hard-wear.nl/nl

4.852 reviews in totaal   1.149 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.149 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 27 dec 2018

hard-wear.nl/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en betrouwbare levering, de uitstekende productkwaliteit en de nette, verzorgde verpakking. Ook de klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, zowel online als in de winkel. Het brede en unieke assortiment en de vlotte verwerking van retourzendingen dragen bij aan een positieve winkelervaring. Daarnaast worden de prijzen over het algemeen als redelijk beoordeeld. Enkele verbeterpunten zijn vertragingen door externe bezorgdiensten, opmerkingen over de doosgrootte of ontbrekende accessoires bij de verpakking, en het beperkte aanbod van maten of voorraad bij sommige producten. Daarnaast zijn er enkele opmerkingen over hoge prijzen of verzendkosten.

Reviewshard-wear.nl/nl

Super netjes bezorgd en snelle levering helemaal top old skool training jasje. 👌🫡

Antwoord van hard-wear.nl/nl

Hoi! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de snelle levering en nette bezorging van je old skool training jasje. Bij Hard-Wear doen we altijd ons best om jouw bestelling soepel en snel te laten verlopen, zodat jij direct kunt genieten van toffe kleding. Veel draagplezier gewenst!

Goede service, goed assortiment! Hardcore will never die!

Dat er überhaupt een winkel is voor dit soort lifestyle kleding is al top. Leuke ontvangst toen ik eraatts een keer binnen was. Verder goeie snelle bezorging na online bestelling.

Antwoord van hard-wear.nl/nl

Hey, Super bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen! Bij Hard-Wear vinden we het belangrijk om niet alleen toffe lifestyle kleding te bieden, maar ook een warme ontvangst en snelle service. Fijn om te horen dat je dit zo hebt ervaren! Tot de volgende keer bij Hard-Wear!

fijne service leuke stickers

fijne service leuk verpakt en leuke stickers extra product geweldig maar zou de extra betaalde garantie voor de producten weglaten heb het niet genomen want vond het erg prijzig

Antwoord van hard-wear.nl/nl

Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je blij bent met de service, de leuke verpakking en de extra stickers van Hard-Wear. We waarderen je feedback over de garantie en nemen dit mee om onze service steeds te verbeteren. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Hard-Wear!
De service en de snelle levertijden en de kwaliteit

Top winkel/site

Snelle levering en toen bleek dat mn bestelde broek net aan de krappe kant was ging het retour procces ook heel vlot en makelijk.

Antwoord van hard-wear.nl/nl

Bedankt voor je positieve feedback! Bij Hard-Wear vinden we snelle levering en een soepel retourproces ontzettend belangrijk, dus fijn om te horen dat dit goed voor je geregeld was. We streven er altijd naar om onze klanten blij en tevreden te maken. Veel plezier met je volgende aankoop bij Hard-Wear!
Waanzinnige levering in een doos! Zie je nergens, enorm tevrede!

Antwoord van hard-wear.nl/nl

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de levering! Bij Hard-Wear doen we er alles aan om jou een unieke en uitstekende ervaring te bieden, van bestelling tot aan de deur. We waarderen het enorm dat je dit met ons deelt. Veel plezier met je aankoop en tot de volgende keer!
Ik heb de laatste keer een armbandje van australian besteld die best wel duur was…. Daar miste het zakje van…. Dat vond ik wel jammer! Verder wel super mooie armband en ben ik wel tevreden over jullie!

Antwoord van hard-wear.nl/nl

Hallo! Bedankt voor je bericht en het delen van je ervaring met het armbandje van Hard-Wear. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de look van de armband, al vinden we het jammer dat het zakje ontbrak. We streven altijd naar topkwaliteit en hopen je volgende keer compleet te kunnen verrassen. Hartelijke groetjes van het Hard-Wear team!
Snelle levering. Ik ben tevreden over Hard-wear.

Antwoord van hard-wear.nl/nl

Hoi, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over Hard-Wear en onze snelle levering! We doen altijd ons best om jou de beste service te bieden en jouw verwachtingen waar te maken. Bedankt voor je vertrouwen in Hard-Wear!
Netjes verpakt met dank kaartje en flyers, echtheid certificaat. Top.

Antwoord van hard-wear.nl/nl

Bedankt voor je fijne review! We vinden het bij Hard-Wear heel belangrijk dat alles netjes en persoonlijk wordt geleverd, dus het is geweldig om te horen dat je dit ook zo hebt ervaren. Jouw tevredenheid betekent veel voor ons! Veel plezier met je aankoop van Hard-Wear!
Fijne winkel, groot assortiment. Heel behulpzame en vriendelijke medewerkers.

Antwoord van hard-wear.nl/nl

Bedankt voor je fijne woorden! Bij Hard-Wear doen we altijd ons best om een groot assortiment te bieden en onze klanten vriendelijk en behulpzaam te woord te staan. Het is geweldig om te horen dat jij dit zo hebt ervaren. We hopen je snel weer te zien bij Hard-Wear!

Mooie gabberkleding en de juiste prijs!

Mooie gabberkleding en snelle levering voor de juiste prijs.

Antwoord van hard-wear.nl/nl

Hoi! Bedankt voor je enthousiaste reactie! Bij Hard-Wear doen we ons best om altijd mooie gabberkleding te bieden met een snelle levering en een scherpe prijs. Fijn om te horen dat jij daar zo tevreden over bent! Veel draagplezier gewenst van het Hard-Wear team!
Goede ervaring,met dhl geleverd en op tijd geleverd. Goede service.

Antwoord van hard-wear.nl/nl

Bedankt voor je positieve terugkoppeling! Bij Hard-Wear vinden we het belangrijk dat jij een goede ervaring hebt, inclusief een tijdige levering en fijne service. We zijn blij dat dit gelukt is en hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Veel plezier met je aankoop!

Kwaliteit

Leuke items, snel verzonden en ook retour werd snel verwerkt. Ik koop voornamelijk dingen in de sale, omdat kwaliteitskleding meestal in een hoge prijsklasse zit.

Antwoord van hard-wear.nl/nl

Hoi! Bedankt voor je fijne review! Bij Hard-Wear vinden we het belangrijk dat je niet alleen leuke items vindt, maar ook dat alles snel en soepel verloopt, van bestelling tot retour. We zijn blij dat je onze sale weet te waarderen en zo kwalitatieve kleding kunt scoren voor een scherpe prijs. Tot snel bij Hard-Wear!
Snelle bezorgservice, volgende dag al in huis, helemaal top

Antwoord van hard-wear.nl/nl

Hoi! Heel erg bedankt voor je positieve reactie. Bij Hard-Wear vinden we het belangrijk om onze producten snel en betrouwbaar bij jou thuis te bezorgen. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze bezorgservice! Veel plezier met je aankoop!
Snel verzonden mooie pakken goeie service erg blij mee

Antwoord van hard-wear.nl/nl

Hey! Super bedankt voor je fijne woorden over Hard-Wear. We vinden het belangrijk dat je snel en met een glimlach geholpen wordt, en dat je blij bent met onze mooie pakken en goede service. We doen er alles aan om hard te werken voor jouw tevredenheid! Tot de volgende keer!
Goeie kwaliteit, makkelijk te bestellen en snel geleverd!

Antwoord van hard-wear.nl/nl

Hoi! Bedankt voor je positieve reactie! Bij Hard-Wear vinden we het super belangrijk dat je niet alleen kwaliteitsproducten ontvangt, maar ook een vlotte en makkelijke bestelervaring hebt. Fijn om te horen dat het snel en soepel ging. Tot de volgende keer bij Hard-Wear!
Heel blij met kleding en snelle levering top

Antwoord van hard-wear.nl/nl

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met onze kleding en de snelle levering! Bij Hard-Wear doen we ons best om kwaliteit en service altijd voorop te stellen, zodat jij tevreden bent. Bedankt voor jouw vertrouwen in Hard-Wear!

Persoonlijk en snel

Snel reageren op e-mails, persoonlijk en begripvol. Blij dat er nog organisaties zijn die het wel begrijpen.

Antwoord van hard-wear.nl/nl

Wat fijn om te lezen dat je de persoonlijke en begripvolle aanpak van Hard-Wear waardeert. We vinden het belangrijk om snel en duidelijk te reageren, zodat jij je altijd gehoord voelt. Bedankt voor je mooie woorden! We staan altijd voor je klaar bij Hard-Wear!
Snelle levering dat was bijzonder goed. Misschien goedkoopere prijzen, dat is wat beter kan.

Antwoord van hard-wear.nl/nl

Hallo, Bedankt voor je positieve woorden over onze snelle levering bij Hard-Wear. We vinden het belangrijk om jou snel en betrouwbaar van dienst te zijn. We nemen je tip over onze prijzen serieus en blijven werken aan de best mogelijke combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Hartelijke groet!

top service

snelle , duidelijke, persoonlijke, goede service. beter stickeren van inventory, maar goed opgelost met een persoonlijk telefoontje

Antwoord van hard-wear.nl/nl

Hoi! Bedankt voor je mooie woorden over onze snelle, duidelijke en persoonlijke service bij Hard-Wear. We doen ons best om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, en fijn dat we met een telefoontje een goede oplossing konden bieden voor het verschil van de voorraad. Tot de volgende keer!

hard-wear.nl/nl

Bij Hard-Wear draait alles om de ultieme hardcore en gabber lifestyle. Sinds onze start zijn wij dé specialist in het aanbieden van hoogwaardige Australian kleding en exclusieve merken die passen bij ...