houtenstadskaarten.nl

1.213 reviews in totaal

1.213 reviews since 12 mei 2021

Gecertificeerd sinds: 13 jul 2021
houtenstadskaarten.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn erg tevreden over de snelle en zorgvuldige levering van hun bestelling. Het product wordt gewaardeerd om zijn mooie, originele en kwalitatief hoogwaardige uitvoering, en is populair als origineel cadeau dat goed in de smaak valt. Ook de service wordt als uitstekend en klantgericht ervaren, met een snelle en behulpzame respons op vragen. Verder waarderen klanten het prettige, snelle en persoonlijke contact met de support en de mogelijkheid om het product te personaliseren. Enkele klanten maken opmerkingen over de leesbaarheid of gebreken van het product. Soms zijn er beperkingen of misverstanden rond het personaliseren en een enkele klant was teleurgesteld over het uitblijven van reactie van de support.

Reviewshoutenstadskaarten.nl

Het contact om ons ontwerp te personaliseren verliep bijzonder prettig. Daarom hebben wij nu het perfecte kado waarvan we zeker weten dat het een schot in de roos zal zijn.

Mooi gemaakt en snel geleverd.

De stadskaart wordt mooi gemaakt en ook fijn snel geleverd. Ook dat we iets 'niet standaard' wilden, was totaal geen probleem. Jammer dat we voor de optie zwart kozen, want daardoor was de naam totaal niet leesbaar. Ik denk dan: biedt dat dan niet aan.
De service was heel snel en online contact was ook erg goed op orde.
Een zeer snelle levering van een uniek product.
Goede service, snelle levering.
Makkelijk bestelproces en snelle levering.
Mooi product, snel en netjes geleverd.
Prima service

Erg leuk!

Hele mooie ronde xl stadskaart laten maken. Vooraf mailcontact gehad met verschillende voorbeelden. Meer dan tevreden! Dank je wel
Wij hebben er vorig jaar een voor ons zelf laten maken, en daar zoveel complimenten over gekregen. Dat we er een kado hebben gegeven. Deze mensen zijn er ook blij mee
Ziet er prachtig uit. Je kunt vooraf akkoord geven op de juiste uitsnede. Goede service en snelle levering. Gewoon een prima, mooi en origineel cadeau!
Heel erg blij met de mooie uitsnede, zo fijn dat ik die vooraf kon bekijken om te zien dat de geboorte huizen van mijn ouders er binnen vielen... een origineel cadeau dat veel interactie oproept (iedereen zoekt de markt, de kerk, de eigen straat..). Heel tevreden !!

Goed gedaan, rode draadje is mijn adres van vroeger

Goed gedaan! Precies zoals ik het wilde hebben. Alleen was de brandlucht niet lekker misschien een dagje later versturen en luchten voor verzenden? Mijn man heeft ook een plattegrond in bestelling zodat we naast elkaar kunnen genieten van vroeger....

Niet zoals we hadden afgesproken

Ik heb eerder via de mail aangegeven voor een extra stuk tekst dit was niet mogelijk maar er werd wel contact gezocht met een oplossing daar was ik blij mee. De oplossing die we hadden besproken is uiteindelijk niet gedaan wat ik erg jammer vind, aangezien ik dit cadeau wil doen aan een klant. Ik heb nog een bericht verstuurd maar nog geen reactie ontvangen. Daarnaast zie ik ook geen punt van de juiste postcode locatie. :-(
Heel blij met het resultaat.

Kaart van een klein dorp in Frankrijk.

Wij vroegen om een kaart van een heel klein dorpje in Frankrijk en zonder verdere uitleg werd deze naar ons toegezonden. Bijna niemand weet waar het dorpje ligt. Super! We zijn er erg blij mee 😊
Ziet er netjes uit. Pakket is ook netjes afgeleverd.
Vooraf om een voorbeeld gevraagd, kregen we vrij snel. Daarna besteld en we zijn erg tevreden over het resultaat. De stadskaart was goed verpakt en is netjes aangekomen.