houtenstadskaarten.nl

1.203 reviews in totaal   98 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit, het uiterlijk en de afwerking van het product. Het wordt vaak genoemd als een origineel, uniek en leuk cadeau dat positief ontvangen wordt. De levering wordt doorgaans als snel en netjes ervaren. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en snel omschreven, met persoonlijke aandacht en correcte oplossingen. Ook het contact vooraf en tijdens het bestelproces wordt als snel, duidelijk en prettig ervaren, vooral bij het afstemmen van persoonlijke wensen. Enkele klanten merken op dat er details en materialen zijn die verbeterd kunnen worden. Er zijn enkele negatieve ervaringen met vertragingen of vervoerders bij de levering. Ook voelen sommige klanten zich niet altijd gehoord door de klantenservice. De prijs wordt af en toe als aan de hoge kant ervaren, vooral bij kleinere producten.

Reviewshoutenstadskaarten.nl

Mooie kaarten. Wij hebben zwart en eiken gekocht. Beide zijn mooi. In zwart zie je de plaatsnaam minder goed, maar ook mooi. Omdat 1 kaart een grote plaats was heb ik eerst gemaild of ze een bepaalde postcode konden uitsnijden en dat hebben ze gedaan. Kaarten met een dag of 5 in huis (zat weekend tussen). Zou hier best nog een keer wat bestellen. Ook leuk om cadeau te geven nl.

Erg leuk!

Hele mooie ronde xl stadskaart laten maken. Vooraf mailcontact gehad met verschillende voorbeelden. Meer dan tevreden! Dank je wel
Wij hebben er vorig jaar een voor ons zelf laten maken, en daar zoveel complimenten over gekregen. Dat we er een kado hebben gegeven. Deze mensen zijn er ook blij mee
Ziet er prachtig uit. Je kunt vooraf akkoord geven op de juiste uitsnede. Goede service en snelle levering. Gewoon een prima, mooi en origineel cadeau!
Heel erg blij met de mooie uitsnede, zo fijn dat ik die vooraf kon bekijken om te zien dat de geboorte huizen van mijn ouders er binnen vielen... een origineel cadeau dat veel interactie oproept (iedereen zoekt de markt, de kerk, de eigen straat..). Heel tevreden !!

Goed gedaan, rode draadje is mijn adres van vroeger

Goed gedaan! Precies zoals ik het wilde hebben. Alleen was de brandlucht niet lekker misschien een dagje later versturen en luchten voor verzenden? Mijn man heeft ook een plattegrond in bestelling zodat we naast elkaar kunnen genieten van vroeger....

Niet zoals we hadden afgesproken

Ik heb eerder via de mail aangegeven voor een extra stuk tekst dit was niet mogelijk maar er werd wel contact gezocht met een oplossing daar was ik blij mee. De oplossing die we hadden besproken is uiteindelijk niet gedaan wat ik erg jammer vind, aangezien ik dit cadeau wil doen aan een klant. Ik heb nog een bericht verstuurd maar nog geen reactie ontvangen. Daarnaast zie ik ook geen punt van de juiste postcode locatie. :-(
Heel blij met het resultaat.

Kaart van een klein dorp in Frankrijk.

Wij vroegen om een kaart van een heel klein dorpje in Frankrijk en zonder verdere uitleg werd deze naar ons toegezonden. Bijna niemand weet waar het dorpje ligt. Super! We zijn er erg blij mee 😊
Ziet er netjes uit. Pakket is ook netjes afgeleverd.
Vooraf om een voorbeeld gevraagd, kregen we vrij snel. Daarna besteld en we zijn erg tevreden over het resultaat. De stadskaart was goed verpakt en is netjes aangekomen.
Prettig contact snelle levering. Netjes verpakt
Kaart was erg snel geleverd aan huis en zag er erg gaaf uit. Cadeau is heel positief ontvangen en vele complimenten tijdens het feest gekregen. Aanrader!
Communicatie was prettig en vlot. Nadat ik aangegeven had dat ik het verkeerde dorp ontvangen had. Heb ik zeer snel en kosteloos de juiste stadskaart opnieuw ontvangen. Erg fijn! En prima geholpen.

Prima service, maar alleen op waar zij uitkiezen service op te leveren

Snelle reactie op verzoek voor uitsnedes. Producten erg mooi en toen één van de producten kapot bleek kreeg ik snel reactie en een vervangend product. Helaas was er wel al eerder een mail met een andere aard vraag gestuurd en die is compleet genegeerd.
De stijl (ronde vorm ) en uitvoering van de kaart is prachtig en licht van gewicht. Goed en zorgvuldig ingepakt voor transport. Echt een aanrader