violethamden.com/nlReviews

: 36Uitstekend

4,61

Beoordelingen voor violethamden.com/nl

36 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

36 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


6 jun. 2022 
Ik vond dat jullie niets beter hoef te doen zo vind ik het al goed. Ik heb n.l Sleen tas horloge en armband van jullie. En vindt dit alles prima
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


7 jul. 2022
Ik kocht 2 ringen. 1 ging helaas retour. De shop weigert om mijn volledig bedrag retour te doen en zeggen dat dit wel gebeurd is, ze hebben wel aangegeven dat de ring netjes en volledig ontvangen is. Toen ik hen confronteerde hiermee werd weigert me te woord te staan, ik heb bewijs dat het volledig bedrag niet is overgemaakt. Dit loopt nu al meer dan een maand! Heel onbeschoft!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor violethamden.com/nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
Zorgvuldig en mooi verpakt, info over de verzending, op tijd geleverd. Tas ziet er uit zoals op de foto's. Alles compleet. Mooie kwaliteit.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 uur geleden 
Snelle levering. Mooi verpakt !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
Bestellen en ontvangst zag er allemaal prima uit. Maar zodra je een product retour stuurt (kon niet geruild worden, dus nieuwe tas besteld en de andere retour gestuurd) dan is deze na anderhalve week nog niet terug betaald…. En dat is nou jammer. Anders 4 sterren.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
Snel geleverd en mooie kwaliteit tas. Voldoet helemaal aan de verwachtingen bedankt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 aug. 2022
Snelle service. Mooie verpakking. Prijs en kwaliteitverhouding is goed.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
Alles volgens afspraak
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jul. 2022 
Super toller Shopper, genau nach meinen Vorstellungen. Danke
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jul. 2022
ze heeft hele leuke spullen en goed betaal baar.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jul. 2022
De bestelling werd supersnel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jul. 2022
Geweldig mooi. En snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jul. 2022 
Mooie ring, snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jul. 2022
Ik kocht 2 ringen. 1 ging helaas retour. De shop weigert om mijn volledig bedrag retour te doen en zeggen dat dit wel gebeurd is, ze hebben wel aangegeven dat de ring netjes en volledig ontvangen is. Toen ik hen confronteerde hiermee werd weigert me te woord te staan, ik heb bewijs dat het volledig bedrag niet is overgemaakt. Dit loopt nu al meer dan een maand! Heel onbeschoft!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jun. 2022 
Ik vond dat jullie niets beter hoef te doen zo vind ik het al goed. Ik heb n.l Sleen tas horloge en armband van jullie. En vindt dit alles prima
Beoordeling melden