Netcamshop.nl- Logo - Beoordelingen

Netcamshop.nlReviews

: 308Uitstekend

4,62

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 8 nov. 2019
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
Netcamshop.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Netcamshop.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 8 nov. 2019
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
Netcamshop.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Netcamshop.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Netcamshop.nl

39 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

308 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


26 aug. 2022
Na het bestellen en betalen van een slimme deurbel die bij mijn systheem leek te passen, werd ik gebeld door een medewerker die het was opgevallen dat ik de bel zonder binnenunit had besteld. Bleek dat ik toch had gekozen voor t verkeerde model. Keurig geannuleerd en geld terug gestort. Pluim voor dit bedrijf! Service zoals het hoort, maar helaas niet vaak meer zo is. Toppers!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


10 dagen geleden
Bij toestel stond op de website binnen 1 tot 3 dagen geleverd. Maar men belt me om te zeggen dat toestel niet voorradig is en ze ook niet weten wanneer deze zal kunnen geleverd worden. Kan website stock niet raadplegen?
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Netcamshop.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Snel, betrouwbaar en goed advies indien nodig.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
fijne webshop! Snel en correct geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Bij toestel stond op de website binnen 1 tot 3 dagen geleverd. Maar men belt me om te zeggen dat toestel niet voorradig is en ze ook niet weten wanneer deze zal kunnen geleverd worden. Kan website stock niet raadplegen?
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 aug. 2022
Na het bestellen en betalen van een slimme deurbel die bij mijn systheem leek te passen, werd ik gebeld door een medewerker die het was opgevallen dat ik de bel zonder binnenunit had besteld. Bleek dat ik toch had gekozen voor t verkeerde model. Keurig geannuleerd en geld terug gestort. Pluim voor dit bedrijf! Service zoals het hoort, maar helaas niet vaak meer zo is. Toppers!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jul. 2022 
Snel, betrouwbaar en prijs/kwaliteit! Wel graag eventueel een Nederlandse handleiding van de Fascom SD2X, met de snelgids kunt u niets instellen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jun. 2022
Super snel verzonden en continue update over de bestelling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jun. 2022
Goed verpakt en snel geleverd! 5 Sterren!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 okt. 2021
Zeer prettig geholpen aan de telefoon en via chat. De definitieve oplossing is nog niet ideaal maar dat is wel een dingetje met camera’s Ze hebben allemaal voor en nadelen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 mrt. 2022
Absolument rien à redire, du choix à la livraison ultra rapide en passant par des prix compétitifs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 dec. 2021
Snelle en correcte levering. Vriendelijk en hulpzaam aan de telefoon.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 feb. 2022
Netcam shop is een fijne winkel met goede/professionele producten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 mrt. 2022
Duidelijke website, vriendelijk, snelle levering, op maat advies
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 dec. 2021
Snelle levering. Snelle reactie na ingediende technische vraag.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 okt. 2021
Perfecte afterservice na problemen met installatie camera
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 feb. 2022
Direct contact en snelle omwisseling van defect product.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 feb. 2022
goede uitleg én nazorg. Dat maak ik niet vaak mee.
Beoordeling melden