LEDClear.nl- Logo - Beoordelingen

LEDClear.nl
Beoordelingen:

60 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.233 beoordelingen in totaal  

4,23
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 23 sep 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
LEDClear.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

29 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Klasse service. Ik had een verkeerde bestelling gedaan. Niet gezien dat het een Tweede Kans aanbieding was en dit geval had ik echt een nieuwe moeten hebben. Gebeld. Geen probleem. Draaien we retour en binnen een dag gecrediteerd. Geen vragen verder of moeilijk gedoe. Alleen begrip en goede service dus. Zo zie je: zonder zaken te doen, kun je jezelf ook nog steeds blijven onderscheiden.

de meest kritische beoordeling

13 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mij beter informeren. Op de site staat een levering tussen de twee of 3 werkdagen inmiddels zijn er 5 werkdagen verstreken en heb ik geen verzendbewijs ontvangen. Ik heb ook een mail gestuurd maar dat duurt ook alweer een werkdag of drie voordat er Geantwoord wordt.ik wil weten waar ik aan toe ben
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor LEDClear.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Keurig op tijd bezorgd. Paar keer heb ik bedrijf gebeld en goed bereikbaar en goede antwoorden. Product in goede staat bezorgd.
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Is net geïnstalleerd en tot nu toe goed. Ff de proef op de som nemen
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
de levering heeft erg lang geduurd en de vertraging door het niet in voorraad hebben van het bestelde artikel, wat niet werd gemeld bij de bestelling.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Het zou 5 dagen duren voordat ik mijn bestelling zou krijgen. Nu al 1 week aan het wachten
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, snelle reacties van klantenservice en producten zijn tot nu toe goed.
Beoordeling melden
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en wat ik heb besteld.
Beoordeling melden
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed kwaliteit en goedkoop
Beoordeling melden
15 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles goed verlopen
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Leuk
Beoordeling melden
12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
AH
Aad H.
GROENLO
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het bestelde artikel werd niet geleverd omdat het niet leverbaar bleek te zijn. Natuurlijk moest ik wel eerst betalen en is het geld nog steeds (nu 4 dagen later) niet teruggestort. Nog minder sterren gaat niet maar het moet een dikke NUL zijn.
Beoordeling melden
Antwoord van LEDClear.nl
17 apr 2024
Op 26 maart 2024 plaatste u een bestelling bij ons. Op dat moment hadden wij helaas geen voorraad van het product dat u wenste, zoals duidelijk vermeld stond op de website met een afwijkende levertijd van 3-5 werkdagen. Op donderdag 28 maart 2024 hebben wij u direct per e-mail geïnformeerd dat wij het product niet konden leveren. U koos voor betaling via iDEAL, maar had ook kunnen kiezen voor achteraf betalen. We hebben onmiddellijk de terugbetaling in gang gezet. Het duurt 24 uur voordat het bedrag zichtbaar is op uw rekening, en vanwege Goede Vrijdag op 29 maart kan het iets langer duren. Uiteindelijk heeft u het geld teruggekregen. Bedankt voor uw feedback en we hopen dat we in de toekomst een betere ervaring kunnen bieden.
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Product was niet leverbaar. Ik zou binnen 24 uur geld terug krijgen. Voorlopig geen geld terug en geen product.
Beoordeling melden
Antwoord van LEDClear.nl
17 apr 2024
Op 27 maart 2024 plaatste u een bestelling bij ons. Op dat moment hadden wij helaas geen voorraad van het product dat u wenste, zoals duidelijk vermeld stond op de website met een afwijkende levertijd van 3-5 werkdagen. Op donderdag 28 maart 2024 hebben wij u direct per e-mail geïnformeerd dat wij het product niet konden leveren. We hebben onmiddellijk de terugbetaling in gang gezet. Het duurt 24 uur voordat het bedrag zichtbaar is op uw rekening, en vanwege Goede Vrijdag op 29 maart kan het iets langer duren. Uiteindelijk heeft u het geld teruggekregen. Bedankt voor uw feedback en we hopen dat we in de toekomst een betere ervaring kunnen bieden.
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Professionele bedrijf
Beoordeling melden
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
perfect shop
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en efficiënt
Beoordeling melden
10 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles was goed
Beoordeling melden
20 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden