LEDClear.nl- Logo - Beoordelingen

LEDClear.nlReviews

: 1.135Goed

4,26

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 23 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
LEDClear.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij LEDClear.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 23 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
LEDClear.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij LEDClear.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor LEDClear.nl

156 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.135 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


11 jul. 2022
Dat er bij de Syma 107G geen USB laadsnoertje en reserve staart- en hoofdrotorbladen meer worden meegeleverd vind ik wel jammer! Voor mij was dit, zover ik me herinner, de eerste keer dat ik de Syma107G via een poolse importeur heb ontvangen. De levering van deze 5 stuks syma 107G was werkelijk bijzonder snel! Ik ben benieuwd of U de Syma 026 en vooral de Syma 102 nog gaat verkopen. Van de 1e heb ik er slechts nog 1 vliegend. Van de Syma 102 helaas geen enkele meer.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


5 feb. 2022
Onklantvriendelijke klantenservice. De auto zou flink beschadigd zijn aan de voorkant, volgens de klantenservice, wat niet waar is, zie de foto. Mijn zoon is er zo zorgvuldig mee om gegaan. De servo was kapot gegaan binnen 2 maanden en aangezien het geen universeel onderdeel is, kunnen we het niet zelf vervangen en hebben we dus een waardeloze auto. Tenzij het niet de bedoeling is dat je met een rc auto rijdt natuurlijk. Wat ze gerepareerd hebben weten wij niet en binnen een week hadden we hetzelfde probleem.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor LEDClear.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Snelle levering en goed verpakt. Artikel onbeschadigd ontvangen. Duidelijk instructie / gebruiksaanwijzing. Wekker was snel geïnstalleerd en werkt prima. Zeker een aanrader.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Super snel. alles goed geregeld. Per ongeluk verkeerd postkode geschreven binnen 10 minuten geregeld en mijn pakketje opgestuurd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
Een goede service en ik ben zeer tevreden met mijn sfeerlampje.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 dag geleden
Doet wat het beloofd. Duidelijk, goed en snel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023 
Goede web site duidelijk en snel verzenden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
snelle levering en een mooi kacheltje
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023
Snel en vriendelijke aflevering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Top klantenservice Sam
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Volgens af spraak
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Niets!!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
I make my order 13.01. number ORD31819, today 27.01 I still don't have nothing. It was birthday present for my son, which was week ago 20.01. I'm upset. I think postnl lost it.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Al om een review vragen zonder dat ik al iets heb ontvangen
Beoordeling melden
 Wordt beoordeeld
7 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
Beoordeling melden