Supspace.nl

3.358 reviews in totaal   2.066 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.066 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering, die vaak zelfs sneller is dan verwacht. De scherpe prijzen en goede prijs-kwaliteitverhouding worden veel genoemd als reden om hier te bestellen. Ook wordt de klantenservice als snel, oplossingsgericht en vriendelijk ervaren bij eventuele problemen. Het ruime en diverse aanbod van producten is een pluspunt en de producten worden doorgaans netjes en stevig verpakt geleverd. Daarnaast wordt de kwaliteit van de producten als uitstekend en betrouwbaar omschreven. Regelmatige promoties en kortingsacties worden positief ontvangen. Sommige klanten merken op dat de houdbaarheid of beschikbaarheid van kortingscoupons soms beperkt is.

ReviewsSupspace.nl

Heerlijke reepjes snel ontvangen. Was wat fout gegaan met de kortingscode. Heb het bedrag heel snel via rekening teruggestort gekregen.
Zeer tevreden met mijn aankoop! Alles verliep perfect: snel, soepel en zonder problemen. Goede service en duidelijke communicatie. Absoluut een aanrader! ⭐⭐⭐⭐⭐

subspace.

Altijd snel, netjes hebt het zo in huis. En geweldige selecie, van energy drinks tot supplementen tot gym gear. Geweldige site.

Ruim assortiment & goede prijzen, niet altijd daadwerkelijk op voorraad.

Ruim assortiment & goede prijzen. Al gebeurt het wel eens dat een product als 'op voorraad' staat aangegeven, maar dat na een dag na de bestelling toch niet zo blijkt te zijn.

Supersnelle levering.

Gezien mijn vertrouwelijke winkel de benodigde supplementen niet voorradig had, supspace kwam naar voren als de vervanger, en de levertijden, nooit verwacht dat ik iets last minute voor slaaptijd bestel en vervolgens de volgende dag al binnen heb. Top levering!

Antwoord van Supspace.nl

Fantastisch dat je zo tevreden bent! Onze missie is om jou te helpen het maximale uit jezelf te halen. Samen blijven we bouwen aan resultaat.

Snelle verzending en goede artikelen!

Snelle verzending en goede artikelen die doen wat wordt aangegeven. Ik heb ooit eerder 5 sterren gegeven maar na de update van de site heb ik een nieuw account moeten aanmaken.

Aanrader voor je supplementen.

Vanaf het begin van de bestelling en de levering liep alles vlot en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Ondanks dat het bestelde voor mij tegen viel , niet de fout van Supspace

Antwoord van Supspace.nl

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je ervaring goed is geweest en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.
Duidelijke prijs: geen 'excl. BTW' zoals op vele drankenwebsites, vanaf laag bedrag geen leveringskosten i.t.t. andere sites (vanaf hoog bedrag pas kosten, of per X aantal kg), mogelijkheid om frisdranken per stuk te kopen om uit te proberen.

Antwoord van Supspace.nl

Goede whey en snelle levering

De Fit & Co smaakt echt perfect. Vooral als shake heerlijk romig, maar ook in de yoghurt en kwark. Daarnaast telkens weer een supersnelle levering.
Bezorgd snel, mhaw redelijk bedrag voor een tray Monster, het is dat statiegeld nu op bijna alles is maar voor mij persoonlijk hoeft dat niet 😇 af en toe een kortingscode of kortingsactie zou fijn zijn.
Zoals altijd uitstekend. Monster voorraad weer netjes, snel & zonder beschadigingen aan kunnen vullen. Ik vind het persoonlijk alleen nog steeds een beetje jammer dat de optie voor avondlevering met Trunkrs niet meer mogelijk is omdat ik dat prettigst vond op de oude website

Antwoord van Supspace.nl

Super om te lezen dat je blij bent met onze producten en service! Jouw succes motiveert ons om elke dag te verbeteren.

Prima prijs, snelle levering.

De prijs voor monster hier is over het algemeen netjes. Hoewel het misschien niet altijd de goedkoopste is, is het hier wel bijna altijd op voorraad. Ook is de levering echt snel en goed ingepakt. S'avonds om 22:00 bestelt, de volgende ochtend om 10:00 in huis.

Antwoord van Supspace.nl

Wat fijn om te horen! Dank je wel voor je mooie woorden. We zijn blij dat we mogen bijdragen aan jouw proces.

Goed verpakt, bezorging oké, ontevreden over product

De bezorging duurde een volle week en de PostNL bezorger had niet afgemeld dat het bezorgd was. SupSpace kiest voor PostNL dus daarom reken ik ze dit toch aan. Het geleverde product “Optimum Nutrition gold standard pre-workout” lijkt geen houdbaarheidsdatum op de verpakking te hebben, en dit vind ik wel een heel fors minpunt. En dit vind ik ook de winkel aan te rekenen want die moeten toch ook controleren of ze houdbaar spul binnenkrijgen voordat ze het opsturen naar de klant..

Antwoord van Supspace.nl

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om feedback te geven, Martin. We vinden het vervelend dat je ervaring niet positief was. We nemen dit ter harte en kijken hoe we dit kunnen verbeteren.
Snelle levering en fijne potten van creatine dat handiger is dan z’n zak. Ook qua prijs is het altijd top.
Snel, correct. Ik kreeg ooit ook al een refund nadat een product van kwaliteit niet aan de beschrijving voldeed.
Snelle levering, netjes verpakt, en de prijzen zijn prima tov de concurrentie.

Heel fijn telefonisch contact en probleem opgelost

Heel fijn telefonisch contact toen mijn pakket niet aangekomen was en het probleem is direct opgelost cq. het pakket getraceerd en direct geleverd. Terwijl het niet eens de schuld van Subspace was. Echt super, dit is een winkel die écht doet wat die beloofd en nog veel meer dan dat!

Top service & opvolging

- snelle levering en afhandeling - leuke promo's - bij vragen snelle en persoonlijke aanpak met pro-actieve houding om klanten tevreden te stellen!

Antwoord van Supspace.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat alles naar wens is. We zijn blij met je positieve ervaring en waarderen dat je de tijd hebt genomen om dit te delen.
Om heel eerlijk te zijn, alles was uitstekend, vooral de leveringssnelheid.
Rapidité, prix attractif, choix, simplicite. Voila pourquoi je recommanderai.