Certificaat voor america-today.com

No. X45CC776060AD1DB7FBA44B98B39BF5FD
 

Geldig vanaf
17-03-2017
Geldig tot
16-03-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor america-today.com



Uitstekend

4.54/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 982 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft america-today.com al 5.344 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
14-11-2019
Besteldatum
07-11-2019
14-11-2019
Alles keurig geregeld. Vriendelijk personeel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
06-11-2019
13-11-2019
Leuke artikelen en snelle verzending.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
06-11-2019
13-11-2019
Super snelle levering
Top jas
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
06-11-2019
13-11-2019
Snel geleverd. Goede kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
05-11-2019
12-11-2019
Prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
04-11-2019
11-11-2019
Snelle levering. Blij met mijn aankoop:)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
02-11-2019
11-11-2019
Kleding zeer snel geleverd en zeer mooie kwaliteit stof en afwerking. Zo hoort het.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
27-10-2019
11-11-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-11-2019
Besteldatum
02-11-2019
09-11-2019
Maat klopte niet dus teruggezonden, jammer dat je dan 1,95 moet terugbetalen

Verder kregen we wel snelle reactie
4.00
Goed

america-today.com antwoordt: 11-11-2019
Dank voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat je een verkeerde maat hebt ontvangen, onze excuses hiervoor. Zou jij contact met ons willen opnemen hierover per e-mail? We kijken dan graag even met je mee naar een passende oplossing. Je kunt je mail sturen naar service@america-today.com. Met vriendelijke groet, Claudia, Customer Service

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
08-11-2019
Heel goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
08-11-2019
Super snel en keurig verpakt afgeleverd
Zag er goed verzorgd uit
Een tevreden klant
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
08-11-2019
Quick and reliable service and delivery
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
31-10-2019
08-11-2019
Altijd goed bij american today
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
31-10-2019
08-11-2019
De schoenen zijn niet fijn Het is niet zoals de gewone all stars Veel te kartonachtig Jammer
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
30-10-2019
07-11-2019
Ja ik vind het alles service is prima dank jullie wel groeten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
31-10-2019
07-11-2019
Snelle levering, goede communicatie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
31-10-2019
07-11-2019
Snelle verzending en geen verzendkosten boven de € 20,00. Wel jammer dat een besteld artikel niet kon worden geleverd en dat de voorraad dus niet klopte. Het teveel betaalde bedrag werd gelukkig wel snel weer gecrediteerd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
30-10-2019
06-11-2019
Het vest was op tijd geleverd. Echter er zat een productie fout in. Linker mouw was van een kleinere maat. Wij hebben direct contact gelegd met de winkel in Haarlem en hebben op dezelfde dag daar het vest kunnen ruilen voor een correct exemplaar.
Verzending top
Service top
Product minpunt. Na omruiling Top
3.67
Goed

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
29-10-2019
06-11-2019
Helemaal top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-11-2019
Besteldatum
29-10-2019
05-11-2019
Gaat altijd goed, complimenten
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
05-11-2019
Besteldatum
29-10-2019
05-11-2019
Snel , duidelijk, precies zoals verwacht
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-11-2019
Besteldatum
28-10-2019
05-11-2019
Lekker snel geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-11-2019
Besteldatum
27-10-2019
04-11-2019
ik kan geen nadelen verzinnen het is gewoon keurig zo als het hoord
voor mij een 9
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-11-2019
Besteldatum
27-10-2019
04-11-2019
Levering snel en netjes. Tevreden met het product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-11-2019
Besteldatum
25-10-2019
04-11-2019
Snel en efficiënt geholpen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-11-2019
Besteldatum
27-10-2019
04-11-2019
Snelle service, goed geleverd, zonder poespas. Broek was zoals gehoopt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-11-2019
Besteldatum
27-10-2019
03-11-2019
Mooie producten tegen een goede prijs.
Bezorging goed op tijd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-11-2019
Besteldatum
27-10-2019
03-11-2019
Zag er goed verzorgd en ingepakt uit, alleen retour gestuurd omdat de
capuchon van de jas niet goed paste en de klep irriteerde aan mijn nekOok viel hij voor mij te lang
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-11-2019
Besteldatum
27-10-2019
03-11-2019
15 sterren
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-11-2019
Besteldatum
27-10-2019
03-11-2019
Handig dat je in de winkel kunt laten leveren om daar op te halen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-11-2019
Besteldatum
25-10-2019
03-11-2019
Fast and good
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-11-2019
Besteldatum
25-10-2019
03-11-2019
het is prima in orde.
ik heb een keer ergens over gebeld.
ik ben toen goed te woord gestaan.
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-11-2019
Besteldatum
26-10-2019
02-11-2019
Snel en goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-11-2019
Besteldatum
26-10-2019
02-11-2019
In het weekend besteld, dus erna (logisch) geleverd. Prima broek, ziet er top uit en zit, uiteraard, erg lekker.
4.33
Goed

Datum van publicatie
02-11-2019
Besteldatum
21-10-2019
02-11-2019
capuchon wat te groot, maar verder prima jas
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
02-11-2019
Besteldatum
23-10-2019
02-11-2019
Product is gewoon goed voor een goede prijs. Levering van DHL was slecht, niet op afgesproken tijdsstip geleverd.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
02-11-2019
Besteldatum
26-10-2019
02-11-2019
Ik bestelde een regenjas met 30 korting. Na afrekenen kreeg ik een email dat de jas uitverkocht was en dat ik binnen 3 dagen mn geld terug zou krijgen. Ik heb later de jas bij Wehkamp gekocht, die heb ik wel gekregen.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
01-11-2019
Besteldatum
25-10-2019
01-11-2019
Pakket is nooit geleverd. Mail ontvangen dat ik het retour gestuurd heb. Klopt dus niet. Zeer onvriendelijke klantenservice.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
01-11-2019
Besteldatum
25-10-2019
01-11-2019
Geen bijzonderheden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-11-2019
Besteldatum
25-10-2019
01-11-2019
Netjes ingepakt
4.00
Goed

america-today.com

america-today.com werd op 17-03-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Postbus 277
1110 AG Diemen
Nederland
service@america-today.com
america-today.com
Winkel-exploitant
AT B.V.
Diemermere 1
1112TA Diemen
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Nina van Lith
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met america-today.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.