limango.nl

6.237 reviews in totaal   785 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten waarderen het brede aanbod, de verschillende merken en de goede productkeuze, wat het aantrekkelijk maakt om regelmatig te shoppen. Ook worden de prijzen als scherp en aantrekkelijk ervaren. De klantenservice wordt meestal als vriendelijk, snel en oplossingsgericht beoordeeld. Het retourproces is doorgaans duidelijk en correct en de productkwaliteit wordt over het algemeen goed gevonden. Tegelijkertijd zijn er klachten over lange levertijden en vertragingen, vooral wanneer deze niet vooraf worden gecommuniceerd. Veel klanten vinden de retourkosten te hoog en het retourproces soms omslachtig. Er zijn opmerkingen over de bereikbaarheid en communicatie van de klantenservice. Daarnaast wordt de maatvoering regelmatig als onduidelijk of afwijkend ervaren, wat leidt tot verkeerde maten en extra retourzendingen. Tot slot zijn er klachten over foutieve of beschadigde producten en inconsistenties tussen verschillende merken.

Reviewslimango.nl

Bestellprocess en communicatie is fijn. Ik vindt het irritant dat de pakketten met levering met handtekening verstuurd worden. Daardoor besluit ik soms er toch niet te bestellen omdat ik vaak dan het pakket bij een pakketpunt moet ophalen wat ik niet handig vind.
B B
Betsy B.
Altijd leuke acties bij Limango, de ene keer interessanter dan andere keer, maar bestel met regelmaat bij jullie vanwege grote keuze mogelijkheden, van kleding tot accessoires en van luxe tassen tot koffers. Er is veel te vinden .
Ik ben zeer tevreden van leveringen binnen afgesproken tijd. Medewerkers leveren kleine pakketen bij deuren grote pakketen (banken) brengen naar huiskamer binnen en zelfs de voeten van de banken aandraaien. Geweldig
P B
Patricia B.
Genoeg keuze en meestal tegen aantrekkelijke prijzen. Helaas is het soms dat wat een dag eerder een aardige prijs had en de dag erna meerdere malen duurder. Dat er wat prijsverschil is ok, maar soms een niet te begrijpen hoge prijs.
L V
Laura V.
Retourkosten te hoog. Je betaald al €3,95 verzendkosten en retour € 5,70 . Dus je bent dan € 9,65 kwijt. Dit weerhoudt mij om kleding te kopen.als ik niet zeker weet of het past. Ook zou het handig zijn dat de lengte vermeld wordt. Want er zijn ook mensen die korter zijn.
Aanbiedingen zijn fijn. De service naar de klant kan beter. Al twee keer gehad dat mijn bestellingen een stuk later dan gepland of onvolledig aankwamen. Hier zou best iets tegenover mogen staan in de vorm van een voucher. Ook het loyaltyprogramma werkt niet goed.
Lange wachttijd voor het pakket.Als je meerdere artikelen bestelt, worden de artikelen op verschillende data verzonden, en laten we zeggen, één artikel tegelijk. Omdat de artikelen op verschillende data worden verzonden, is het lastig om ze allemaal tegelijk te retourneren en slechts één keer te betalen. U betaalt de retourkosten telkens wanneer u een artikel verzendt.
Producten zijn goed hoewel maat altijd beetje gokken blijft en dan retourkosten en moeite daarvoor doen. Enkele keren een maand moeten wachten totdat kleding geleverd werd.Wordt aangeduid maar kan beter. Klantenservice bereiken niet aan beginnen……..
Uitstekende informatie en afhandeling. Als je maat niet klopt is ruilen goed opgelost! Het zou fijn zijn als je bijvoorbeeld je bestelling om kunt ruilen. Begrijp dat dit moeilijk is.
Goede prijzen voor merk artikelen. Helaas wel vaak lange verzendtijd en helaas ook al een paar keer meegemaakt dat een aankoop een paar dagen later geannuleerd werd, omdat het artikel niet meer op voorraad was.
H R
HRD R.
Mooi en groot assortiment tegen scherpe prijzen! REtourzendingen kosten altijd 5,70, ook voor kleine pakketjes. Misschien 2 tarieven aanhouden,1 voor grotere pakketten en 1 voor kleinere.
V L
Vera L.
Genoeg verschillende producten en merken, voor ieder wat wils. Mooie prijzen. Vaak snelle leveringen en anders krijg je bijtijds door dat er vertraging omtrent levering van een product is, top dus
de prijzen zijn altijd voordelig, soms zijn het wel artikelen waar je lang op moet wachten maar dit staat er meestal bij. Maar langer dan een maand wachten vind ik wel heel lang, dat zou er wel verbetert kunnen worden.

Prima webwinkel.

Goedkoper PME Legend kopen is bijna niet mogelijk en met de verwachte levertijden erbij weet je precies waar je aantoe bent. Nog nooit spijt gehad van een aankoop hier.
M D
Martin D.
Leuke kleding voor een leuk prijsje. verzenden duurt soms erg lang. En je moet retour kosten betalen. En als ze het in meerdere pakketen versturen kom je soms met dubbele retour kosten te maken.
Producten en de extra Family-kortingen zijn zeer welkom & fijn. Behalve de levertijd is vaak een min punt! 3-5 werkdagen is acceptabel, maar een aantal weken wachten op levering is “not done” na mijn mening.
Mooi op tijd. Jammer dat de zending in 2 delen is. Jullie kunnen beter wachten als alles aanwezig is en pas verzenden. Dat is ook beter voor het milieu.
Mocht het ooit fout gaan doordat het product niet bevalt is terugsturen geen enkel probleem Je moet wel geduld hebben want het kan 3 tot 4 weken duren voordat je de bestelling ontvangt
Niet tevreden over retourneren. Bestel 4 kledingstukken tegelijkertijd. Deze worden echter in 2 zendingen bezorgd. Bevalt van beide zendingen 1, of 2 kledingstukken niet dan moet je 2x retourkosten betalen. Wachten met retourneren na de eerste zending kan (soms) niet omdat je binnen 14 dagen moet retourneren.
I V
Iris v.
Je moet iets langer wachten, maar de keus aan producten is geweldig en je wordt goed op de hoogte gehouden, met het verloop van de bestelling, dus beetje geduld is de moeite waard