OnePlus-shop.nl/nl
Beoordelingen:

79 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden352 beoordelingen in totaal  

4,47
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

5 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goei hoesje voor men oneplus 8 met kaarthouder op de achterkant. Ik ben content!

de meest kritische beoordeling

29 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Screenprotector voor de Oneplus7 Pro besteld, opzicht prima alleen zijn de randen te smal en zit er een gaatje waar een selfie camera zou moeten zitten, echter heeft de OnePlus7 Pro een uitschuifbare selfie camera. Lijkt er dus op dat dit gewoon de OnePlus7 screenprotector is, niet de Pro versie. Terwijl dat wel duidelijk in de beschrijving staat.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor OnePlus-shop.nl/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Fijne communicatie, producten zijn zoals op de site afgebeeld en bij retour van deel van de bestelling snel geld terug.
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van OnePlus-shop.nl/nl
26 mrt 2024
Bedankt voor je review, veel plezier met je OnePlus accessoires :) Groeten Daniel - OnePlus-shop
RV
Ron v.
Hendrik-Ido-Ambacht
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel en goed
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goed
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van OnePlus-shop.nl/nl
26 mrt 2024
Fijn om te horen dat je blij bent met onze service, we doen ons best. Veel plezier met je bestelde producten. Groeten Daniel - OnePlus-shop
6 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goed&snel

Goede variatie aan artikelen voor wat ik nodig had; goede prijs/kwaliteitverhouding. Snelle levering, efficient verpakt.
Beoordeling melden
Antwoord van OnePlus-shop.nl/nl
26 mrt 2024
Bedankt voor je review. Kwaliteit is inderdaad wat bij ons erg belangrijk is. Veel plezier met je bestelde producten en tot ziens. Groeten Daniel - OnePlus-shop
12 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top!

Goede website, makkelijk besteld, snel geleverd
Beoordeling melden
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles was zoals afgesproken, goede kwaliteit
Beoordeling melden
21 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en correcte producten
Beoordeling melden
21 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service!
Beoordeling melden
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service
Beoordeling melden
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed en snel
Beoordeling melden
21 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Besteld en snel in huis
Beoordeling melden