hard-wear.nl/nl
Beoordelingen:

843 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.073 beoordelingen in totaal  

4,82
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 27 dec 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
hard-wear.nl/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

30 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nette levering, leuke kleinigheidjes (de stickers) goeie en hele mooie kwaliteit wat ik stiekem niet had verwacht maar sta bizar versteld, dankjewel🤝🏼

de meest kritische beoordeling

3 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nog steeds niet ontvangen, ondanks de levering 10€ extra kost. Geen track and trace beschikbaar. Ook heb ik geen verzonden mail ontvangen. Helaas is dit de laatste bestelling van deze webshop. Zeker geen aanrader. Alle begrip als er vertragingen zouden zijn. Maar als je zelf niet op de hoogte wordt gehouden waar je pakket ondertussen zich bevindt of verwerkt zou kunnen zijn?.. Ik diende zelf een mail te verzenden voor een antwoord te verkrijgen. Tot op heden nog geen bestelling ontvangen en geen berichtgeving noch mail waar het pakket zich bevindt. Helaas kan ik geen goede review plaatsen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor hard-wear.nl/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling snel en goed verpakt geleverd. Zoals het hoort.
Beoordeling melden
Antwoord van hard-wear.nl/nl
6 mei 2024
Hallo, dank voor je top review en we zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelheid van verzending en manier van inpakken van deze bestelling! We wensen je veel plezier met het complete Australian pak en polo!! 👍👊
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Betrouwbaar en snel

Betrouwbaar, snelle levering en goede kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van hard-wear.nl/nl
8 dagen geleden
Dankjewel voor je toffe review! Super om te horen dat je blij bent met onze betrouwbaarheid, snelle levering, en kwaliteit. We blijven ons best doen om je tevreden te houden. Veel plezier met de nieuwe Australian jasjes!! 💪
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle bezorging. retourneren ging ook erg snel!
Beoordeling melden
Antwoord van hard-wear.nl/nl
7 mei 2024
Hey Louis, bedankt voor je mooie review kerel, dat waarderen we! 👊
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
beste winkel van Nederlamd 100%!!!
Beoordeling melden
Antwoord van hard-wear.nl/nl
4 dagen geleden
Hey Koen, bedankt voor je review topper!! Dat horen we natuurlijk altijd graag 😉 We zien je snel weer kerel en geniet van het nieuwe Storia jasje!! 👊
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Veel keuze en snel bezorgd!
Beoordeling melden
Antwoord van hard-wear.nl/nl
12 dagen geleden
Hey Yuri, dank voor je review kerel! We doen altijd ons uiterste best om de snelste te zijn dus we zijn blij te horen dat dat bij jou bestelling weer is gelukt! Veel plezier met het nieuwe Altijd Blijven Hakken T-shirt!! 😄👍
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en goede service
Beoordeling melden
Antwoord van hard-wear.nl/nl
6 mei 2024
Hallo Richard, bedankt voor je positieve feedback! We streven er altijd naar om onze klanten snel en met uitstekende service van dienst te zijn. Het doet ons goed te horen dat we aan je verwachtingen hebben voldaan kerel! Veel plezier met het nieuwe Hakkuh T-shirt! 👊
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle service
Beoordeling melden
Antwoord van hard-wear.nl/nl
4 dagen geleden
Hey Bianca, bedankt voor de mooie review! Goed om te horen dat we bij jou bestelling weer de snelheid hebben geleverd die verwacht mag worden! Tot de volgende!! 👌
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zoals altijd Top

Zoals altijd, top!
Beoordeling melden
Antwoord van hard-wear.nl/nl
10 mei 2024
Hey Mark, wederom hartelijk dank voor je review! Geniet van je nieuwe Australian Storia jasje!! 👌😎
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles ging weer top
Beoordeling melden
Antwoord van hard-wear.nl/nl
6 mei 2024
Hallo Viktor, bedankt voor je review kerel! Goed om te horen dat alles weer naar wens is verlopen en veel plezier met de nieuwe Altijd Blijven Hakken sport top!! 💪
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte service!
Beoordeling melden
Antwoord van hard-wear.nl/nl
10 mei 2024
Hallo Kyara, bedankt voor je review en het compliment voor onze collega's van de klantenservice! Daar worden we hier altijd blij van!! 💪 Tot de volgende!! 🙏😉
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekend
Beoordeling melden
Antwoord van hard-wear.nl/nl
4 dagen geleden
Hallo Daan, bedankt voor je review topper! Veel plezier met je nieuwe 3.0 bordeaux rode Aus!! 💪
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Geweldig
Beoordeling melden
Antwoord van hard-wear.nl/nl
12 dagen geleden
Hallo Melissa, dank voor je review en het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent met het geleverde product! Veel plezier met je nieuwe Australian broek met de witte bies!! 👍👊
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geweldig
Beoordeling melden
Antwoord van hard-wear.nl/nl
10 mei 2024
Hallo Lucas, bedankt voor je top review! We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn en veel plezier met het nieuwe 100% Hardcore trainingsjack!! 💪 👍
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden