Klanten waarderen consequent de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel, wat zorgt voor een prettige winkelervaring. De algehele service wordt als uitstekend ervaren, waarbij medewerkers tijd nemen voor klanten en extra stappen zetten. Daarnaast wordt de deskundigheid van de medewerkers regelmatig benoemd, wat bijdraagt aan vertrouwen in het gegeven advies. Ook het ruime en mooie assortiment wordt door klanten gewaardeerd. Hoewel het assortiment ruim en mooi is, geven klanten aan dat de voorraad soms beperkt is.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLucardi Juwelier Maastricht
Vriendelijke winkeljuffrouw
De juffrouw in de winkel was bijzonder vriendelijk en behulpzaam en vriendelijk .Hele leuke juweeltjes gekocht .En als member leuke korting. Ben er erg blij mee.
Vriendelijk personeel
De medewerkster heeft me de tijd gegeven om even rustig te kijken en mijn vragen duidelijk beantwoordt.
alles prima, mooie sieraden voor goed prijs-kwaliteit
Antwoord van Lucardi Juwelier Maastricht
Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Dat betekent veel voor ons! 💜
💜
Top Lucardi maastricht
Top Lucardi Maastricht
Hi Rachida,
Bedankt voor je mooie woorden over ons team in de winkel! 💜
Heel goede service
Vriendelijke service
Mooie en nette winkel, ruim assortiment.
Nvt
Erg vriendelijk en kundig geholpen
Vriendelijk personeel. Snelle hulp
Ketting