DareToDrinkDifferent

1.366 reviews in totaal   375 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de snelle levering, het brede en gevarieerde assortiment, de behulpzame en oplossingsgerichte klantenservice, de goede verpakking, de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding en het vlot afhandelen van problemen. Ook worden de aantrekkelijke aanbiedingen gewaardeerd. Aan de andere kant worden er soms problemen gemeld met vertragingen of beschadigde pakketten. Sommige klanten vinden de keuze binnen bepaalde merken beperkt. Er zijn klachten over gebrekkige communicatie en onvoldoende compensatie bij de klantenservice. Daarnaast zijn er zorgen over onvoldoende bescherming bij de verpakking van glaswerk en klachten over trage of onduidelijke probleemoplossing.

ReviewsDareToDrinkDifferent

Ik viel met mijn neus in de boter. Ik kreeg van mijn zus en moeder door dat de rabarber sap (organic rhubarb) van Fritz & Spritz zo geweldig lekker is, en bij jullie was die op dat moment 2 voor een euro. Ik weet niet hoe jullie het doen, maar voor mij een mijn familie was het inslaan! En hij is inderdaad goddelijk. Hou die er alsjeblieft in. Verder zijn de Kola en citrus drankjes ook heel lekker. Ik word vaste klant. De levering ging ook erg goed. Wat mij wel verbaasde, omdat de flesjes waren gaan schuiven en er veel tegen elkaar aan zaten. Er was niets gebroken, maar ik vraag mij wel af of dat altijd goed gaat zo. De kartonnen tussen -schotjes zijn niet stevig. Dat is mijn enige punt van zorgen. Oja, ik heb nog een puntje: ik had per ongeluk op een persoonlijke kaart van 2,95 gedrukt en kreeg dat niet ongedaan gemaakt. Ik heb het toen laten zitten, maar die kaart zat er later niet bij. Verder alleen lof!

Antwoord van DareToDrinkDifferent

Hi, Bedankt voor jouw review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Met vriendelijke groet, Klantenservice Dare to Drink Different
Snelle levering, alles klopte, dat was prima. Alleen de postbode had de bestelling in carport neergezet (onbeheerd), omdat hij niet om wilde lopen naar de voordeur om te merken dat er niemand thuis was, maar daar kunnen jullie niks aan doen.

S V
Stephano V.
Goed ruim assortiment, desalniettemin wordt er zo der mededeling een kaartje aan de bestelling toegevoegd waar ze bijna 3,- voor rekenen?!?! Dit is uiteindelijk herstelt op correcte wijze maar het was apart

Antwoord van DareToDrinkDifferent

Prima webshop maar verpakking kan beter

Prima webshop, levering gebeurt snel. Ik denk echter dat de order, en met name bierglazen, beter verpakt kunnen worden. Verder staat er ook niet op de doos dat het om glaswerk gaat of dat het breekbaar. Dit toevoegen zou misschien er voor kunnen zorgen dat bezorgers er beter mee omgaan. 1 fles en het bierglas in mijn order zijn in scherven aangekomen. Klantenservice is wel gelijk bereid om het bedrag te vergoeden of om vervangende artikelen na te sturen..

Antwoord van DareToDrinkDifferent

Hi, Bedankt voor jouw review en fijn dat je tevreden bent over onze webshop en snelle levering! Jammer dat een deel van je bestelling beschadigd is aangekomen. We nemen je feedback over de verpakking en het vermelden van breekbaar glaswerk mee om dit te verbeteren. Goed om te horen dat onze klantenservice je direct heeft kunnen helpen. Geniet van je bestelling! Met vriendelijke groet, Klantenservice Dare to Drink Different
Wat mij in het bijzonder beviel is dat jullie regelmatig aanbiedingen hebben van alcoholvrije drank 1 + 1. En daar word ik gewoon heel blij van.

Antwoord van DareToDrinkDifferent

te veel melk houdende biertjes

De oplossing voor het vele azijnbier en melk bevattende biertjes in mijn pakket kreeg ik korting op een tweede pakket. Helaas zaten hier ook weer melk bevattende biertjes in. Ik bestel niet weer op Dare to drink different tot dit is aangepast.

Antwoord van DareToDrinkDifferent

Hi, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit te delen. We vinden het jammer om te lezen dat je opnieuw biertjes met melk hebt ontvangen en begrijpen dat dit frustrerend voor je is. Je eerste bestelling was een Too Good To Go‑pakket en je hebt kort daarna nog een keer dit pakket besteld. Doordat deze bestellingen zo snel na elkaar kwamen en de inhoud van de pakketten afhangt van wat er op dat moment beschikbaar is, is het ons helaas niet gelukt om dit meteen aan te passen. Daarom hebben we je bij je eerste melding een korting aangeboden. We nemen je feedback serieus en zijn hier intern mee bezig, want we willen dit natuurlijk beter doen. Het spijt ons dat dit nu voor jou reden is om even geen nieuwe bestelling te plaatsen. Hopelijk kunnen we je in de toekomst laten zien dat we hiervan hebben geleerd. Met vriendeljke groet, Klantenservice Dare to Drink Different
Wat een aanbod / keuze. Voor de bierliefhebber is dit DE site. Zending goed verpakt en snel geleverd. Aanrader, om de site te bezoeken en zeker te slagen.

Antwoord van DareToDrinkDifferent

Fijn blikjes en smaken lekker. Het enige minpunt is de bezorging alles wordt los ingepakt. Het zou fijner zijn als dit vergelijkbaar is met stelz en viper. Verder top!!!

Antwoord van DareToDrinkDifferent

Makkelijk besteld Snel en goed verpakt in huis Heerlijke drankjes In het bierpakket 3 biertjes die niet in mijn smaak vielen maar smaken verschillen Aanrader!

Antwoord van DareToDrinkDifferent

bestellingen zijn er altijd vlug en als er iets mis is wordt het goed opgelost.

Antwoord van DareToDrinkDifferent

Mooi assortiment en zeer snelle levering. Zeker voor herhaling vatbaar.

Antwoord van DareToDrinkDifferent

Vele soorten verschillende dranken en super snel geleverd en goed verpakt.

Antwoord van DareToDrinkDifferent

DE bezorging ging perfect. Heerlijk biertje......

DE bezorging ging perfect. Betalen een paar dagen later je bestelling.

Het bier staat in de koeling tot 25 juni. Dan is er een feestje

Antwoord van DareToDrinkDifferent

Bestelling snel en juist geleverd

Antwoord van DareToDrinkDifferent

verzending met PostNL is altijd drama. Ik snap dat dat niet meteen jullie fout is maar het drukt wel de ervaring. Eerst bestel ik een pakket dat retour moet naar jullie volgens postNL. Waarom weet ik nog steeds niet. Dan bestel ik het volgende pakket, maar dat is niet meer compleet te maken want laatste voorraad. Dat is wel erg jammer en komt dus in eerste instantie door PostNL die me niet eens te woord willen staan.

Antwoord van DareToDrinkDifferent

Hi, Bedankt voor je feedback. Wat vervelend dat je bestelling niet goed is aangekomen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Mocht er nog iets missen aan je order, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@daretodrinkdriffent.nl Met vriendelijke groet, Klantenservice Dare to Drink Different
Snelle levering, goede communicatie.

Hele fijne snelle service

Antwoord van DareToDrinkDifferent

Snelle levering en perfecte afhandeling van een verkeerd verzonden product.

Antwoord van DareToDrinkDifferent

Goede prijs kwaliteit verhouding. Snel geleverd. Gekregen wat ik besteld had. Alles was heel!