America Today Lisse. Wilde regenjas kopen maar was niet voorradig. Nienke heeft mijn telefoonnummer genoteerd, de jas zou over een maand weer voorradig zijn.
Geen probleem. In de auto op weg naar huis belde Nienke dat de jas nog online te verkrijgen was. Jullie moeten zuinig zijn op Nienke😀!-
Pakje is niet afgeleverd terwijl Post NL aangeeft dat dit wel het geval is. America Today start een onderzoek. Ik krijg hier geen bevestiging van dus ik moet afwachten. Van de andere twee bedrijven krijg ik meteen geld terug/nieuwe zending. Dat vind ik wel fijner, nu moet ik maar afwachten.
De bestelling was snel geleverd .en de jas was super mooi .
25 apr. 2023
Super, veel plezier met de jas!
11 apr. 2023
Snelle vlotte levering, prima kwaliteit van de jas
25 apr. 2023
Super, veel plezier met de jas!
27 apr. 2023
Goede aanbieding.
Alleen verzenden duurt 2dagen
16 mei 2023
Super, veel plezier met je aankoop! We hebben inderdaad 1-2 werkdagen levertijd. De actuele levertijd staat altijd in je winkelmandje. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Geïmporteerde beoordelingen: