Klanten zijn over het algemeen tevreden over de snelheid en betrouwbaarheid van de levering, en prijzen daarnaast de kwaliteit van veel producten. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als goed ervaren en de scherpe prijzen worden gewaardeerd. Het bestelproces is eenvoudig en duidelijk volgens veel klanten. Ook zijn er positieve ervaringen met de snelle en vriendelijke afhandeling door de klantenservice. Tegelijkertijd zijn er klachten over vertraagde of niet ontvangen bestellingen en melden sommige klanten producten van slechte kwaliteit of met defecten. Er zijn gemengde ervaringen met de klantenservice; sommige klanten krijgen geen reactie of ervaren gebrekkige communicatie. Tot slot geven enkele klanten aan dat duidelijke handleidingen of correcte instructies bij het product ontbreken, wat tot gebruiksproblemen kan leiden.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsOnePlus-shop.nl/nl
Goeie prijs snelle levering
Antwoord van OnePlus-shop.nl/nl
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
OnePlus-shop.nl/nl
- OnePlus-shop.nl/nl
- info@oneplus-shop.nl
- Noordwijkerhout, NLD
OnePlus-shop.nl/nl
OnePlus-shop.nl is sinds 2014, dus al vanaf het eerste model OnePlus, de grootste webshop voor jouw OnePlus smartphone. Door ons specialisme in accessoires voor de OnePlus telefoons kunnen wij het bes...