holograil.nl- Logo - Reviews

53 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden53 reviews in totaal

holograil.nl- Logo - Reviews

holograil.nl

53 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden53 reviews in totaal

De reviews voor holograil.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en stipte verzending van hun bestellingen. De meeste klanten prijzen de nette en zorgvuldige verpakking van de producten. Klanten ervaren de prijzen als eerlijk, realistisch en betaalbaar voor de geboden kwaliteit. De service wordt als uitstekend, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. De eigenaar wordt als vriendelijk, sympathiek en betrokken beschreven. Klanten waarderen het goed op de hoogte gehouden worden tijdens het bestelproces.

Reviews voor holograil.nl

Perfect verpakt. Snelle levering. Redelijke prijs
Snelle levering! Ik kreeg dezelfde dag een notificatie dat het pakket was aangemeld bij PostNL
Antwoord van holograil.nl
Bedankt voor je positieve reactie! Fijn dat de levering zo snel verliep en je direct op de hoogte was. Veel plezier met je aankoop!

Super

Goeie prijs! En goed verpakt! Al vaker hier besteld, heel tevreden 👍🏻
Antwoord van holograil.nl
Dank je wel voor je trouwe vertrouwen! Geweldig om te horen dat je steeds weer tevreden bent met onze service. 🙏🏻
Privéprofiel
Super goed ingepakt en leuke gratis stickers erbij gekregen
Perfect goed verpakt snel bevestiging en verzonden. Ga zeker vaker bestellen!!
Antwoord van holograil.nl
Dankjewel voor je enthousiaste review! Goed te horen dat alles vlot en netjes is verlopen. We zien je graag terug bij je volgende bestelling!
Zeer netjes verpakt en volgende dag al in huis!!!! Super !!!!
Antwoord van holograil.nl
Dank je wel voor je enthousiaste reactie! Fijn dat de bestelling zo snel en netjes is aangekomen.
Netjes verpakt, snel verzonden en voor een eerlijke prijs!
Antwoord van holograil.nl
Hartelijk dank voor je fijne beoordeling! Goed om te horen dat je tevreden bent over de verzending en prijs.
Perfect!!!!! Super snel verzonden, volgende dag in huis. Netjes ingepakt, mooie prijs!
Antwoord van holograil.nl
Bedankt voor je mooie woorden! Altijd fijn om te horen dat de pakjes goed zijn aangekomen bij hun nieuwe thuis. 😉

Goeie service

Pakketjes netjes en op tijd ontvangen
Antwoord van holograil.nl
Bedankt voor je positieve woorden!
Goede prijs snelle levering, zit helaas wel een klein scheurtje in de boosterbox, maar de seal is nog heel.
Antwoord van holograil.nl
Bedankt voor je eerlijke review! We doen ons best om alles in topstaat te leveren en pakken onze producten met zorg in. Bij collector’s items vermelden we normaal gesproken eventuele schade, maar deze is ons helaas ontglipt. Soms kan er ook tijdens transport iets kleins gebeuren, ondanks een intacte seal. Dank voor je begrip, we proberen dit in de toekomst te voorkomen.
Keurige levertijd, sympathieke eigenaar die zijn klanten graag tevreden ziet.
Antwoord van holograil.nl
Natuurlijk doen wij er alles aan om jullie ervaring zo prettig mogelijk te maken! Zonder klanten als jullie zouden wij er niet zijn, bedankt voor de mooie woorden.
Snelle service en alles netjes verpakt
Antwoord van holograil.nl
Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat alles vlot en netjes is aangekomen.
Goeie site en producten waren volgende dag al in huis
Antwoord van holograil.nl
Fijn om te horen dat onze producten snel bij je geleverd zijn en je tevreden bent!