Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsThuisbatterij.nl
Slecht in het schadeloos stellen van klanten
Ik heb een indevolt powerflex met 3 extra batterijen, die zijn tot nu toe wat ik er verwacht. Echter ik zou het volgende overwegen hier iets te bestellen. Het product weegt 80kg, dus je moet wel thuis zijn voor de levering. Je kiest een lever datum en op die dag hoor je tussen 8 en 10 een mail te krijgen over hoelaat de werkelijke bezorging is. (Echter moet ik hier dus een vakantie dag opnemen. ) Rond de middag niks gehoord dus maar eens gaan mailen met thuisbatterij. Toen kreeg ik een nieuw datum te horen( weer een snipperdag opgenomen) , weer het zelfde verhaal. Heb ik hen weer gemail zonder reactie. Ik heb de vervoerder gebelt en die vertelde dat er die dag zeker niks bezorgd ging worden om dat deze nog niet in de regio was en pas een dag later zou komen. Met de vervoerder afgesproken dat ze me zouden bellen 45/30 min van te voren, dat is gebeurt en heb alles ontvangen.
Nu heb ik thuis batterij om een compensatie gevraagd, omdat het mij iets meer dan €400,- heeft gekost aan vakantie opname door hen verkeerd verstrekte info(wettelijk zijn zij verantwoordelijk). Ze wilde een voucher van €60,- geven voor mijn volgende aankoop bij hen(ervan uitgaand dat ik daar nog wat zou bestellen !?) . Toen ik daar niet mee akkoord ging wilde ze €60,- terug storten. Daar ging ik ook niet mee akkoord. Ze vroegen wat voor mij dan de oplossing was, schadeloos stellen natuurlijk. Gingen ze niet mee akkoord. Ik heb nog een mail gestuurd waarin ik ze dat het dan opzijnminst de helft zou moeten zijn. Heb nog reactie gekregen waarin ze zeggen dat ze het hammer vinden dat ik de €60,- niet accepteer en me niet verder kunnen compenseren.
Mocht je na het lezen van dit graag de hele mail wisseling willen lezen dan kun je me mailen op tattoo-daveke@live.nl
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
Thuisbatterij.nl
- +31853332988
- thuisbatterij.nl
- info@thuisbatterij.nl
- 's-Gravenzande, NLD
Thuisbatterij.nl
Wij zijn de specialist in thuisbatterijen met als focus de beste klantenservice. Mochten er vragen of problemen zijn dan ben je altijd welkom om deze te stellen aan een van onze experts.