Netcamshop.nl- Logo - Beoordelingen

Netcamshop.nl
Beoordelingen:

50 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden399 beoordelingen in totaal  

4,52
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 8 nov 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Netcamshop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

11 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede camera met ook minpuntjes. Als je de beelden in de camera op wilt slaan moet je hiervoor een micro SD kaart gebruiken. Die kaart moet je in de computer formatteren De camera werkt alleen als de kaart met FAT32 is geformatteerd. Dit is een gedateerde standaard (Windows 10 kan dit niet) je moet dan op het internet een (third party ) programma vinden om te formatteren op dit formaat. Verder blijkt de beeldherkenning niet optimaal, ook bij instelling alleen op personen geeft de camera alarmen bij langs vliegende vogels en vooral ook bij regen
MV
Martin v.
Geldermalsen

de meest kritische beoordeling

16 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Te lang moet wachten op bestelling, niet geleverd volgens beloofd datum veel geld verloren wegens niet geleverd material
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Netcamshop.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
22 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Tevreden

Het product voldeed aan de omschrijving en werd snel bezorgd voor een gunstige prijs.
Beoordeling melden
MV
Martin v.
Geldermalsen
11 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede camera met ook minpuntjes. Als je de beelden in de camera op wilt slaan moet je hiervoor een micro SD kaart gebruiken. Die kaart moet je in de computer formatteren De camera werkt alleen als de kaart met FAT32 is geformatteerd. Dit is een gedateerde standaard (Windows 10 kan dit niet) je moet dan op het internet een (third party ) programma vinden om te formatteren op dit formaat. Verder blijkt de beeldherkenning niet optimaal, ook bij instelling alleen op personen geeft de camera alarmen bij langs vliegende vogels en vooral ook bij regen
Beoordeling melden
10 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering en dan nog kostenloos
Beoordeling melden
2 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles ging lekker vlot en vloeiend.
Beoordeling melden
2 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed advies en snelle verzending
Beoordeling melden
3 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
MC
Marinus C.
Veenendaal
16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Betrouwbaar, snel en goed

's avonds besteld en de volgende dag al bezorgd. Netjes verpakt en voor een scherpe prijs
Beoordeling melden
12 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
De snelle verwerking en duidelijkheid betreffende de status van de bestelling
Beoordeling melden
5 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima beschrijving en snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Netcamshop.nl
9 jan 2024
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring!
3 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prijs/kwaliteit in orde.
Beoordeling melden
JH
john h.
utrecht
14 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Vraag via de chat gesteld en dat is goed opgevolgd door Netcamhop

Vraag via de chat gesteld en dat is prima beantwoord door Netcamshop. Hierdoor snel besteld en de volgende dag geleverd. Omdat wij een zakelijke klant zijn is levering door postNL niet handig om het pakket op vrijdagavond tussen 18:30 en 20:30 te laten bezorgen op een zakelijk adres.
Beoordeling melden
25 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Echt een aanrader

Het begon al met de chatfunctie, meteen antwoord. Nadat ik had besteld kreeg ik de volgende dag al een telefoontje dat een van de producten niet leverbaar was en of ik een andere, betere wilde. Enkele dagen later had ik ze.... Mooi verpakt. We zijn heel blij
Beoordeling melden
26 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling

Een top hoekbeugel voor mijn camera

De juiste hoekbeugel voor mijn ip camera bij netcamshop.nl gevonden. Het versturen duurde een dag langer dan ik verwacht had, maar het is een goed product en goed verpakt, dus het wachten waard
Beoordeling melden
2 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Meerdere malen 4k beveiligingscamera's aangeschaft bij Netcamshop over een periode van drie jaar. Advies was steeds to the point en adequaat, ook prettige in het contact met hun klanten.
Beoordeling melden
29 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

24/7

7 dagen per week versturen voa de website zijn spullen 24/7 te bestellen maar niet te ontvangen? misschien ook een 24/7 telefinische sevice/helpdesk instellen?
Beoordeling melden
FO
Frans O.
Beek L
13 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Via zoekfunctie meteen mijn microfoon gevonden. Via onderstaande lijst wist ik meteen dat hij voor mijn camera geschikt was.
Beoordeling melden
8 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling

Deze camera is zeer duidelijk ook bij nacht bij de eerste foto bij nacht zie je nog de infrarood bundel van een andere camera

Deze camera is zeer duidelijk ook bij nacht je kunt de stenen van de muur goed onderscheiden
Beoordeling melden
9 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Deze camera overtreft alles zeer helder en duidelijke beeld ook bij nacht
Beoordeling melden