sockwell.nl

3.786 reviews in totaal   1.008 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.008 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 8 jun 2021

sockwell.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de pasvorm en het comfortabele draaggevoel van de sokken en kousen. De snelle en vlotte levering wordt vaak genoemd en gewaardeerd. De effectieve steun en compressie van de sokken wordt veelvuldig geprezen als verlichting voor diverse klachten. Daarnaast beschrijven klanten de sokken als van hoge kwaliteit, duurzaam en mooi afgewerkt. Het opvallende en gevarieerde design en de keuze in kleuren wordt gewaardeerd. Het gemak van bestellen, aantrekken en de duidelijke instructies vallen ook in de smaak. De klantenservice en afhandeling bij problemen wordt als adequaat tot uitstekend beoordeeld. Klanten uiten regelmatig frustratie over de beperkte beschikbaarheid van maten en kleuren, en uitverkochte producten. Soms is er teleurstelling over de beperkte voorraad. Daarnaast worden er opmerkingen gemaakt over moeilijkheden bij het aantrekken van de sokken.

Reviewssockwell.nl

R V
Riekje v.
Super fijne sokken. Voldoen waar ik zo voor aangeschaft heb. Namelijk veel vocht in mijn voeten. Alleen slijten ze helaas wel snel.

Antwoord van sockwell.nl

Fijn om te horen dat de sokken goed helpen bij vochtige voeten. Jammer dat u ervaart dat ze snel slijten. Uw feedback hierover nemen we zeker mee.

Al jarenlang tevreden

Ik draag de kousen al jaren. Vind deze er beter uitzien dan de traditionele huidkleurige steunkousen en de klachten zijn helemaal onder controle.

Antwoord van sockwell.nl

Wat fijn om te lezen dat u onze kousen al jarenlang met tevredenheid draagt. Geweldig dat ze niet alleen comfortabel zijn en er mooi uitzien, maar ook bijdragen aan het onder controle houden van uw klachten. Wij wensen u veel draagplezier!

Super kousen

Van saaie donkere kousen naar kleurrijke fantastische fantasie kousen die ook in de zomer niet te warm zijn door de natuurlijke garens en die je in de nacht lucht en daarom slechts af en toe hoeft te wassen

Antwoord van sockwell.nl

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat onze kousen u zo goed bevallen en dat u geniet van zowel het comfort als de kleurrijke designs. Geweldig dat ook de natuurlijke garens voor u prettig dragen, zelfs in de zomer. We wensen u nog veel draagplezier met uw Sockwell kousen.
Snelle en correcte service! Ook de draaginstructies nadien zijn behulpzaam en zeker welkom.

Antwoord van sockwell.nl

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle service én dat de draaginstructies u goed op weg helpen. Wij wensen u veel draagcomfort en vitaliteit toe!
ik heb ze vandaag aangehad en er 25 km mee gewandeld ze zitten super goed. Alleen is er een teen naad aan een kant niet goed afgezet en ik ben bang dat het los gaat laten na een paar wasbeurten. Ik ga er in de toekomst nog wel een paar bestellen

Antwoord van sockwell.nl

Fijn om te horen dat de sokken zo goed bevallen tijdens uw wandeling! Het spijt ons dat de teennaad niet netjes is afgewerkt. Bij vragen hierover kunt u altijd onze klantenservice mailen. Ze staan voor u klaar.
Net als eerdere bestellingen en ervaringen: Helemaal goed. Voldoet voor mij uitstekend.

Antwoord van sockwell.nl

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat ook deze bestelling weer helemaal aan uw verwachtingen voldoet. Wij wensen u veel draagcomfort en plezier van uw Sockwell-producten!

Zeer tevreden 😌

In het bijzonder de pasvorm van de Sock en het snelle resultaat 😃 . En voor de rest vind ik het erg prettige sokken om te dragen, een aanrader 😉. Ik zeg, ga lekker zo door 👏🏻👍🏻

Antwoord van sockwell.nl

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de pasvorm, het snelle resultaat en het draagcomfort. Uw aanbeveling waarderen wij enorm. Veel draagplezier en bedankt voor uw vertrouwen in Sockwell!

Goede kwaliteit

Prima sokken, goede kwaliteit. Heb de compressie cat 1 skisokken en de Featherweight Fancy Dames Compressiekousen Klasse 1. Zijn makkelijk aan te trekken en doen gewoon wat ze moeten doen.

