DareToDrinkDifferent

1.434 reviews in totaal   345 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 14 dec 2021

daretodrinkdifferent.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering en prijzen het ruime en gevarieerde aanbod van dranken. De klantenservice wordt als vriendelijk en behulpzaam ervaren, waarbij fouten of klachten doorgaans snel worden opgelost en klanten zich serieus genomen voelen. Daarnaast zijn de meeste klanten tevreden met de smaak en kwaliteit van de producten. Ook wordt de verpakking vaak als goed ervaren. Toch worden er geregeld problemen genoemd met de bezorging of de gebruikte bezorgdienst. Daarnaast zijn er zorgen over de breekbaarheid van producten en onvoldoende aanduidingen op de dozen.

ReviewsDareToDrinkDifferent

TOP Korting als medewerker Bavaria

Lekkere Personeels korting als medewerker van Bavaria ;) De bezorging was echt 'n drama... Niet uitgeleverd door bezorger van Post-nl, communicatie met Post-nl was dramatisch konden nl niet zeggen wanneer en hoe laat de bezorger op 'n andere dag zou komen. Uiteindelijk is de bezorger geweest, heeft de bestelling voor de voordeur gezet zonder aan te bellen of bericht achter te laten. Terwijl het buiten 35 *C was ! Hier kan DTDD niets aan doen, hoop wel dat de volgende bestellingen met meer zorg worden uitgeleverd.

Antwoord van DareToDrinkDifferent

Hi Arden, Bedankt voor jouw review. Vervelend om te lezen van je ervaring met PostNL. Wij nemen dit zeker mee in onze samenwerking met hen. Geniet van je bestelling. Cheers! Met vriendelijke groet, Dare to Drink Different
Ik viel met mijn neus in de boter. Ik kreeg van mijn zus en moeder door dat de rabarber sap (organic rhubarb) van Fritz & Spritz zo geweldig lekker is, en bij jullie was die op dat moment 2 voor een euro. Ik weet niet hoe jullie het doen, maar voor mij een mijn familie was het inslaan! En hij is inderdaad goddelijk. Hou die er alsjeblieft in. Verder zijn de Kola en citrus drankjes ook heel lekker. Ik word vaste klant. De levering ging ook erg goed. Wat mij wel verbaasde, omdat de flesjes waren gaan schuiven en er veel tegen elkaar aan zaten. Er was niets gebroken, maar ik vraag mij wel af of dat altijd goed gaat zo. De kartonnen tussen -schotjes zijn niet stevig. Dat is mijn enige punt van zorgen. Oja, ik heb nog een puntje: ik had per ongeluk op een persoonlijke kaart van 2,95 gedrukt en kreeg dat niet ongedaan gemaakt. Ik heb het toen laten zitten, maar die kaart zat er later niet bij. Verder alleen lof!

Antwoord van DareToDrinkDifferent

Hi, Bedankt voor jouw review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Met vriendelijke groet, Klantenservice Dare to Drink Different
Heb al een aantal alcohol vrije wijnen geprobeerd en had altijd het idee dat ik appelsap, al dan niet verdund, aan het drinken was. Deze blikjes hebben dat niet. Een kleine tinteling doet het erg goed.

Bevalt prima.

Bevalt prima, jammer dat post.nl blijkbaar niet weet dat er glas in de dozen zit. Er word gewoon mee gegooid tijdens ophalen en afleveren. Laatste keer waren er bij mij 9 flessen kapot in de doos van de 24. Verder is het prima.
Top producten en een snelle levering. Ook de klantenservice aan de lijn gehad met een vraag en dit werd prima beantwoord. Fijn dat je echte mensen aan de lijn krijgt en geen chatbot.

Fijne ervaring

De bestelling was heel makkelijk te plaatsen en de levering kwam verrassend snel. De ontvanger was supertevreden met de verschillende biertjes — echt een leuke manier om iemand blij te maken.

Antwoord van DareToDrinkDifferent

Hi, Bedankt voor jouw review. We hopen dat het de ontvanger zal smaken. Cheers! Met vriendelijke groet, Dare to Drink Different

Een SUCCES kado !

Het bier pakket was een kado en viel erg in de smaak bij mijn schoon zoon. Weer eens wat anders erg leuke verpakking.
Snelle levering, alles klopte, dat was prima. Alleen de postbode had de bestelling in carport neergezet (onbeheerd), omdat hij niet om wilde lopen naar de voordeur om te merken dat er niemand thuis was, maar daar kunnen jullie niks aan doen.

Antwoord van DareToDrinkDifferent

Ik had 5 kratten bavaria bij deze bestelling zitten. Er staat helemaal niet op de doos wat de bovenkant is en dat het breekbaar is wat erin zit. Er was nu 1 fles kapot gegaan. En zijn ze allemaal op z'n kop geleverd.

Top site & service!

Wat heel goed/fijn is: snelle bezorging, duidelijke website, en goede communicatie.

Speciale biertjes

Netjes verpakt. Snelle levering. Goede klantenservice. Het was een kado dus kan er niet veel over vertellen.
S V
Stephano V.
Goed ruim assortiment, desalniettemin wordt er zo der mededeling een kaartje aan de bestelling toegevoegd waar ze bijna 3,- voor rekenen?!?! Dit is uiteindelijk herstelt op correcte wijze maar het was apart

Antwoord van DareToDrinkDifferent

De voor mij onbekende merken waren goed van smaak viel niet tegen
Netjes op tijd volgens afspraak geleverd
Erg fijne bierglazen om uit te drinken

Prima webshop maar verpakking kan beter

Prima webshop, levering gebeurt snel. Ik denk echter dat de order, en met name bierglazen, beter verpakt kunnen worden. Verder staat er ook niet op de doos dat het om glaswerk gaat of dat het breekbaar. Dit toevoegen zou misschien er voor kunnen zorgen dat bezorgers er beter mee omgaan. 1 fles en het bierglas in mijn order zijn in scherven aangekomen. Klantenservice is wel gelijk bereid om het bedrag te vergoeden of om vervangende artikelen na te sturen..

Antwoord van DareToDrinkDifferent

Hi, Bedankt voor jouw review en fijn dat je tevreden bent over onze webshop en snelle levering! Jammer dat een deel van je bestelling beschadigd is aangekomen. We nemen je feedback over de verpakking en het vermelden van breekbaar glaswerk mee om dit te verbeteren. Goed om te horen dat onze klantenservice je direct heeft kunnen helpen. Geniet van je bestelling! Met vriendelijke groet, Klantenservice Dare to Drink Different
Cadeau gedaan en het was super!!!
Wat mij in het bijzonder beviel is dat jullie regelmatig aanbiedingen hebben van alcoholvrije drank 1 + 1. En daar word ik gewoon heel blij van.

Antwoord van DareToDrinkDifferent

De levering was snel en goed verpakt

Antwoord van DareToDrinkDifferent

Hi Michiel, Bedankt voor je review en geniet van alles wat er uit dat goed verpakte pakketje tevoorschijn kwam! Met vriendelijke groet, Team Dare to Drink Different
Snelle levering. Mooi pakket. Goed verpakt

Antwoord van DareToDrinkDifferent

Hi, Bedankt voor jouw review, goed om te horen. Cheers! Met vriendelijke groet, Dare to Drink Different

DareToDrinkDifferent

Houd jij van uitdagingen en sta jij altijd open voor iets nieuws? Dan is Dare to Drink Different iets voor jou. Ga op avontuur langs onbekende smaken en stijlen. Dieper, frisser, rijker of hoppiger da...