Lucardi Juwelier Dordrecht

334 reviews in totaal   85 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg te spreken over de vriendelijkheid van het personeel, dat als zeer prettig wordt ervaren en zorgt voor een positieve winkelervaring. Daarnaast geven veel klanten aan goed, prettig en vakkundig geholpen te zijn; medewerkers nemen vaak de tijd en denken mee. De service wordt overwegend als uitstekend ervaren, met snelle hulp, efficiënte afhandeling en bereidheid om problemen of ruilingen op te lossen. De persoonlijke aandacht en tijd die medewerkers aan klanten besteden wordt eveneens gewaardeerd. Verder wordt de kwaliteit van de producten als goed tot uitstekend beoordeeld, wat bijdraagt aan herhaalaankopen en loyaliteit. Prijzen worden als normaal tot betaalbaar gezien, waarbij klanten vooral waardering hebben voor kortingen en aanbiedingen. Er zijn enkele opmerkingen over een gebrek aan persoonlijke aandacht tijdens drukke momenten.

ReviewsLucardi Juwelier Dordrecht

Lucardi: mijn favo winkel

Lucardi, de perfecte sieradenwinkel als je het mij vraagt. Alle soorten en maten, elegant zn voor zo een goede prijs ! Ae hebben leuke aanbiedingen en alles is van topkwaliteit. De winkels laten alles prachtig zien. Bijna heel mijn collectie ringen is van Lucardi. Dankjulliewel voor het werk dat jullie verrichten en het is geweldig om terug te zien in de details en marketing van de sieraden ?

Antwoord van Lucardi Juwelier Dordrecht

Hi Iris, Bedankt voor je mooie woorden — we doen het graag! Hopelijk tot snel weer in onze winkel of webshop. 💜
Heel erg fijn geholpen in filiaal dordrecht, vrolijke en geduldige winkelmedewerkster.
De medewerkerster was lief en behulpzaam en bij de eerste keus was niet goed maar tweede mooie oorbellen waar me dochter blij er mee is.

Service

ik werd erg goed helpen en ze was erg duidelijk de manier van communiceren was erg prettig want mij de indruk gaf om er weer naar uit te kijken om terug te komen. Tevens ben ik erg tevreden met de kwaliteit van de sieraden! Ik koop hier altijd mijn sieraden en heb nooit spijt gehad. Elk moment bij Lucardi is een feestje ❤️

Fijne hulp in de winkel en mooie ringen

Fijne hulp in de winkel gekregen en mooie ringen gekocht voor een mooie prijs.
Heel vriendelijke verkoopster en leuk geslaagd!
goedkoop en prachtige sierraden, vriendelijk personeel, ik ben er vanmiddag nog geweest, heerlijk
Mijn dochter en ik zijn uitstekend geholpen met het uitzoeken van een armband door een medewerkster , ze mocht verschillende armband passen om haar pols, ik heb helaas geen foto van. Ze nam alle tijd voor mijn dochter, ook als ik zei van die vind ik zelf zo groot, heb ook maatje kleiner, maar heb er ook een tussen maat erin.
De winkel had waar ik naar op zoek was en ik werd goed geholpen

Mooie herinnering aan oude vader in Nederland.

De verkoopster boodt aan om te helpen maar we gaven aan eerst even zelf rond te willen kijken. Toen we aangaven dat we nu graag hulp zouden krijgen, was ze er voor ons en zijn we naar tevredenheid geholpen. Super fijn voor mijn schoonzus uit Canada, die nu met een mooie herinnering naar huis terugkeert zaterdag!
Mooie ring gekocht. Tijdens mijn aankoop viel het mij op dat er onprettig contact was tussen de twee verkopers in de winkel. De één sprak de ander op een onvriendelijke toon aan. Ik voelde me tijdens het uitzoeken van mijn ring enigzins opgejaagd. De verkoopsters waren het niet eens over de tijd die je voor een klant neemt. Gelukkig nam de verkoopster die mij hielp toch de tijd en ben ik daardoor geslaagd voor een mooie ring. Bedankt daarvoor!

Super service!!

De bestelde ring bleek een halve maat te groot te zijn, binnen enkele dagen hadden ze de ring in de juiste maat binnen en kreeg ik met terug werkende kracht ook nog geld terug, omdat er op dat moment een kortingsactie voor gold. Super service!!

Goede ervaring

Ik werd goed geholpen, de dame was zeer vriendelijk en nam de tijd voor mij, ik ben haar dankbaar. Het is een prettige winkel met veel keus, mooie sierraden.
Ik wordt altijd netjes geholpen en der wordt altijd gewerkt als een team samen dingen afstellen en samen in overleg als je ergens niet zeker over bent prachtig
In Dordrecht is het winkelpersoneel erg vriendelijk. Ik werd uitstekend, snel en professioneel geholpen. Ik heb een armbandje laten ruilen (hij was te groot). Ik kan deze winkel van harte aanbevelen!

Goed geholpen door verkoopster ondanks de drukte.

Het was druk in de winkel en moest in de rij staan en wachten totdat ik aan de beurt was. De verkoopster heeft mij verder goed geholpen en een aantal kettingen laten zien en oorbellen. Uiteindelijk ging ik voor de gouden ketting met het hartje. Mooi en een zeer fijn kettinkje van 14 karaat goud en kreeg 20% korting. Dat was wel fijn. 😊
Prima geholpen. Jammer dat ik een online gekocht probleem, Kapot oorbelletje, niet bij winkel opgelost kon worden.