Certificaat voor america-today.com

No. X45CC776060AD1DB7FBA44B98B39BF5FD
 

Geldig vanaf
17-03-2017
Geldig tot
16-03-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor america-today.com



Uitstekend

4.57/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 957 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft america-today.com al 4.776 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
18-05-2019
25-05-2019
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
25-05-2019
Prima; snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
18-05-2019
25-05-2019
5 artikelen besteld, van 4 de verkeerde maar geleverd
2.00
Matig

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
18-05-2019
25-05-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
24-05-2019
Top service....
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
24-05-2019
Geen
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
24-05-2019
Perfekt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
24-05-2019
Al twee keer online een jasje voor mijn dochter gekocht. Tot twee keer toe bleek het jasje toch niet op voorraad te zijn. Teleurstellend
2.33
Matig

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
24-05-2019
Tevreden over de jas
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
24-05-2019
Ik heb de broek weer retour gestuurd. Ik had de broek eerder dit jaar besteld en wilde nog een keer dezelfde hebben, maar deze broek was heel anders dan die ik al had terwijl het op papier dezelfde zou moeten zijn...?
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
23-05-2019
Het bestelde was er erg snel. ik had een verkeerde maat besteld en het terugsturen ging erg gemakkelijk. De terugbetaling ging ook snel.
Ik ben erg tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
23-05-2019
prima kwaliteit broek geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
23-05-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
22-05-2019
alles is echt geweldig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
22-05-2019
Werd zowel bij afhalen pakket als 1 pakketje retour uiterst vriendelijk geholpen in filiaal Gouda
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
22-05-2019
Duidelijke site, snel geleverd, goed artikel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
21-05-2019
Snelle verzending, blij met de producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
21-05-2019
Het model valt groot, had een maatje kleiner gekund.
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
20-05-2019
Ik had een jas gezien maar was niet meer in mijn maat, het personeel zocht direct op de website en melde dat er nog een aantal online te bestellen waren. Eenmaal thuis bestelt de volgende dag in huis. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
20-05-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
20-05-2019
Alles is naar behoren geregeld en verzorgd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
20-05-2019
Snelle levering en maten zijn perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
20-05-2019
Regenjas Janet L Black xl , was helaas te klein. Artikelnummer 2312002021-100-xl.
Zeer goed en netjes ingepakt. Jammer dat er geen grotere maten zijn.
Vergeten om de retour formulier erin tedoen, hopend dat dit geen probleem op levert. Groetjes Sylvia van Riezen
4.67
Uitstekend

america-today.com antwoordt: 22-05-2019
Wat vervelend dat de jas niet paste. De retour is goed verwerkt en het aankoopbedrag wordt teruggestort. Als wij nog iets voor je kunnen betekenen, neem dan even opnieuw contact met ons op.

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
20-05-2019
Artikelen kwamen snel.
Kon duidelijk zien waarneer je het kon ontvangen goed verpakt.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
19-05-2019
Prima allemaal
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
19-05-2019
Alles perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
19-05-2019
De stof wei iets dun
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
19-05-2019
Levering zoals beloofd op de site
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
18-05-2019
Bij retour in de winkel wilden ze per se een retourformulier, dat niet bij de levering bij zat. Uiteindelijk gelukkig alsnog retour geaccepteerd.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
18-05-2019
Tja, ik heb er niets aan toe te voegen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
17-05-2019
Snelle levering, goede maat
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
17-05-2019
Snelle levering en goed verpakt om schade te voorkomen
Dochter is er blij mee
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
17-05-2019
Ik ben onwijs blij en tevreden met levering, product en service.
Heb totale beoordeling 1 ster gegeven omdat ik ONTEVREDEN ben dat ik verplicht ben het veldje commentaar’ in te vullen. Wij ontvangen graag een toelichting’ wijzigen in Wij verplichten u dit toe te lichten’. Ik doe daarom een volgende keer niet meer mee aan een beoordeling.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
17-05-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
17-05-2019
Online was prima,
Winkeldame in filiaal Gouda was totaal ongeïnteresseerd en totaal niet klantgericht ( bezoekdatum 10/05)
Reden om dáár niet meer te gaan winkelen
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
17-05-2019
Op tijd, goed verpakt, mooi product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
16-05-2019
Snelle en correcte levering. Mooi product, grote keuze op de website.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
16-05-2019
Snelle levering
Goede kwaliteit spijkerbroek
Precies zoals foto
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
16-05-2019
Ik had een regenjas besteld maar het rechter touwtje om de capuchon aan te trekken is gelijk kapot gegaan, ik wacht op een email van de verzekeringsservice. Ik verwacht een nieuwe jas terug te ontvangen.
2.33
Matig

america-today.com antwoordt: 17-05-2019
Wat vervelend dat dit is gebeurd, dat is zeker niet de bedoeling Zou je hierover contact met ons op willen nemen per mail. We zullen je klacht zo snel mogelijk in behandeling nemen en een passende oplossing zoeken. Je kunt ons mailen op service@america-today.com. Dan helpen we je snel verder

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
15-05-2019
Vlotte levering. Eenvoudig retourneren van product dat mij toch niet beviel. Bedrag snel weer retour ontvangen.
4.33
Goed

america-today.com

america-today.com werd op 17-03-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Postbus 277
1110 AG Diemen
Nederland
service@america-today.com
america-today.com
Winkel-exploitant
AT B.V.
Diemermere 1
1112TA Diemen
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Nina van Lith
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met america-today.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.