LEDClear.nl- Logo - Beoordelingen

LEDClear.nlReviews

: 1.064Goed

4,30

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 23 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
LEDClear.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij LEDClear.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 23 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
LEDClear.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij LEDClear.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor LEDClear.nl

156 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.064 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


2 okt. 2021
Geen product ontvangen na belofte klantenservice. Uiteindelijk weer contact gehad en door een hoop miscommunicatie is het niet goed gegaan en kon het product niet op tijd geleverd worden. Order geannuleerd en na een aantal werkdagen netjes mijn geld terug gehad.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


5 feb. 2022
Onklantvriendelijke klantenservice. De auto zou flink beschadigd zijn aan de voorkant, volgens de klantenservice, wat niet waar is, zie de foto. Mijn zoon is er zo zorgvuldig mee om gegaan. De servo was kapot gegaan binnen 2 maanden en aangezien het geen universeel onderdeel is, kunnen we het niet zelf vervangen en hebben we dus een waardeloze auto. Tenzij het niet de bedoeling is dat je met een rc auto rijdt natuurlijk. Wat ze gerepareerd hebben weten wij niet en binnen een week hadden we hetzelfde probleem.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor LEDClear.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Na enige miscommunicatie vertrouwen we dat onze klacht goed wordt afgehandeld.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 aug. 2022
Excellent service and good price and quality
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 aug. 2022
1 woord top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 aug. 2022
Geod
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 aug. 2022
Ik ben nu al 8 werkdagen aan het wachten op een pakketje terwijl tijdens de bestelling werd vermeld dat het max 5 werkdagen zou duren.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jul. 2022
Dat er bij de Syma 107G geen USB laadsnoertje en reserve staart- en hoofdrotorbladen meer worden meegeleverd vind ik wel jammer! Voor mij was dit, zover ik me herinner, de eerste keer dat ik de Syma107G via een poolse importeur heb ontvangen. De levering van deze 5 stuks syma 107G was werkelijk bijzonder snel! Ik ben benieuwd of U de Syma 026 en vooral de Syma 102 nog gaat verkopen. Van de 1e heb ik er slechts nog 1 vliegend. Van de Syma 102 helaas geen enkele meer.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jul. 2022
Het bedrag van een niet te leveren artikel werd snel gecrediteerd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jul. 2022
Snelle bezorging.goede materialen. Blij mee
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jun. 2022
Levering was netjes en goed. Het product gaat niet zo lang mee, vanaf eerste gebruik gekraak en geknars en de thermostaat werkt niet echt goed.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jun. 2022 
Het product was goed en de service was ook goed daarom heb ik nog een paar gekocht Top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jun. 2022
Goed snel contact met klantenservice.
Beoordeling melden