Certificaat voor america-today.com

No. X45CC776060AD1DB7FBA44B98B39BF5FD
 

Geldig vanaf
17-03-2017
Geldig tot
16-03-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor america-today.com



Uitstekend

4.54/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 968 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft america-today.com al 4.950 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
18-07-2019
Top services
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
18-07-2019
service in de winkel is er niet. Personeel niet gemotiveerd en begrijpt mij als klant niet
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
Snelle levering en prima product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
17-07-2019
Geen comment
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
15-07-2019
Aardige medewerkers
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
15-07-2019
Snelle levering
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
15-07-2019
Zo is online bestellen leuk, geen gezeur of gedoe. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
15-07-2019
Bought two products. One was on sale i paid money but eventually it become sold out. Get refund though.
Second product came with defect. Delivery box was completely crashed.
1.00
Slecht

america-today.com antwoordt: 16-07-2019
Thank you for your feedback. Can you please contact us about this issue by e-mail? You can send it to service@america-today.com. We will wait for your e-mail. Thank you in advance. Kind regards, Claudia Customer Service

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
14-07-2019
Heb het product nog niet ontvangen 7-7-19 besteld.
Ik er contact over gehad (12-7) Men zou mij terugbellen of mailen. Maar heb nog niets gehoord. Dus ja wat valt er te beoordelen.
1.00
Slecht

america-today.com antwoordt: 16-07-2019
Dank voor je feedback. Wat balen dat de zending nog niet is afgeleverd, wij zijn een onderzoek gestart wat er precies aan de hand is. Wij hopen jou op korte termijn meer duidelijkheid te kunnen geven. Sorry voor het ongemak Met vriendelijke groet, Claudia Customer Service

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
14-07-2019
Prima en snelle levering, vooraf goed geïnformeerd over de status van verzending.
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
12-07-2019
Snel bezorgd en 3 voor 25 euro
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
12-07-2019
het is handiger als ik de goederen bij een ophaalpunt kan laten bezorgen
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
12-07-2019
Product werd niet zoals gezegd de volgende dag bezorgd, maar pas een dag later. Daardoor was ik niet thuis en heb ik nog twee dagen bij de buren moeten aanbellen om het pakket uiteindelijk te krijgen.
3.00
Redelijk

america-today.com antwoordt: 16-07-2019
Dank voor je feedback Excuses als wij de bestelling niet binnen de afgesproken tijd hebben kunnen leveren. We zullen deze feedback meenemen en in de toekomst proberen te verbeteren. Heel veel plezier met je aankoop Met vriendelijke groet, Claudia Customer Service

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
12-07-2019
5 sterren zegt toch al genoeg
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
12-07-2019
Allemaal prima. Mooi op tijd..
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
11-07-2019
Wederom een super snelle levering van kwaliteit spullen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
11-07-2019
Prima levering
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
11-07-2019
super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
10-07-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
10-07-2019
prima gegaan
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
09-07-2019
Alles goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
09-07-2019
Snel, netjes verpakt 2de keer dat ik bestel via america today Mogen vele winkels voorbeeld aan nemen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
09-07-2019
Helaas (nog) geen reactie gehad waarom ik na afprijzing meer moet betalen dan wanneer ik 2 shorts in de aktie (2 voor 60 euro) bestel. Moet niet kunnen
3.00
Redelijk

america-today.com antwoordt: 16-07-2019
Dank voor je beoordeling. Wij hebben hierover eerder contact gehad, we wensen je veel plezier met de broeken. Met vriendelijke groet, Claudia Customer Service

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
09-07-2019
gewoon goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
08-07-2019
Producten zijn snel geleverd en prima van kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
08-07-2019
Makkelijk besteld en snelle levering.
Goede prijs en kwaliteit verhouding.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
08-07-2019
Geen
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
08-07-2019
Ik heb 30 juni een bestelling gedaan en tot nu toe nog niks ontvangen. Heb 2 keer telefonisch contact gehad op 3 en 5 juli ik zou een mail krijgen en terug gebeld worden maar tot nu toe niks gezien of gehoord. Ik vind dit niet fijn.
1.00
Slecht

america-today.com antwoordt: 09-07-2019
Dank voor je feedback. Ik neem meteen even contact met jou op, want dit is uiteraard niet de bedoeling. Je ziet snel mijn mail tegemoet komen. Met vriendelijke groet, Claudia Customer Service

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
08-07-2019
Levering was redelijk snel, geen volgende werkdag service. De tegemoetkoming van €1,95 bij retour zending vind ik iets achterhaald
4.33
Goed

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
07-07-2019
Alles prima verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
06-07-2019
prima snelle levering. leuke jas
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
06-07-2019
Alle producten netjes ontvangen..zoals ik had besteld..helemaal top
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
06-07-2019
Leuke kleding voor een normale prijs. Goede kwaliteit
4.33
Goed

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
12-06-2019
05-07-2019
Alles naar wens, echter ik heb geen factuur mogen ontvangen en die heb ik wel nodig. Vriendelijk verzoek deze nog na te mailen

Dank alvast, hartelijke groet Eva van der Gijp
4.00
Goed

america-today.com antwoordt: 09-07-2019
Dank voor je feedback. Wat vervelend dat deze niet meegekomen is in de mail. Ik neem meteen even contact met je op per e-mail zodat je de factuur zult ontvangen. Met vriendelijke groet, Claudia Customer Service

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
05-07-2019
Definitely will be their loyal online customer
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
05-07-2019
quality product and fast delivery
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
05-07-2019
Alles was super alleen vielen de maten groter uit als dat ik gedacht had jammer. Er waren geen kleinere maten meer beschikbaar.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
04-07-2019
De trui viel wat tegen qua materiaal. Broekpak had ik inmiddels gekocht in de winkel omdat de levering wat later was dan verwacht. Verder erg fijn dat ik het pakket kon terugbrengen in de winkel
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
04-07-2019
Producten paste niet allemaal, bezorging was heel snel
4.00
Goed

america-today.com

america-today.com werd op 17-03-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Postbus 277
1110 AG Diemen
Nederland
service@america-today.com
america-today.com
Winkel-exploitant
AT B.V.
Diemermere 1
1112TA Diemen
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Nina van Lith
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met america-today.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.