hard-wear.nl/nl

4.661 reviews in totaal   1.338 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg te spreken over de snelle en betrouwbare levering, de uitstekende productkwaliteit en de vriendelijke, behulpzame klantenservice. Ook het deskundige personeel in de winkel en aan de telefoon wordt gewaardeerd. Het ruime en exclusieve assortiment valt in de smaak, net als de prijs-kwaliteitverhouding en aantrekkelijke aanbiedingen. Retourzendingen verlopen doorgaans soepel. Enkele klanten ervaren soms vertragingen en problemen met de bezorgdiensten. Er zijn incidentele opmerkingen over kwaliteitscontrole. De communicatie en afhandeling door de klantenservice kan in sommige gevallen beter. Daarnaast wordt meer keuze in maten of specifieke artikelen gewenst en vinden sommige klanten bepaalde producten aan de prijzige kant. Tot slot ervaren sommige klanten dubbele verzendkosten bij omruilen als onprettig.

Reviewshard-wear.nl/nl

Goede en snelle service, meer wens ik niet , en dat was hoe t zijn moest, perfect, dank jullie daarvoor!! Gr...

Mooie kleding van 100% Hardcore

De kleding is uitstekend! Stylish en comfortabel. De bestelling kwam alleen 4 dagen later binnen ipv de volgende dag. Maar het personeel is erg vriendelijk.

Antwoord van hard-wear.nl/nl

Hoi! Bedankt voor je fijne review en het compliment over onze stijlvolle en comfortabele kleding. Bij Hard-Wear vinden we het belangrijk dat je tevreden bent, en we waarderen je begrip omtrent de levertijd. We blijven ons inzetten om je snel en vriendelijk te bedienen. Tot de volgende keer!
Gewoon goed. Ik hoef er geen lange zinnen aan vast te knopen. Ga zo door Hard-Wear. Hop hop gas dr op.
Mooie Australian kleding met ruime keuze Scherp afgeprijsd Super snelle bezorging
Altijd goede service met een assortiment van uitstekende kwaliteit. Ga zo door jullie 👍🏻🔊😎🥳

Ruffneck/waxweazle soccershirts

Was de laatste keer niet zo tevreden omdat ze niet mee dachten met een probleem die ik had met de merchandise, maar deze keer was het goed en ben tevreden, mooie shirts en kwaliteit is top.

Antwoord van hard-wear.nl/nl

Hoi! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met Hard-Wear te delen. Het is fijn om te horen dat je deze keer tevreden bent over onze service en de kwaliteit van onze shirts. Bij Hard-Wear vinden we het belangrijk dat onze klanten blij zijn met zowel onze producten als onze ondersteuning. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Een verkeerde maat retour gestuurd. Jack is super mooi erg blij mee. Retour levering ging snel en overzichtelijk.

De 10% Kortingscode werkt niet altijd

Laatste Bestelling was weer helemaal prima ook na het contact met de vraag om een bestelling op te delen voor verzending ivm een pre order was geen enkel probleem. 1 min punt is dat de kortingscode niet werkt als je deze wilt gebruiken. Ik persoonlijk heb inmiddels een kwartet van 10% aan korting’s code’s en het is mij opgevallen dat ze allemaal dezelfde codes hebben.dit zie ik graag verbeterd. Maar over het geheel een prima site en een leuke winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel. Zo Hardcore Will never Die. Groetjes Ivo van der Hoeven

Antwoord van hard-wear.nl/nl

Hallo Ivo, Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze diensten en je recente ervaring positief vond. Jouw feedback over de kortingscodes nemen we zeker mee. Het is altijd ons doel om de beste service en producten te bieden. Hardcore Will Never Die, inderdaad! Met vriendelijke groet, Het Hard-Wear team

Toppers !

Altijd goed ! Duidelijk afgebeelde producten, snel geleverd. Wat wil een gabber nog meer?!
Verbeterpunten; De klant wat beter op de hoogte houden nadat deze een bestelling geplaatst heeft, àls het wat langer gaat duren doordat er iets uit een "extern" magazijn moet komen..dan zou het wel zo prettig zijn als jullie dat laten weten dmv of een mailtje of de bestelstatus wat specifieker bij te werken zodat de klant ook weet waar die aan toe is🙂. En als 2e(&laatste) verbeterpunt: Meer gratis stickers bij een grotere bestelling aub!!🙃 Naar mijn mening, maar dat is gewoon hoe ik erover denk, waren jullie zo'n 6 tot 8 jaar geleden niet zo 'gierig' en kreeg je ook bij bestelling van bijv. 1 Australian broek gerust een stuk of 6 stickers en als je geluk had, ook nog een plastic onderzettertje of 2 erbij! En tegenwoordig moeten we allemaal maar extra betalen voor een aantal extra stickers...ik bedoel komop zeg alsof jullie er verlies door zouden gaan draaien🤓🧐. Maargoed dit is mijn ongezouten mening en jullie vroegen ernaar dusja dit dus😋🙃

