Topdoek.nl

4.464 reviews in totaal   4.114 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

4.114 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 2 jul 2025

topdoek.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn over het algemeen tevreden over de kwaliteit van de producten en waarderen de redelijke prijsstelling. De klantenservice wordt vaak geprezen vanwege snelle, vriendelijke en oplossingsgerichte reacties, zeker wanneer er iets misgaat met een bestelling. Leveringen verlopen meestal vlot en correct. Ook het bestel- en ontwerpproces op de website wordt als eenvoudig ervaren. De verpakking wordt doorgaans als goed beschouwd. Toch zijn er enkele aandachtspunten: sommige klanten klagen over te dun materiaal, kleurafwijkingen en afdrukfouten. Daarnaast worden beschadigde of onvoldoende stevige verpakkingen en vertragingen bij de levering genoemd. Het uploaden van foto’s of het gebruik van de editor op de website kan verwarrend zijn. Er zijn regelmatig opmerkingen over het ontbreken of zelf moeten monteren van ophangmateriaal en bevestigingshaken. Enkele klanten ervaren traagheid of onduidelijkheid bij de klantenservice en wijzen op onverwachte kosten of twijfels over de prijs-kwaliteitverhouding.

ReviewsTopdoek.nl

De 2e bestelling was goed. Ook qua kleur en levertijd. Bij de 1e bestelling zaten er groene vlekken en het antraciet motief die er (ook op de site) niet horen. Dus graag dit soort dingen controleren voordat u die verstuurd. Maar toch fijn dat ik een tegoedcode daarvoor kreeg. Dat vond ik dan wel weer super

Geweldig, dank voor je review! 😄 ^Alianne
Erg mooie canvas mogen ontvangen super kwaliteit voor een mooie prijs!. Alleen ik was verbaasd dat mijn pakket heel aankwam ik vond het niet echt goed ingepakt. Een karton eromheen en niet vast geplakt gelukkig is dpd er goed mee omgegaan want het had zo door de midden kunnen breken.

Antwoord van Topdoek.nl

Wat leuk om te lezen, dank je wel! Fijn dat je zo blij bent met de kwaliteit van je canvas. We nemen je feedback over de verpakking zeker mee, goed dat DPD er netjes mee is omgegaan! 😊 ^Alianne

Super nette service ga zo door

De bestelling ging intern niet goed maar ze stuurde uit hunzelf gelijk een code zodat ik hem opnieuw kon bestellen en toen ging het helemaal top en het eindresultaat precies zoals verwacht dus helemaal top kan alleen geen foto erbij sturen want dan kan je mijn adres zien

Antwoord van Topdoek.nl

Fijn dat het uiteindelijk toch helemaal top was en het eindresultaat precies zoals verwacht! Bedankt voor je mooie review! 😊 ^Alianne

Heel tevreden over de dienstverlening.

Alles werd goed bezorgd en heel duidelijk voorgesteld via berichtgeving per mail. Heel tevreden over het product, zo handig dat je je eigen formaat kan bestellen. Ik gebruik het in de zaak zodat ik extra werkruimte kan creëren in de keuken. Zeker een aanrader om bij Topdoek te bestellen, zeer betrouwbaar!

Dank je wel, dat waarderen we enorm! 🙌 ^Alianne
Zeer mooie kwaliteit van de canvas. Het doek was spijtig genoeg wel beschadigd door het transport. Nadat ik dit heb gemeld aan de klantenservice en hen een foto van de beschadiging mailde, hebben ze mij onmiddellijk een nieuwe canvas kosteloos toegestuurd!

Antwoord van Topdoek.nl

Wat fijn om te lezen, bedankt! Fijn dat de kwaliteit van het canvas je kon bekoren en dat we de beschadiging snel voor je konden oplossen met een nieuw exemplaar! 😊 ^Alianne

Fantastische klantenservice

Na contact met de klantenservice over een tijdens transport beschadigd product heb ik alsnog een fantastisch exemplaar van het door mij bestelde Topdoek ontvangen. Zeer tevreden over de service van dit bedrijf en de kwaliteit van mijn product! Perfect geregeld!

Antwoord van Topdoek.nl

Wat fijn om te lezen, bedankt! We zijn blij dat we het beschadigde product goed hebben kunnen oplossen en dat je alsnog een fantastisch exemplaar hebt ontvangen. ⭐ ^Alianne
De bestelling is op tijd geleverd en netjes verpakt. De beschermhoes voor de inductie kookplaat is van dikker matriaal en schuift niet. Dit is top ! zo hoort het ook te zijn. Ik zou zeggen ga zo door, voor u heb ik geen verbeter punten.

Wat leuk om te lezen, dank je wel! 😄 ^Alianne
Snel bezorg dat is al heelwat kun u mij aub nog een mail Versturen over het schoonmaken van de topdoek per ongelukt heb ik het mail van jullie in de prullebak gegooid dank jullie wel.

Antwoord van Topdoek.nl

Wat fijn om te lezen, bedankt voor de snelle review! We sturen je zo snel mogelijk opnieuw de mail over het schoonmaken van de topdoek toe. 😊 ^Alianne
Best . Misschien ipv foto op glas, alleen plexiglas schrijven. Bestel een foto op glas, en krijg plexiglas. Dats het mijn enigste opmerking. Veders makkelijke site. En super snelle levering

Antwoord van Topdoek.nl

Bedankt voor je uitgebreide review! 😊 Fijn om te horen dat je de website makkelijk vindt en dat je bestelling zo snel is geleverd. Bedankt ook voor je opmerking over de benaming “foto op glas” en “plexiglas”. We nemen dit zeker mee, zodat we hier duidelijker over kunnen communiceren. Veel plezier met je bestelling! ✨ ^Nienke

Canvas beschadigd aangekomen

Topdoek heeft samen in overleg met mij het probleem al opgelost. De schuld lag niet bij Topdoek maar bij DHL. Ik heb een kortingsbon gekregen om een nieuwe tuinposter te bestellen. Zoals het afgehandeld is ben ik tevreden. Ik bestel al jaren bij Topdoek en zal dat ook blijven doen.