Antwoord van sockwell.nl

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat zowel de compressie skisokken als de Featherweight Fancy compressiekousen goed bevallen. Geweldig dat ze gemakkelijk aan te trekken zijn en doen wat u ervan verwacht. Wij wensen u veel comfort, ondersteuning en draagplezier toe!

De compressiesokken zijn erg comfortabel.

De compressiesokken zijn gemakkelijk aan te trekken en erg comfortabel. Ze geven de juiste druk.

Antwoord van sockwell.nl

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn dat de compressiekousen gemakkelijk aan te trekken zijn, comfortabel zitten en voor u de juiste compressie bieden. We wensen u veel draagcomfort en vitaliteit toe!
Zitten perfect, grotere kuitmsat genomen, klopte precies.

Compressie kousen gekocht en ze bevallen…heel goed

Compressie kousen gekocht en ze bevallen me heel goed
Fijne kousen met bamboe en merinowol. Snelle levering
Adequate service, goede afhandeling en kwalitatief goede spullen.

Antwoord van sockwell.nl

Fijn dat je tevreden bent over onze service, afhandeling én de kwaliteit. Daar doen we het voor!
Fijn product, goed dat de instructies ook per e-mail werden verstuurd en snelle levering.

Antwoord van sockwell.nl

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn dat u tevreden bent over het product, de snelle levering én de toegestuurde instructies. Wij wensen u veel draagcomfort en plezier met uw Sockwell-product!
De sokken die ik graag draag zijn al maanden de witte uitverkocht. Alleen grijs en zwart . Er is ook geen mogelijkheid om aan te geven als ze er weer zijn dat je een tip krijgt. Verder mooie kwaliteit, de beste tot nog toe ever .

Antwoord van sockwell.nl

Bedankt voor uw mooie compliment over de kwaliteit! Jammer dat uw favoriete sokken al zo lang niet in het wit verkrijgbaar zijn. We begrijpen dat dit teleurstellend is. Ook uw wens voor een melding zodra ze weer op voorraad zijn nemen we graag mee. We hopen dat u snel weer van uw favoriet kunt genieten!
Heerlijke sokken zijn er goed en gaan lang mee. Ik heb al eerder wat gekocht Nog steeds plezier van. Ik zou alleen wat minder mail willen hebben Ofwel vanaf nu niet meer totdat ik zelf weer wat ga kopen

Antwoord van sockwell.nl

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit en duurzaamheid van onze sokken. Daar doen we het voor! Dank u wel voor uw vertrouwen en uw fijne woorden. Uiteraard begrijpen we ook uw wens rondom e-mails. We nemen deze feedback mee. Veel draagplezier gewenst!

Brede kuit

Ik heb de sokken tot nu toe alleen gepast. En het was een hele zoektocht om voor een kuitmaat 47 een steunkous te vinden. Deze sokken van sockwell zitten als gegoten en knellen niet. Het enige wat misschien duidelijker kan op de site is tot welke kuitmaat de sokken gebruikt kunnen worden. Dit kon ik helaas niet vinden en heb de sokken eigenlijk op de gok gekocht.

Antwoord van sockwell.nl

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat de sokken zo goed passen en comfortabel aanvoelen, ook bij een grotere kuitmaat. Uw tip over het duidelijker vermelden van de maximale kuitmaat nemen wij zeker mee om onze website verder te verbeteren. Veel draagplezier!
Hele fijne sokken die lekker zitten. Ik had jaren terug dit geprobeerd en ze waren zo goed bevallen dat ik nu nog meer hebt besteld. Deze zijn dunner zonder extra voetbed. Ondanks dat ik niet tegen wol kan, kan ik dit wel lijden. Ze zitten erg fijn.

Antwoord van sockwell.nl

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent en opnieuw voor Sockwell heeft gekozen. Geweldig dat zelfs bij wolgevoeligheid het draagcomfort zo goed bevalt. Dank u wel voor het delen van uw ervaring!
Super passend en ondersteunend die helpt mij de hele dag.

Antwoord van sockwell.nl

Heerlijk als je de hele dag comfortabel op pad kunt. Bedankt voor je mooie review!
Hele fijne sokken en een snelle levering

sockwell.nl

Sockwell heeft voor iedereen de juiste sok Sockwell sokken worden door professionals gezien als de beste sokken ter wereld. De sokken zijn samengesteld uit zeer hoogwaardige en natuurlijke materialen ...