Antwoord van hard-wear.nl/nl

Hallo, bedankt voor je feedback. We horen graag dat je je ervaringen met ons deelt. Jouw suggesties over de communicatie en de stickers geven nuttige inzichten. Bij Hard-Wear streven we altijd naar een optimale klantbeleving. Nogmaals bedankt voor je waardevolle opmerkingen!
Mooie kleding, snelle service en altijd heel plezierig om een Hardwear pakketje te ontvangen.
Maat klopte niet helemaal, dus dan moet je terug sturen en opnieuw bestellen en dubbel verzendkosten betalen. Dat is wel jammer.

Antwoord van hard-wear.nl/nl

Hoi, Bedankt voor je bericht en je feedback over de maat. Bij Hard-Wear vinden we het belangrijk dat je tevreden bent met je aankoop, en we begrijpen dat terugsturen vervelend kan zijn. We blijven ons inzetten om onze producten en service zo goed mogelijk te maken. Groetjes van het Hard-Wear team!
Alles is wel goed, snelle bezorging ook, maar mag wel wat meer terror kleding
H D
Harjo D.
Goeie service en snelle levertijden niks op aan te merken koop er al jaren
Top service! Goed verpakt en super leuk dat ze er leuke stickers bij doen!
Goed contact. Maar duurde aantal dagen voordat er werd verstuurd. In plaats volgens website binnen een dag
Super goede ervaring Klantvriendelijk, levering op tijd
Altijd goede prijs kwaliteit verhouding en super snelle levering. En altijd wat leuke kleine presentjes er bij zoals stickers of dergelijke.

Antwoord van hard-wear.nl/nl

Hoi! Bedankt voor je enthousiaste review! Bij Hard-Wear vinden we het belangrijk om jou altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden, samen met een snelle levering. Het doet ons goed om te horen dat onze kleine presentjes, zoals stickers, je blij maken. Tot de volgende keer bij Hard-Wear!

Schlechter Kundenservice, jedoch gute Ware

Eigentlich bin ich super zufrieden mit der Ware, aber der Kundenservice ist wirklich miserabel. Ich hatte unter anderem eine Limited Bomberjacke als Geburtstagsgeschenk bestellt. Leider hat mein Mann immer wieder Probleme mit der Größe aufgrund seiner Armlänge, daher habe ich direkt an seinem Geburtstag am 17.03, nachdem die Größe minimal zu klein war an den Armen, eine große Größer bestellt. Die Bestellbestätigung kam als Error an, jedoch habe ich eine Rechnung erhalten und in meinem Kundenkonto wird auch alles korrekt angezeigt. Ich habe daher direkt den Kundenservice per Formular kontaktiert, ob alles korrekt läuft, da wir sonst die kleinere Größe behalten da Ihm die Jacke so gut gefällt, wenn die neue Bestellung nicht versendet werden kann. Leider erhielt ich kein Feedback und habe daher nochmals per Mail geschrieben. Da auch per Mail keine Antwort kam, habe ich über Instagram Sie kontaktiert, da ich ja für die Rückendung der kleineren Größe nicht mehr lange Zeit hatte. Mir wurde dann am 23.03 zugesichert das die Jacke am selben Tag raus geht. Aufgrund dieser Aussage habe ich die kleinere Größe am Folgetag zurückgesendet. Die neue Jacke ist weiterhin nicht unterwegs (die Bestellung ist mittlerweile 1 1/2 Wochen her) und eine Antwort auf erneute Nachragen erhält man auch nicht mehr. Wir sind sehr enttäusch und natürlich Traurig. Ich hoffe noch eine Lösung hierfür zu erhalten, entweder das meine neue Bestellung noch raus geht oder wir zumindest die alte Bestellung, welche ja zurück ist, wieder erhalten.

Antwoord van hard-wear.nl/nl

Hallo, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Bij Hard-Wear vinden we het heel belangrijk dat je tevreden bent met zowel onze producten als onze service. Het spijt ons te horen dat de communicatie rondom je bestelling niet vlekkeloos is verlopen. Inmiddels is dit probleem opgelost en hebben we ervoor gezorgd dat alles weer in orde is. Nogmaals excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld. Mocht je nog vragen hebben, laat het gerust weten—we helpen je graag verder. Hartelijke groet, Het Hard-Wear team
Grote maten zoals 5x xl zou fijn zijn als dat er meer zou komen qua kleding trainingsjasjes bomberjacks ect