Betervoorbereid.nl

2.552 reviews in totaal

2.552 reviews since 3 jul 2020

Gecertificeerd sinds: 28 sep 2021
betervoorbereid.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en afhandeling van hun bestellingen. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, en problemen worden doorgaans snel opgelost. Klanten waarderen heldere en tijdige communicatie, vooral bij voorraadproblemen, en vinden de prijzen eerlijk en passend bij de kwaliteit. Ook zijn de meeste klanten tevreden met de kwaliteit van de geleverde producten. Er zijn echter enkele klachten over late of ontbrekende reacties van de klantenservice. Daarnaast merken klanten regelmatig op dat producten niet op voorraad zijn.

ReviewsBetervoorbereid.nl

Prima Bollé- bril voor onze activiteiten bij de hondentrainingen ( Holl herder ) ook tijdens canu crossing
Prima producten!

Aanrader!

Prima: snel en goed verpakt.

Alles is tot tevredenheid uitgevoerd en heb geen opmerkingen.

Ik heb een bestelling gedaan bij brandbeveiligingshop voor levering van 2 st. Solo rookmelder test spray met aerosol incl. blusdeken.

Kwaliteit en communicatie.

Van te voren goed gecommunicërd dat er niet alles er was. Ik heb er toen voor gekozen om alles in een keer, dus wel een x aantal dagen later, te versturen. Goede kwaliteit van spullen.
C B
Carmen B.
super snelle levering
Keurig op tijd geleverd
Fijne website en een nog betere service! Ik bestel al jaren de EHBO/BHV benodigdheden bij BeterVoorbereid.nl en ik ben nog steeds zeer tevreden.
snelle reactie en behulpzaamheid bij spoedbestelling
Snelle en goede levering
A V
A. v.

EHBO toppers!

Echt een toppers daar bij Betervoorbereid.nl, vooral goed geholpen door Manoe, mooi assortiment EHBO materialen weten te verzamelen voor meer dan 180 werkbusjes. Bedankt voor alle hulp!

Betervoorbereid is onderdeel van Bhv-Specialist.nl V.O.F., opgericht in 2006. Betervoorbereid biedt een breed assortiment veiligheidsproducten die bijdragen aan een veilige woon- en werkomgeving. Onze...