Schadeherstelproducten.nl

206 reviews in totaal   66 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de snelle en efficiënte levering, de scherpe prijzen en de goede kwaliteit van de producten. Daarnaast wordt de behulpzame en correcte service gewaardeerd, en zijn velen tevreden over de communicatie en informatievoorziening. Ook wordt het juist leveren van kleuren meestal als positief ervaren. Toch worden er af en toe vertragingen of problemen bij de levering genoemd. Er zijn soms kleine afwijkingen of fouten bij de kleurlevering. Sommige klanten vinden dat de service tekortschiet in empathie of communicatie, en enkelen hadden moeite met het contact opnemen.

ReviewsSchadeherstelproducten.nl

De geleverde kleur was niet goed, maar uiteindelijk een redelijk compromis

De geleverde kleur was niet goed, maar er is wel anderhalf gezocht om de juiste kleur te vinden. Uiteindelijk is dit niet 200% gelukt, maar de derde bus komt redelijk overeen
Snelle levering en perfecte service.
Goed product voor een hele goeie prijs vergeleken met andere sites
Privéprofiel

Spraymax mat-blanke lak

30-11-2025 een Spraymax spuitbus mat-blanke lak besteld. Leveringstijd en communicatie voor zover toepassing prima. Echter ben ik nu (begin februari 2026) pas toegekomen aan het spuiten en blijkt het hoogglans blanke lak te zijn. Na contact opgenomen te hebben is hun reactie: “Helaas kunnen wij hier niets meer mee. Het is inmiddels dik 2 maanden verder.” Enerzijds heb ik wel enig begrip voor de reactie, maar dat doet niets af van het feit dat ze het verkeerde product hebben geleverd. Een “sorry” had hier op z’n minst wel op zijn plaats geweest. Mijn advies aan klanten is dan ook om goed eventueel bestelde producten te controleren of het wel het juiste is en niet te lang te wachten met gebruik. Mijn advies aan het bedrijf is om in het vervolg beter op te letten en iets meer empathie te gebruiken in de communicatie.
Ik weet het nog nietmoet het nog gebruiken
M S
M.P S.
Snelle levering en juiste kleur
Is helemaal goed!!
Alles top en zeer snelle verzending! Scherpe prijzen!! Een Aanrader!!
Goede service, prijs en snel verzonden .
Snelle levering en een prima prijs kwaliteit verhouding.

snelle leverig