Fotobehangkoning.nl

252 reviews in totaal

252 reviews since 30 jul 2025

Gecertificeerd sinds: 30 jul 2025
fotobehangkoning.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit van het behang, met opmerkingen over de stevigheid, scherpe prints en mooie kleuren. De service wordt veelvuldig geprezen als snel, behulpzaam, klantgericht en oplossingsgericht, met persoonlijke aandacht en goede nazorg. De snelle en nette levering wordt gewaardeerd, evenals de duidelijke, vriendelijke en behulpzame communicatie. Het behang is makkelijk te verwerken en aan te brengen, mede dankzij duidelijke instructies of nummering. De persoonlijke aanpak en het meedenken door medewerkers wordt als zeer positief en onderscheidend ervaren. Daarnaast geven klanten aan dat de website duidelijk is en het bestellen eenvoudig, met een goede weergave van het eindresultaat. Enkele klanten zijn teleurgesteld over de kwaliteit van het behang. Soms zijn er klachten over de bezorgdienst of over communicatiemomenten.

ReviewsFotobehangkoning.nl

Ziet er goed uit, maar hebben we nog niet toegepast ivm met komende verhuizing
Goed advies en snelle perfecte levering
Mooi behang. Banen zijn wel erg breed en her behang is stug, maar eenmaal op de muur is het resultaat top
Goed verpakt. En mooi geprint
Perfect bedrijf, goede service snelle lwvering
Erg mooi en kwalitatief behang. We hadden een behang van een stadion en hadden het op de website niet gezien maar toen het helemaal hing, zag je overal Duitse vlaggetjes in het publiek. Misschien goed om dat als detailfoto nog wat extra te benadrukken. Maar onze zoon vond het helemaal fantastisch.

Antwoord van Fotobehangkoning.nl

Bedankt voor uw mooie review en feedback! Fijn om te horen dat jullie zoon zo enthousiast is over het fotobehang. Dank ook voor de tip over de detailfoto’s, dat is zeker een waardevolle opmerking.
Mooi product en snelle levering. Ben er superblij mee.
Snel, duidelijke print en echt een idee hoe het behang eruit ziet door groot stuk behang-staal
Mooi behang precies zoals we het gedacht hadden.😃 We hebben zwart/ wit en gespiegeld genomen.
Kwaliteit van het behang super ! En heel mooie geprint wat ik wilde :-)
Alles perfect geleverd
Stevig, makkelijk te behangen

Een betrouwbaar bedrijf met goede producten!

Wij zijn erg tevreden over Fotobehangkoning.nl! De communicatie verliep snel en duidelijk – echt een verademing vergeleken met veel andere webshops. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend, en alles werd netjes en vlot geregeld. Een speciaal bedankje aan Wim, die uit zichzelf opmerkte dat we iets hadden besteld dat eigenlijk overbodig was. Zonder dat we daar om hoefden te vragen, heeft hij het aankoopbedrag direct teruggestort. Dat zegt veel over de eerlijkheid en klantgerichtheid van dit bedrijf! Het behang is nog niet aangebracht, maar op basis van de service en kwaliteit tot nu toe hebben we alle vertrouwen in een prachtig eindresultaat. Zeker een aanrader!

Antwoord van Fotobehangkoning.nl

Wat een prachtige en uitgebreide review, dank u wel! 🙏 Heel fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de communicatie, prijs-kwaliteit en service. We vinden het belangrijk om eerlijk en meedenkend te zijn, dus zo’n compliment betekent veel voor ons.
Goede kwaliteit en makkelijk op te zetten, de lijm is wel minder. Kunt beter bij de bouwmarkt iets kant en klaar halen
Top
Bijzonder goede service
Alles prima

Fotobehangkoning.nl is de toonaangevende Nederlandse webwinkel gespecialiseerd in fotobehang en behangcirkels. Sinds 2010 biedt dit bedrijf een breed assortiment met meer dan 2.500 unieke designs, var...