Klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit van het behang, dat vaak als prachtig, uniek en boven verwachting wordt omschreven. De klantenservice wordt geprezen om vriendelijkheid, oplossingsgerichtheid en snelle, persoonlijke communicatie, waarbij vragen direct worden beantwoord en actief wordt meegedacht. Ook ervaren veel klanten een snelle en nette levering. Het behang is makkelijk aan te brengen dankzij duidelijke instructies, nummering en op maat gemaakte banen. Daarnaast wordt het gegeven advies als persoonlijk en behulpzaam gewaardeerd. Enkele klanten zijn kritisch over de kwetsbaarheid van het behang of hadden hogere verwachtingen. Ook worden er problemen genoemd met de bezorgdienst.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsFotobehangkoning.nl
Goede service, uitleg van de verschillende soorten behang en de kwaliteit ook goed.
Goede service
Prima service, en alleen de proefstukje al ziet er al prachtig uit!
Antwoord van Fotobehangkoning.nl
Bedankt voor uw mooie review! Leuk om te horen dat zelfs de proefstukjes al zo goed bevallen.
Ik ben zeer teleurgesteld in de kwaliteit van het behang ik had voor €19,95m2 toch echt wel iets meer verwacht gamma fotobehang is naar mijn inziens veel beter van kwaliteit.
Als ik dit had geweten had ik de vlies behang bij een andere winkel besteld die beduidend beter is van kwaliteit er zitten als snel krasjes en scheuren in.
Mooie kwaliteit en het behangen is goed te doen. Communicatie over de levering wat ook prima
Antwoord van Fotobehangkoning.nl
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat zowel de kwaliteit, het aanbrengen als de communicatie goed bevallen zijn.
Behang besteld en gemaild met vraag over hoe gebruik te kunnen.maken van behangservice. Meteen een reactie gekregen en nadien afspraak in gepland. Gisteren is het behang geplaatst en heel blij mee. Top!
Antwoord van Fotobehangkoning.nl
Hartelijk dank voor de 5 sterren en uw uitgebreide review. Fijn om te horen dat uw vraag snel is opgepakt, de afspraak soepel is ingepland en dat u zo tevreden bent met het geplaatste behang. Veel plezier met het eindresultaat.
Aanrader
Uitgebreide info, meedenkend en snelle levering
Antwoord van Fotobehangkoning.nl
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze informatie, service en snelle levering waardeert.
Klantgerichtheid is dik in orde!
Fotobehang is snel en zorgvuldig geleverd. We hebben ook gebruik gemaakt van de behangservice. Het behangteam heeft netjes en zorgvuldig gewerkt met prachtig eindresultaat. Daar zijn we heel blij mee!
Antwoord van Fotobehangkoning.nl
Hartelijk dank voor deze uitgebreide en mooie review. Fijn om te horen dat zowel de levering als de behangservice naar wens is verlopen en dat u zo tevreden bent met het eindresultaat. Veel plezier met het fotobehang.
Super mooie kwaliteit behang en hele scherpe afdruk van de fotos, heel blij mee. De bezorging ging door de bezorger niet helemaal goed maar na een berichtje aan fotobehangkoning zelf werd dit heel snel opgelost. Dank jullie wel voor de nette snelle service!
Antwoord van Fotobehangkoning.nl
Dank u wel voor deze mooie review! Wat fijn dat u zo blij bent met de kwaliteit en de scherpe afdruk. Jammer dat de bezorging eerst niet goed verliep, maar goed om te horen dat we het snel hebben kunnen oplossen. Veel plezier met het behang! 🎨😊
Persoonlijk contact en mee denkend snelle levering super resultaat!!
Antwoord van Fotobehangkoning.nl
Bedankt voor uw enthousiaste review en mooie foto! Geweldig om te horen dat u tevreden bent over het persoonlijke contact, de snelle levering en het eindresultaat van het fotobehang met paarden.
Hele fijne communicatie, snel en netjes verpakt verzonden en schitterende kleuren!
Ben heel erg blij met het behang!
Antwoord van Fotobehangkoning.nl
Wat een leuke review, bedankt! Geweldig om te horen dat u zo tevreden bent over de communicatie, verzending en de kleuren van het behang. Heel veel plezier ermee!
Antwoord van Fotobehangkoning.nl
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Fijn contact met de eigenaar. goed begrepen en mooi resultaat!
Antwoord van Fotobehangkoning.nl
Bedankt voor uw mooie review én foto van het schitterende resultaat! Fijn om te horen dat het contact prettig verliep en dat het eindresultaat zo mooi geworden is. Een werkelijk uniek fotobehang!
Antwoord van Fotobehangkoning.nl
Bedankt voor uw 4 sterren!
Antwoord van Fotobehangkoning.nl
Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling, dat waarderen we enorm!
Is ie mooi of niet
Supermooie achterwand geworden, net of je er zo inkijkt.
Antwoord van Fotobehangkoning.nl
Wat een leuke reactie, bedankt! Geweldig om te horen dat het zo’n realistisch effect geeft.
Snelle verzending.. mooi behang..
Bezorgdienst heeft alleen pakket in de regen buiten gezet en niet even aangebeld
Antwoord van Fotobehangkoning.nl
Bedankt voor uw review! Fijn dat u tevreden bent over het behang en de snelle verzending. Jammer om te horen dat de bezorging niet netjes is verlopen, dat had natuurlijk anders gemoeten.
Mooi behang
Antwoord van Fotobehangkoning.nl
Bedankt voor uw 5 sterren en foto van het prachtige fotobehang!
Mooi behang.