DareToDrinkDifferent- Logo - Beoordelingen

DareToDrinkDifferent
Beoordelingen:

294 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden635 beoordelingen in totaal  

4,18
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 dec 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
DareToDrinkDifferent voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

18 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Geweldig cadeau, Ik was op zoek naar een leuk vaderdag cadeau voor mijn vader, een echte drank liefhebber. Hij werkt zelf in een slijterij dus ik wilde graag wat hebben wat hij nog niet eerder had gehad. Dus een verrassingspakket besteld bij Dare to drink different en ik werdt blij verrast. Alles was mooi en veilig ingepakt, samen met de 11 unieke bieren in het pakket ook een leuke bieropener en super mooi glas, ik had ook nog een extra glas erbij besteld van een merk dat hij nog niet had. Mijn vader was er erg blij mee en vondt het leuk om wat te krijgen wat hij nog niet kende. Ik raad het zeker aan

de meest kritische beoordeling

26 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Na mijn eerste bestelling kreeg ik een kort sms'je dat mijn bestelling verkeerd gesorteerd was door budbee, waardoor mijn bestelling opnieuw verzonden moest worden, duidelijk een smoes want anders zouden z'n m direct alsnog correct sorteren, al met al vrijwel 2 weken op mijn bestelling moeten wachten, terwijl op de site staat aangegeven dat een bestelling de volgende avond bezorgd zal zijn. Er mag dus ook wat meer transparantie op de website komen. Als iets niet haalbaar is en/of er gaat iets fout, wees dan eerlijk naar de klant, dat zou ik oprecht waarderen en daardoor zou mijn geduld ook vergroot worden. Ik denk niet dat ik nog een keer ga bestellen. Toen uiteindelijk na vrijwel 2 weken de biertjes aan kwamen stond de bezorger hier na 22:00 aan de deur, terwijl ik al in bed lag ivm me wekker om 05:00. De biertjes waren overigens heerlijk!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor DareToDrinkDifferent

Filter
 Sorteren  
Relevantie
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling keurig op tijd bezorgd. Communicatie is ook goed. Enige is dat de website niet helemaal goed werkt als je een account aan wil maken. Je hebt echter geen account nodig om te bestellend lekkere cider ook
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon goed geregeld! De ene dag besteld en de andere dag, goed verpakt, in huis. 😊👍🏻
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Probleem door slechte bezorging, , super opgelost
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon prima. Levering op tijd. Budbee op tijd
Beoordeling melden
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon goed, ben zeer tevreden
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Verzending slecht
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed perfekt
Beoordeling melden
21 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling niet geleverd, verzend bedrijf heeft dit gedeeld met de webshop. Ondertussen sta ik al 2 weken te wachten op een beslissing hoe verder. Ondertussen is het aan mij om contact op te nemen ondanks ik 2x een bericht via de klantenservice hebt gestuurd. Het kan gebeuren dat iets niet word geleverd vanwege wat dan ook. Daar kan de winkel weinig aan doen: Maar hoe er vervolgens omgegaan en gecommuniceerd word heb je zelf in de hand en dat is spijtig genoeg erg teleurstellend.
Beoordeling melden
Antwoord van DareToDrinkDifferent
5 dagen geleden
Hii Thomas, Bedankt voor je beoordeling, vervelend om te horen dat je geen prettige ervaring hebt gehad met het uitleveren van je pakket. Wij zijn constant bezig met het verbeteren van onze processen en gaan je feedback hierin meenemen. We hebben het voor je nagekeken en zien dat er een nazending is aangemaakt. Het pakket zal binnen 3 werkdagen bij je worden bezorgd. Desalniettemin hopen we dat de bieren zullen smaken! Met vriendelijke groet, Dare to Drink Different
28 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede snelle service, weinig wisseling in assortiment

Goede snelle service en op het gevraagde tijdstip. Nadeel vind ik wel dat de biertjes wel een verandering mogen doormaken. Het assortiment is al een geruime tijd hetzelfde voor mijn gevoel.
Beoordeling melden
18 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het glutenvrije bier is heerlijk, Het alcoholvrije bier ook, Hopelijk komt er ooit een alcoholvrije en glutenvrije IPA die de bovenste in smaak en kwaliteit benaderd…..
Beoordeling melden