Hartelijk dank voor je feedback! ⭐😊 ^Alianne

Leuke tekst

Verzending zoals voorzien en op tijd geleverd. Bescherming zit opgerold in een doos. Helaas bij het ontvouwen zijn een paar verticale strepen zichtbaar. Ik hoop dat die na verloop van tijd verdwijnen. Maar ik ben tevreden.

Antwoord van Topdoek.nl

Bedankt voor je feedback! Fijn dat de levering op tijd was en dat je tevreden bent. Mocht je vragen hebben over de strepen bij het ontvouwen, dan helpen we je graag verder! 😊 ^Alianne

verliefd op de ijsvogel

straks in onze nieuwe keuken kan de kookplaat niet meer beschadigen, door de mooie beschermende mat met de ijsvogel met koksmuts. In het echt nog mooier dan op het plaatje.

Antwoord van Topdoek.nl

Bedankt voor je ontzettend leuke review! 😊 Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de beschermende mat. En wat een mooie keuze, die ijsvogel met koksmuts! 🐦‍🍳✨ Super dat hij in het echt nóg mooier is dan op het plaatje. Heel veel plezier ermee in jullie nieuwe keuken! ^Nienke
Goede kwaliteit foto en service. Er zat echter een beschadiging op de hoek door het transport. Na het uitwisselen van gegevens en foto's ontvingen wij het bericht dat we een nieuw exemplaar ontvangen. Fijn en klantgericht.

Antwoord van Topdoek.nl

Fijn dat we het samen konden oplossen en dat je snel een nieuw exemplaar krijgt, dank je wel! 😊 ^Alianne
Privéprofiel

Niet zo geslaagde afdruk fantastisch opgelost

Foto is te flets. Denk alleen dat dat niet aan Toodoek ligt. Had zelf vooraf beter moeten kijken en beetje bewerken. Topdoek heeft vervolgens contact opgenomen en het geweldig opgelost. Ronduit keurig gedaan, ik ben zeer positief verrast. Kan ze van harte aanbevelen!

Antwoord van Topdoek.nl

Wat fijn om te lezen, bedankt! Fijn dat we het samen goed konden oplossen en dat je zo positief verrast bent. ⭐ ^Alianne
Prima verzending en netjes verpakt en dat bij de grotere maat van 140x180. De uitsnede is niet helemaal gelijk aan het voorbeeld op de site, dat zal te maken hebben met verhoudingen. Maar wij zijn er zeer tevreden mee !

Antwoord van Topdoek.nl

Fijn om te horen dat de 140x180 goed en netjes verpakt is aangekomen, en dat jullie er toch zeer tevreden mee zijn! 😊 ^Alianne
Mooi stil leven en past precies. Heel blij mee, alleen had ik gekozen voor plaatsing achter de kookplaat en daarom zitten er 2 gaatjes in en 2 schroeven bij, Ik dacht dat de plaat verstevigd zou zijn dus dat is niet wat ik gehoopt had.

Antwoord van Topdoek.nl

Wat fijn om te lezen, bedankt! Leuk dat het strakke vlak precies past bij je kookplaat. We nemen je feedback over de bevestigingsgaatjes zeker mee! ⭐ ^Alianne

Afbeelding viel tegen.

Bij topdoek een groot formaat inductieplaat besteld. Toen ik hem uitpakte zei ik gelijk, wat is dit voor stom ding. Ik had een heel ander idee bij inductieplaten omdat ik heel andere gezien had. Naar verhouding erg dun en de afbeelding lijkt op de foto heel wat maar is een afbeelding die uitgerekt is, niet duidelijk en wat wazig. Weet niet zo goed wat ik er van moet vinden. Vind hem nu ook best wel aan de prijs.

Antwoord van Topdoek.nl

Bedankt voor uw review, ik heb u zojuist een mail gestuurd om zo spoedig mogelijk tot een oplossing te komen ^Alianne
Zo blij met topdoek.nl nu voor de tweede keer na lange tijd een nieuwe beschermmat besteld. Die we zelf hebben ontworpen. En we zijn er zo blij mee want het is zo mooi bedrukt. En kan het aan iedereen aanraden om hier te bestellen.

Antwoord van Topdoek.nl

Wat leuk om te lezen, dank je wel! Fijn dat je zelfontworpen beschermmat zo mooi bedrukt is geworden. 😄 ^Alianne

Muurcircel acrylglas

Het product wat we besteld hadden voldeed helemaal aan onze verwachtingen. Goede kwaliteit. Het is toch altijd wel klein beetje een gok, maar heeft goed uitgepakt. We zijn er heel blij mee. Een klein min puntje was dat we hadden opgegeven om de foto te laten inlijsten, dit was helaas niet gebeurd. We hebben daarover ook niet gereclameerd, maar zelf opgelost. Waar je ook rekening mee moet houden is dat het acrylglas reflecteert.

Antwoord van Topdoek.nl

Bedankt voor je beoordeling 🙂 We stellen het op prijs!
Mooie kwaliteit, ondanks dat de foto gemaakt was met een mobiel. Ik dacht alleen dat er 2 bevestigingsplaatjes bij zouden zitten gezien de grootte van de foto. Helaas dus maar 1.

Antwoord van Topdoek.nl

Bedankt voor je feedback! Fijn dat je de kwaliteit mooi vindt, en excuses voor de verwarring over het aantal bevestigingsplaatjes. 😊 ^Alianne