OnePlus-shop.nl/nl- Logo - Beoordelingen

OnePlus-shop.nl/nl
Beoordelingen:

86 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden365 beoordelingen in totaal  

4,44
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

5 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goei hoesje voor men oneplus 8 met kaarthouder op de achterkant. Ik ben content!

de meest kritische beoordeling

29 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Screenprotector voor de Oneplus7 Pro besteld, opzicht prima alleen zijn de randen te smal en zit er een gaatje waar een selfie camera zou moeten zitten, echter heeft de OnePlus7 Pro een uitschuifbare selfie camera. Lijkt er dus op dat dit gewoon de OnePlus7 screenprotector is, niet de Pro versie. Terwijl dat wel duidelijk in de beschrijving staat.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor OnePlus-shop.nl/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van OnePlus-shop.nl/nl
26 mrt 2024
Bedankt voor je review, veel plezier met je OnePlus accessoires :) Groeten Daniel - OnePlus-shop
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van OnePlus-shop.nl/nl
26 mrt 2024
Fijn om te horen dat je blij bent met onze service, we doen ons best. Veel plezier met je bestelde producten. Groeten Daniel - OnePlus-shop
19 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top!

Goede website, makkelijk besteld, snel geleverd
Beoordeling melden
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles was zoals afgesproken, goede kwaliteit
Beoordeling melden
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service
Beoordeling melden
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed en snel
Beoordeling melden
5 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering, goei hoesje

Snelle levering en goei hoesje voor men oneplus 8 met kaarthouder op de achterkant. Ik ben content!
Beoordeling melden
17 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Na een bestelling te hebben geplaatst heb ik een week gewacht tot het brievenbus pakketje kwam. Toen maar eens een mail gestuurd en warempel iets later is het verzonden, raarrrr. Niks meer gehoord, zelfs niet een sorry vergeten ofzo.
Beoordeling melden
Antwoord van OnePlus-shop.nl/nl
30 nov 2023
Bedankt voor de review, als je ons bij je volgende bestelling een berichtje stuurt zullen we het goedmaken d.m.v. een kortingscode. Ik zie net dat je bestelling wel is afgeleverd maar dat er wel een vertraging in de verzending ervan zat. Excuses daarvoor! Groeten Daniel van OnePlus-shop.nl
15 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede levering. Niet zo vlot als toegezegd.

Goed product, goede prijs. Levering was niet zo vlot als beloofd. In de bestelmail staat: "Wat nu? De volgende stap is dat we jouw bestelling gaan inpakken en verzenden. Dit doen wij op werkdagen tot 23:30. Hier krijg je in een aparte mail nog melding van." De bestelling is op een dinsdag rond 21:00 verricht. Toch werd de bestelling een dag later pas verzonden.
Beoordeling melden
6 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle eenvoudige levering

Het product was op voorraad en is snel geleverd als brievenbus pakket. Aanbrengen was eenvoudig, maar ik vind dat de werking vanhet touchscreen behoorlijk wordt beperkt door deze screenprotector
Beoordeling melden
18 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ondanks toezegging dat het direct verstuurd zou worden niets ontvangen en ook geen reactie op mail gekregen. Rob Heijberg
Beoordeling melden
23 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede producten en snelle levering. Helaas niet goedkoop of leuke aanbiedingen voor vaste klanten.
Beoordeling melden
Antwoord van OnePlus-shop.nl/nl
30 nov 2023
Bedankt voor de review, als je ons een screenshot stuurt van je review zullen we een speciale kortingscode aanmaken! Groeten Daniel van OnePlus-shop.nl
1 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede winkel met mooie producten
Beoordeling melden
12 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Keurig hoesje en snel geleverd.
Beoordeling melden
19 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles verlopen naar wens
Beoordeling melden
Antwoord van OnePlus-shop.nl/nl
30 nov 2023
Fijn, bedankt voor de review :) Groeten Daniel van OnePlus-shop.nl
31 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle afhandeling.
Beoordeling melden