america-today.com- Logo - Reviews

407 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden10.317 reviews in totaal

america-today.com- Logo - Reviews

america-today.com

407 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden10.317 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met america-today.com. Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de snelle levering van bestellingen. De productkwaliteit wordt vaak geprezen en velen waarderen het vriendelijke en behulpzame personeel in de winkels. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als goed ervaren, mede dankzij regelmatige acties en kortingen. Ook het retourneren verloopt eenvoudig en klantvriendelijk. Daarnaast vinden klanten de website meestal duidelijk en het bestelproces eenvoudig. Een terugkerend verbeterpunt is het voorraadbeheer; producten worden soms als beschikbaar weergegeven terwijl ze uiteindelijk niet leverbaar blijken te zijn. Hoewel de productkwaliteit veel lof krijgt, zijn er enkele negatieve ervaringen gemeld.

Reviews voor america-today.com/nl-nl

I bought a pair of pants and I like them.

I bought a pair of pants (online) in what would normally be my size (large). They were huge. I returned them at the store. Very convenient. Very easy. Then I bought a new pair in medium, which was amazing because they were still on sale and still in stock, confirming what some people say about me: that I have less-than-trendy taste. They arrived. They are just what I had hoped for. The service at the store I usually go to - Ferdinand Bolstraat - is always very good. I'm glad you're around.
Ik heb drie verschillende meisjes van drie verschillende filialen gesproken en ze waren allemaal even aardig en behulpzaam. Dachten mee in oplossingen. Enige waar zij en ik tegenaan liepen was dat het voorraadbeheersysteem niet up to date was.
Snel verzonden en mooie spullen. Voor mij persoonlijk had het niet in drie verschillende pakketten verzonden hoeven worden, maar ik snap ook dat het soms nou eenmaal zo is.
MM
Mandy M.

Comfortabel en fijn

Comfortabele en leuke kleding voor mijn dochter. Bezorging netjes en snel. Retourneren ook makkelijk. Al met al tevreden!

Prima jas.

Pasvorm is goed. Spekende kleur. Materiaal voelt aangenaam. Weinig geritsel, veel stiller als een geweven stof. Goed water en wind dicht. Makkelijk even schoon te vegen. Prima jas.
Mooie korting Eerst naar de winkel geweest, waar de 20% Black Friday korting niet werd gegeven. Toen maar online besteld waarbij naast de Black Friday korting oog nog eens €10 extra ledenkorting kreeg.

Positieve ervaring

De kleding is van goede kwaliteit. Wij hebben meerdere malen besteld. Snelle verzending.Contact met de klantenservice (per e-mail) verloopt goed.
Het was bijzonder dat ik eerst een mail kreeg dat de bestelling in de winkel was gearriveerd en toen ik kwam om deze op te halen, bleek het er nog niet te zijn. Ik kreeg op dat moment ook een mail binnen van PostNL dat het de volgende dag zou komen........., ik moest dus 2x naar de winkel toe om het pakket te halen. Jammer!
Mooie kleding, jammer dat er de site nog online beschikbare kleding stond maar dat de voorraad niet klopte
Goede duidelijke foto’s en omschrijving bij de kleding, gemakkelijk te bestellen en snelle verzending.
Mooie broek en super goedkoop in de sale.

Beste regenjas die er is met teddy

Makkelijk te bestellen op de site en goed op de hoogte gehouden over de verzending en binnen een mooie tijd geleverd!
Jas laten komen in de winkel, later ook netjes om kunnen ruilen. Zeer vriendelijk geholpen in de winkel
The quality of products are really good and its price is also relevant with out budget.
Mooie producten (de regenjassen zijn geweldig!), goede en klantvriendelijke website, oog voor duurzaamheid en snelle bezorging! Zeer tevreden!
Top super duidelijk en erg fijn om een pakketje op te halen!
Bestelde jas is geleverd met beveiliging waardoor ik terug naar de winkel moet om deze te laten verwijderen. Het zou fijn zijn als dit gecontroleerd wordt voordat het wordt verzonden. Niet alle artikelen zijn in de winkel beschikbaar en is online bestellen vaak onvermijdelijk.
Goeie Pickup in Strore en goeie communicatie over levering
AS
Anna S.
Goede snelle services. Vriendelijke bediening.