemelde pakketten), maar de andere 4 werden uiteindelijk de dag nadien geleverd (kon niet opgemaakt worden uit tracking koerier)

Antwoord van naturavetal.nl

Bedankt voor je review. We kunnen ons goed voorstellen dat het even onzeker voelde toen eerst maar een deel van de pakketten was geleverd. Gelukkig zijn de overige pakketten de volgende dag ook nog aangekomen. Jammer genoeg hebben wij geen invloed op de manier waarop de koerier de tracking en deelleveringen weergeeft. We waarderen je begrip hierin en vinden het fijn dat je bestelling uiteindelijk snel compleet was geleverd. Met vriendelijke groeten, het Naturavetal team

Deskundig advies!

Ik ben tot nu toe altijd goed geholpen wanneer ik gerichte vragen had over de voeding van mijn hond. Erg blij mee!!

Antwoord van naturavetal.nl

Bedankt voor je mooie review! Wij zijn blij dat als je vragen hebt, je ons ze stelt. We helpen je graag! Met vriendelijke groeten, het Naturavetal