LEDClear.nl- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 23 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 1 jun. 2023
LEDClear.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij LEDClear.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 23 sep. 2021

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor LEDClear.nl

138 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.174 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

11 jul. 2022
Dat er bij de Syma 107G geen USB laadsnoertje en reserve staart- en hoofdrotorbladen meer worden meegeleverd vind ik wel jammer! Voor mij was dit, zover ik me herinner, de eerste keer dat ik de Syma107G via een poolse importeur heb ontvangen. De levering van deze 5 stuks syma 107G was werkelijk bijzonder snel! Ik ben benieuwd of U de Syma 026 en vooral de Syma 102 nog gaat verkopen. Van de 1e heb ik er slechts nog 1 vliegend. Van de Syma 102 helaas geen enkele meer.

de meest kritische beoordeling

10 aug. 2022
Ik ben nu al 8 werkdagen aan het wachten op een pakketje terwijl tijdens de bestelling werd vermeld dat het max 5 werkdagen zou duren.

Beoordelingen voor LEDClear.nl

Snel geleverd en de handleiding in Engels nog per mail nagestuurd zoals afgesproken.
Binnen 24uur geleverd prima.
19 mei 2023
Duidelijk en snelle service
Keurige levering
19 apr. 2023
Had besteld zodat het op tijd zou komen voor verjaardag neefje, krijg op bezorgdag mail dat het niet komt die dag en als ik met Post NL zou hebben besteld het die dag wel bezorgd zou zijn…! Had dat meteen aangegeven bij bestellen, nu heel misleidend en toch bijna 6 euro bezorging betaald.
Antwoord van LEDClear.nl
26 apr. 2023
Bedankt voor uw review. We vinden het vervelend om te horen dat uw bestelling niet op tijd is aangekomen voor de verjaardag van uw neefje. We doen ons best om de levering op tijd te laten plaatsvinden, maar soms gebeuren er dingen buiten onze controle, waardoor er vertraging kan optreden. We begrijpen dat dit erg frustrerend kan zijn. We willen u er echter op wijzen dat er bij de checkout duidelijk staat vermeld dat de levering op werkdagen plaatsvindt wanneer u kiest voor Trunkrs als vervoerder. Mocht u nog andere vragen hebben, dan horen we dat graag.
19 apr. 2023
Geweldige korte levertijd..en goed product..
10 apr. 2023
snelle levering
Goede service
29 apr. 2023
21 apr. 2023
9 apr. 2023
Bij een bestelling uit Nederland van een inductiekookplast gelijk een nederlandse handleiding meesturen.
12 apr. 2023
Ik heb koekjes en cake in gebrobwers maar word niet gebakken
Antwoord van LEDClear.nl
26 apr. 2023
Bedankt voor uw review. Ik kan me voorstellen dat het frustrerend is dat uw koekjes en cake niet gaar worden in de mini-oven. Het kan zijn dat de temperatuurinstelling niet correct is of dat de oven niet voldoende is voorverwarmd. We raden aan om de handleiding te raadplegen of contact op te nemen met onze klantenservice voor verdere assistentie. Het is ook mogelijk dat het recept dat u gebruikt niet geschikt is voor deze mini-oven.
26 mrt. 2023
Ik heb hier een kookplaat besteld: Goede prijs, snel afgeleverd, en goed verpakt. Ik zou hier zo nog eens bestellen!
13 mrt. 2023
het kan niet beter. Ik beveel jullie bedrijf bij iedereen aan.
28 mrt. 2023
Snel services Binnen twee dagen pakketjes thuis ontvangen.
6 mrt. 2023
Goed product en goed prijs
15 mrt. 2023
Vlotte levering