Netcamshop.nl- Logo - Beoordelingen

Netcamshop.nlReviews

: 328Uitstekend

4,71

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 8 nov. 2019
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
Netcamshop.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Netcamshop.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 8 nov. 2019
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
Netcamshop.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Netcamshop.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Netcamshop.nl

45 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

328 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


26 aug. 2022
Na het bestellen en betalen van een slimme deurbel die bij mijn systheem leek te passen, werd ik gebeld door een medewerker die het was opgevallen dat ik de bel zonder binnenunit had besteld. Bleek dat ik toch had gekozen voor t verkeerde model. Keurig geannuleerd en geld terug gestort. Pluim voor dit bedrijf! Service zoals het hoort, maar helaas niet vaak meer zo is. Toppers!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


23 sep. 2022
Bij toestel stond op de website binnen 1 tot 3 dagen geleverd. Maar men belt me om te zeggen dat toestel niet voorradig is en ze ook niet weten wanneer deze zal kunnen geleverd worden. Kan website stock niet raadplegen?
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Netcamshop.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Snelle respons, snelle correcte levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden 
van Ron K.
op tijd goed product geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jan. 2023
Makkelijke en snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dec. 2022
Vriendelijk personeel, kunnen goede informatie en adviezen geven, goede service!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 dec. 2022 
Duidelijke web site. Makkelijk te bestellen en betalen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
Makkelijk te bestellen en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 nov. 2022 
zeer goede service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 nov. 2022
Top service!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
Ik heb nog niks ontvangen en geen bericht met de reden waarom het voorraad product dat met twee tot drie werkdagen nog niet verstuurd is…. Ronduit slecht dus
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 okt. 2022
Alles vlug verlopen dank 🙏
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 okt. 2022 
prima leverancier
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 aug. 2022
Na het bestellen en betalen van een slimme deurbel die bij mijn systheem leek te passen, werd ik gebeld door een medewerker die het was opgevallen dat ik de bel zonder binnenunit had besteld. Bleek dat ik toch had gekozen voor t verkeerde model. Keurig geannuleerd en geld terug gestort. Pluim voor dit bedrijf! Service zoals het hoort, maar helaas niet vaak meer zo is. Toppers!
Beoordeling melden