violethamden.com/nl- Logo - Beoordelingen

violethamden.com/nl
Beoordelingen:

100 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden213 beoordelingen in totaal  

4,39
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

26 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Pakket kwam snel. Product ziet er prachtig uit en mooi ingepakt. Weinig op aan te merken, behalve dat het door een ander bedrijf werd verzonden (BrandField). Dit is verwarrend voor de consument, vooral, kan ik me voorstellen, als je bij verschillende winkels hebt besteld en moet achterhalen wat "BF" is.

de meest kritische beoordeling

14 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Leider nicht auf die schlechten Bewertungen gehört.. Die Verschlüsse und Ösen an der bestellten Tasche waren im Internet Gold dargestellt. Bei mir waren sie dann dunkel verfärbt und das sieht demnach ziemlich minderwertig aus. Ich wollte Kontakt mit dem Kundenservice bezüglich der Retoure aufnehmen, da ich es nicht einsehe fast 5€ Versandkosten zu zahlen. Der Kundenservice meldet sich allerdings nicht zurück.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor violethamden.com/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en perfect verpakt
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nvt
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prijs/kwaliteit: 10/10!

De tas wordt snel geleverd, heel mooi verpakt, ziet er veel duurder uit dan de werkelijke prijs! Goede kwaliteit, heel handig te gebruiken, kortom, niets dan lof!!!
Beoordeling melden
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
CL
CP L.
Apeldoorn
13 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Voor het eerst besteld geen korting

Voor het eerst besteld en kortingscode werkte niet. Hierover contact opgenomen maar dan hoor je niets. Jammer. Een gemiste kans.
Beoordeling melden
GV
Gaby v.
Boxmeer
16 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hele snelle levering, duidelijke foto’s op website maakt dat de bestelling ook precies zo er uitziet en geen teleurstelling is. Leuke prijs ook. Vaak acties.
Beoordeling melden
13 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De dag na bestelling al in huis. Deden wat er beloofd was. Juiste artikel met de juiste kleur en in een keurige cadeau verpakking. Zeer tevreden.
Beoordeling melden
3 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geregeld en bezorgd.
Beoordeling melden
14 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
17 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Topie
Beoordeling melden
4 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Levertermijn voldoet niet aan wat men belooft

Producten uitgezocht waarbij staat: Op voorraad, direct leverbaar én de melding vóór 23.30u besteld is morgen in huis. Na betaling direct een bericht dat ik even geduld moet hebben en dat de verzending langer op zich laat wachten dan normaal. Jammer dat dit niet gemeld wordt voordat je betaalt. Uiteindelijk goed gekomen. Producten waren vertraagd maar wel helemaal naar wens!
Beoordeling melden
Antwoord van violethamden.com/nl
8 sep 2023
Bedankt voor het delen van je ervaring. Onze oprechte excuses voor de vertraging. Het is goed om te lezen dat de producten uiteindelijk naar wens waren. Als je verdere vragen hebt, aarzel dan niet ons te contacten! ^HJ
26 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Pakket kwam snel. Product ziet er prachtig uit en mooi ingepakt. Weinig op aan te merken, behalve dat het door een ander bedrijf werd verzonden (BrandField). Dit is verwarrend voor de consument, vooral, kan ik me voorstellen, als je bij verschillende winkels hebt besteld en moet achterhalen wat "BF" is.
Beoordeling melden
Antwoord van violethamden.com/nl
28 nov 2023
Bedankt voor je feedback! Het is geweldig om te lezen dat je tevreden bent met de snelle levering en dat het product er prachtig uitziet en mooi is ingepakt. We proberen altijd onze producten zorgvuldig te presenteren en te verpakken voor onze klanten. Wat betreft de verzending is dit verzonden door het moederbedrijf (Brandfield), begrijpen we je zorgen over mogelijke verwarring voor consumenten. We zullen dit feedbackpunt noteren en proberen eventuele verwarring in de toekomst te minimaliseren. Als je in de toekomst nog meer van onze producten wilt bestellen of als je verdere vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. We waarderen je feedback en streven ernaar om de winkelervaring voor onze klanten te verbeteren. Bedankt voor je support! ^HJ