gemakkelijk te bestellen en prompte levering , een klein minpuntje : ik had het graag op een ander adres willen laten bezorgen en die mogelijkheid zag ik niet , het kan er aan liggen omdat ik niet goed gekeken heb of dat het besteladres in het buitenland was .
Verder lezen
Alle positieve beoordelingen weergeven
de meest kritische beoordeling
7 maanden geleden
Verkeerd formaat ontvangen door tegenstrijdige specificaties op de site. Kenbaar gemaakt bij klantenservice. Snelle reacties maar geen enkele tegemoetkoming of coulance terwijl ze erkennen dat er een fout op de site stond
6 maanden geleden
Geachte mevrouw, heer,
Waar ij problemen met het opstarten van programma's dat er telkens de wacht woorden zoek zijn. En dat je telkens opzoek waar zijn de gegevens en dat is vervelend om snel te werken is dit niet nuttig.
Wat een service.
Zelfs geen verzendkosten hoeven te betalen.
Op zondag besteld en op maandag al in de brievenbus.
Kom graag weer bij jullie bestellen.
Met hartelijke groet;
Els
7 maanden geleden
DHL had het boek onterecht teruggestuurd naar de bookshop. Zowel DHL als de klantenservice van de Bookshop hebben het probleem goed opgelost en het pakket was alsnog snel binnen!
Geïmporteerde beoordelingen: