Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering, het gebruiksgemak bij het bestellen en de duidelijke documentatie bij hun producten. De service wordt als uitstekend en behulpzaam ervaren, vooral bij het oplossen van problemen of fouten van de klant. De communicatie is duidelijk, snel en vriendelijk. Daarnaast worden de geleverde producten en pc’s als van hoge kwaliteit, goed gebouwd en compleet geleverd omschreven. Problemen en klachten worden snel en naar tevredenheid opgelost, zelfs als deze door externe partijen veroorzaakt zijn. Enkele klanten uiten ontevredenheid over vertragingen of gebrekkige communicatie rond de bezorging, en sommige missen tijdige updates bij vertragingen.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsgamingpcshop.nl
Snel geleverd. Prima producten
Duidelijke website, levering duurde echter wel langer dan de website zegt, ook in de bestelstatus werd dit niet bijgewerkt. uiteindelijk twee dagen later pas bezorgd. Reactie op vragen via mail was wel duidelijk en accuraat.
Bestellen en bezorgen in 1 dag. Prima service. En bereikbaar bij problemen, met advies om het op te lossen.
amd game pc…
Voor mijn zoon heb ik de amd game pc besteld.
De pc werd netjes binnen de afgesproken tijd geleverd. En werkt goed. De kast is stil, de games die hij wil spelen draaien soepel.
Verzending
Behalve de trage levering (België)
was alles in orde
Top service met snelle levering
Ik had zelf een fout gemaakt met bestelling wat ze geweldig tot uitmuntend hebben opgelost. Meer hulp dan ik ooit had kunnen verwachten.