Klanten zijn over het algemeen tevreden over de vriendelijkheid van de klantenservice en waarderen het professionele en persoonlijke advies dat zij ontvangen bij hun aankoop of probleem. Daarnaast wordt de duidelijke communicatie en de prijs-kwaliteitverhouding vaak positief genoemd. Aan de andere kant zijn er regelmatig opmerkingen over de snelheid, volledigheid en communicatie rondom de levering, vooral wanneer er problemen of vertragingen optreden. Ook zorgen kwesties met actuele voorraad en beschikbaarheid voor ontevredenheid en verwarring. Sommige klanten wijzen bovendien op de aanwezigheid van goedkopere alternatieven.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsNetcamshop.nl
4 van de 5 sterren, door een beetje 'rocky start', maar dat hadden er zomaar 5 kunnen zijn, want de persoonlijke service van deze club is top en Carla aan de telefoon is zo'n topper! Vriendelijk, professioneel en (gelukkig ook weer eens) goed verstaanbaar Nederlands ;-)! ...en het camerasysteem dan? Supereenvoudig te installeren, in 1x werkend en retescherp beeld, dus wat mij betreft een dikke aanbeveling voor iedereen die nog twijfelt: gewoon bestellen bij deze club!
Een van onze camera's was stuk. Om toch de juiste camera te vinden voor mijn netwerk kwam ik bij dit bedrijf. Zijn hebben gelukkig een gelijk type camera. Die kwam vlug binnen en na installatie werk alles naar behoren.
Niet mijn hele bestelling was op voorraad en na een belletje was het totaal geen probleem om het in twee delen op te sturen. Qua klantenservice ben ik zeer tevreden, overigens ook met de reeds ontvangen spullen :)
Ik had wat licenties besteld, daar kreeg ik persoonlijk een mailtje over en er werd overlegd met mij. Wordt gewaardeerd in ieder geval!
Netjes verpakt Snel bezorgd en goede prijs /kwaliteit verhouding.
Correcte en snelle levering van de goederen.
Goede feedback bij vragen.
Klantvriendelijk
Bij vragen snelle, duidelijke reactie. Goed advies. Snelle levering.
Ik heb via mail een bevestiging gekregen van aflevering, maar mijn pakket is NIET afgeleverd door post.nl en ik heb mijn materialen dringend nodig.
Prima levering en Ubiquity is de beste apparatuur.
Nog steeds geen levering ontvangen, was een probleem met een product, (EOS) maar niet gebeld. maar wel beoordelings mailtjes sturen, niet zo handig...
Antwoord van Netcamshop.nl
Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je bestelling nog niet is geleverd en dat je hierover niet tijdig bent geïnformeerd. We begrijpen dat dit erg frustrerend is. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om naar een passende oplossing te kijken.
Erg goed geholpen voor mijn camera
Bedankt frank voor je top advies
gr Gerard E.
Alles keurig geregeld
Mooi verpakt en op tijd afgeleverd op PostNL ophaalpunt. Product zoals geadverteerd
Bedankt Patricia voor de snelle en vriendelijke hulp!