Netcamshop.nl

480 reviews in totaal

480 reviews since 27 sep 2019

Gecertificeerd sinds: 8 nov 2019
Netcamshop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn tevreden over de snelle levering en waarderen de duidelijke, persoonlijke communicatie. De klantenservice wordt vaak als vriendelijk, behulpzaam en meedenkend ervaren. Ook het persoonlijke en deskundige advies wordt zeer gewaardeerd. Daarnaast vinden veel klanten de prijs-kwaliteitverhouding goed. Sommige klanten geven aan dat er soms vertragingen of onduidelijkheid zijn rondom levertijden. Er is ook onduidelijkheid of onjuistheid over de voorraadinformatie, wat tot teleurstelling kan leiden. Daarnaast merken enkele klanten op dat het contact bij problemen beter kan en dat producten elders soms goedkoper zijn.

ReviewsNetcamshop.nl

4 van de 5 sterren, door een beetje 'rocky start', maar dat hadden er zomaar 5 kunnen zijn, want de persoonlijke service van deze club is top en Carla aan de telefoon is zo'n topper! Vriendelijk, professioneel en (gelukkig ook weer eens) goed verstaanbaar Nederlands ;-)! ...en het camerasysteem dan? Supereenvoudig te installeren, in 1x werkend en retescherp beeld, dus wat mij betreft een dikke aanbeveling voor iedereen die nog twijfelt: gewoon bestellen bij deze club!

very professionnal

Good product assortiment and relevant pricing. The people of kommago are easy to get on the line for a personnalized quote and for specific technical question, i highly recommend

Supesnel

De bestelling was heel snel binnen. Helaas had ik een verkeerde bel besteld. Teruggestuurd en de volgende bericht en supersnel was het geld teruggestort.
e bestelling zou op 12-8-2026 geleverd worden. Toen werd het uitgesteld naar 17-8-2026 maar mogelijk zal ik het pakket pas op 18-8-2026 ontvangen.
Duidelijke uitleg bij product. De prijs is natuurlijk belangrijk en dat hij snel is verzonden.
Duidelijke communicatie met betrekking levertijd. Volledige bestelling in 1 keer geleverd
Een van onze camera's was stuk. Om toch de juiste camera te vinden voor mijn netwerk kwam ik bij dit bedrijf. Zijn hebben gelukkig een gelijk type camera. Die kwam vlug binnen en na installatie werk alles naar behoren.
Niet mijn hele bestelling was op voorraad en na een belletje was het totaal geen probleem om het in twee delen op te sturen. Qua klantenservice ben ik zeer tevreden, overigens ook met de reeds ontvangen spullen :)
Goed advies en snelle levering
snelle levering en eenvoudige montage
super