pedimarkt.nl

4.259 reviews in totaal   291 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 1 sep 2023

pedimarkt.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn positief over de snelle en correcte levering. De kwaliteit van de producten wordt gewaardeerd en het ruime aanbod van voetgerelateerde producten motiveert tot herhaalaankopen. De service wordt gezien als klantgericht, behulpzaam en oplossingsgericht, met name bij retouren en vragen. Ook de duidelijke en gebruiksvriendelijke website wordt als prettig ervaren. De prijs wordt regelmatig als passend gezien bij de geboden kwaliteit. Er zijn echter enkele klachten over vertragingen bij de levering. Incidenteel zijn er opmerkingen over defecten of tegenvallende producten. Sommige klanten vinden bepaalde verplichte velden op de website en de prijzen minder prettig.

Reviewspedimarkt.nl

Antwoord van pedimarkt.nl

Hartelijk dank voor de 4 sterren review!
Goede producten

Antwoord van pedimarkt.nl

Hartelijk dank voor de 4 sterren review!
bestellen en levereen ging prima.

Antwoord van pedimarkt.nl

Hartelijk dank voor de 4 sterren review en het delen van uw ervaring!
Fijne schoenen

Antwoord van pedimarkt.nl

Hartelijk dank voor de 4 sterren review! Fijn te lezen dat de schoenen goed bevallen!
Alles volgens afspraak afgehandeld!

Snelle service

Had al een poos een apparaatje en wilde opzetstukken vervangen, even internet op, bestellen en geregeld, binnen één dag, prima!

Antwoord van pedimarkt.nl

Hartelijk dank voor de 4 sterren review en het delen van uw ervaring!
Mijn nieuwe compressiesokken zijn geweldig ! Nog maar weinig neuralgiepijn nu ! Top 👍

Goede sokken.

De sokken die ik besteld heb hebben een goede pasvorm. Ze voelen comfortabel aan omdat er geen naden zijn.Het contact met Pedimarkt verliep vlot , evenals de levering

Antwoord van pedimarkt.nl

Hartelijk dank voor de 4 sterren review. Fijn te lezen dat de sokken, het contact, en de levering u goed zijn bevallen!

Hartelijk dank voor de 5 sterren review!
Goede producten en goede verzending

Hartelijk dank voor de 5 sterren review en het delen van uw ervaring!
Snelle service, de afbeelding zien er net zoals op de website uit, antislip klopt

Kwaliteit en uitvoering minimaal

Teenspreiders zijn na een paar keer dragen al kapot.het is eigenlijk niks voor veel geld.

Antwoord van pedimarkt.nl

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven. Wat vervelend om te horen dat de teenspreiders na slechts enkele keren dragen kapot zijn gegaan. Uiteraard denken wij graag met u mee om tot een passende oplossing te komen. Zou u een foto van de kapotte teenspreiders willen sturen naar klantenservice@pd-care.nl? Zodra wij de foto hebben ontvangen, kijken we graag samen naar een geschikte oplossing.

Hartelijk dank voor de 5 sterren review!
Supersnelle verzending en afhandeling van retour.

Hartelijk dank voor de 5 sterren review!
In de eerste instantie waren mijn maat schoenen uitverkocht. Maar een dag later kreeg ik bericht dat ze toch nog konden leveren!! Daarom zeer tevreden,ga zo door!!

Hartelijk dank voor de 5 sterren review en het delen van uw ervaring!
Toegankelijkheid / gebruiksgemak vd. site Scherp kijken naar jullie prijzen, en zeker naar de verzendkosten, dat kan m.i. veel beter. Dit betreft (vaak) een steeds groter wordende doelgroep die helaas niet zoveel te besteden hebben, voor hun problemen....... maar vaak nergens anders terecht kunnen 😥

Antwoord van pedimarkt.nl

Bedankt voor uw feedback! We waarderen uw input enorm en blijven ons best doen om het voor onze klanten zo fijn en betaalbaar mogelijk te maken.
snelle levering en het verzend pakket zag er keurig uit

Antwoord van pedimarkt.nl

Hartelijk dank voor de 4 sterren review! Fijn te lezen dat de levering snel was.
D V
Danny v.
Kwalitatief goede producten!

Antwoord van pedimarkt.nl

Hartelijk dank voor de vijfsterren review!
Snel geleverd en goede kwaliteit

pedimarkt.nl

Pedimarkt is een zelfstandige webwinkel die zich richt op al die mensen die pijn aan de voeten hebben en hier wat aan willen doen. Er zijn bijzonder veel oplossingen voor vele voetproblemen die soms w...