pedimarkt.nl

4.220 reviews in totaal   351 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering van hun bestelling. De meerderheid prijst de goede kwaliteit en het comfort van de producten. Ook wordt de klantenservice als behulpzaam, oplossingsgericht en vriendelijk ervaren. De website en het bestelproces worden als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk omschreven. Daarnaast wordt de prijs-kwaliteitverhouding gewaardeerd en zijn retourzendingen en het afhandelen van fouten snel en soepel verlopen. Sommige klanten merken op dat de prijzen aan de hoge kant zijn of dat de verzendkosten als een minpunt worden ervaren. Daarnaast zijn er enkele opmerkingen over mogelijke verbeteringen aan de website.

Reviewspedimarkt.nl

Betrouwbaar en goede levering.

Hartelijk dank voor de 4 sterren review!

Goede artikelen en snelle service

Goede en snelle service. Eerlijke communicatie. En goede artikelen.. Zolen kijken goed te werken. Ik wandel extreem veel en dat voelt veel beter nu.

Antwoord van pedimarkt.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze service als snel en eerlijk ervaart en dat het artikel goed bevalt.
Heb sole chukka schoenen besteld. Eerste keer werd de verkeerde kleur bezorgd. De afhandeling van de gemaakte vergissing ging goed en snel. Bij de 2e poging de juiste ontvangen. Beste schoenen die ik ooit gepast heb. Sloffen 2.0

Antwoord van pedimarkt.nl

Bedankt voor uw uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat de afhandeling van de vergissing snel en goed is verlopen. Heel leuk om te horen dat de schoenen zo goed bevallen
snelle levering!

Hartelijk dank voor de 5 sterren review!
Er zat geen gebruiksaanwijzing bij de Coolwanten. Gebeld en binnen een kwartier had ik een mail met de gebruiksaanwijzing en in de mail een NL vertaling. Dat is service.

Antwoord van pedimarkt.nl

Bedankt voor uw mooie review! Goed om te horen dat u zo snel geholpen bent en de gebruiksaanwijzing direct heeft ontvangen. Fijn dat u onze service waardeert!
Prima spullen en goede aankomst. Eén ECHT probleem: het is verboden een telefoonnummer verplicht te stellen bij een bestelling. Zie Consumentenbond! Dit is bij andere bestellingen een reden voor mij om een bestelling uiteindelijk niet te doen. Een foto bijvoegen is natuurlijk helemaal uit den boze. Let toch op onze privacy!

Antwoord van pedimarkt.nl

Hartelijk dank voor uw feedback en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Fijn om te horen dat de producten en levering naar wens waren! We begrijpen uw zorgen over privacy. Het klopt dat wij bij het bestellen om een telefoonnummer vragen. Dit doen we om u beter van dienst te kunnen zijn, bijvoorbeeld voor bezorginformatie of als er iets misgaat met de bestelling. Het is niet verboden om een telefoonnummer te vragen, zolang we zorgvuldig omgaan met uw gegevens en deze alleen gebruiken voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt. Uiteraard voldoen wij aan de AVG en beschermen wij uw privacy.
Gewoon goed.

Goede alles

Goede prijs, goede omschrijving, goed product, goede levering. Alles bij elkaar dus best wel, eh, goed

Antwoord van pedimarkt.nl

Hartelijk dank voor de 5 sterren review en het delen van uw ervaring!

Hartelijk dank voor de 4 sterren review!
Voldoen uitstekend. Goede kwaliteit sokken.

Antwoord van pedimarkt.nl

Hartelijk dank voor uw 5 sterren review! Fijn te lezen dat de sokken u goed bevallen.

Alles goed

Hartelijk dank voor de 5 sterren review!
Snel geleverd, keurig verzorgd.

Goede snelle levering

Antwoord van pedimarkt.nl

Hartelijk dank voor de 5 sterren review en het delen van uw ervaring!
Geweldig product

Schoenen suecos

Alles was gemakkelijk te bestellen via internet ,ik kon het goed mee opvolgen en het werd ook op tijd geleverd zoals vermeld op de site, Dit is perfect en mijn man kan nu rustig 12 uur staan op de goede en juiste schoenen voor hem. Dank je wel voor de goede service.

Antwoord van pedimarkt.nl

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat het bestellen en volgen van uw bestelling zo gemakkelijk verliep en dat de levering op tijd was. Geweldig dat uw man nu comfortabel 12 uur kan staan op de juiste schoenen.
Fijne kousen, ben er blij mee

Antwoord van pedimarkt.nl

Hartelijk dank voor de 4 sterren review, fijn te lezen dat de kousen goed bevallen. Veel draagplezier!