Accu-Machine.nl- Logo - Beoordelingen

Accu-Machine.nlReviews

: 457Goed

4,30

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 mrt. 2021
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
Accu-Machine.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Accu-Machine.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 17 mrt. 2021
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
Accu-Machine.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Accu-Machine.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Accu-Machine.nl

280 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

457 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


31 jul. 2022
 
van Ger P.
De 3fase mobiele lader doet wat hij moet doen zonder problemen. Wat wel wat irritant is dat het stuk snoer vanaf de CEE stekker tot aan de regelunit erg kort is waardoor de unit op een lastige plaats opgehangen moet worden bij een 1,50 hoogte geplaatst CEE stopcontact. Hier was 1m snoer een stuk handiger geweest. Een tweede puntje is dat de snoeren in de regelunit nier echt vast zitten waardoor als je met de regelunit draait door de stijfheid van de snoeren deze draaien in de regelunit . Dit zou onveilige situaties kunnen veroorzaken
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


23 mei 2022
 
Recent heb ik 2 accu's besteld bij Accu-Machine. Eén daarvan was bij aankomst al direct defect; kan gebeuren. Deze heb ik teruggestuurd en gecrediteerd gekregen, maar zonder de door mij gemaakte verzendkosten. Ik heb daar een mail over gestuurd naar AccuMachine, en die gaf aan dat dit in overeenstemming was met hun voorwaarden. TrustedShops vroeg daarna of ik tevreden was over deze bestelling; nee dus, want ik vind het raar dat ik extra kosten moet maken voor het terugsturen van een defect apparaat. Vandaag teruggebeld door een mevrouw van AccuMachine die vroeg of ik, als zij de verzendkosten terug zou storten, bij TrustedShops wilde aangeven of alles naar tevredenheid was opgelost. Bij deze. Maar waarom dat op zo'n ongelooflijke onvriendelijke toon moet ... dit was één van de meest bizarre telefoongesprekken die ik ooit gevoerd heb.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Accu-Machine.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 nov. 2022
Ik krijg op 8 -11 een bericht bestelling 63410 wordt binnenkort aan u verzonden. We zijn een week verder, heb geprobeerd ze te bellen waar blijft de bestelling? Geen antwoord en dan vraag je aan mij een beoordeling!!!!!!!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 nov. 2022
Verkeerde accu besteld, kan gebeuren... Email daar over gestuurd en meer as 10 keer gebeld maar niemand neem op. Dus terug sturen is ook geen optie blijkbaar
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 nov. 2022
Ik heb alleen bericht gekregen dat de bestelling bevestigd is. Dat was een week geleden. Sindsdien niets meer vernomen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dec. 2022
besteld product betaald en nog niet geleverd. contact gezocht en geen antwoord ontvangen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2022
Je vraagt een waardering, maar het product is nog helemaal niet gelevert.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
Redelijk lange levertijden op een voorraadartikel. Handleiding is zelf geprint, geeft mij de indruk dat de mobiele lader massaal ingekocht wordt op een Chinese website? Lader functioneert verder prima, heeft de functies zoals omschreven en voldoet aan de verwachtingen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
Goede omschrijving van het artikel en duidelijke bestelprocedure en vlotte levering van artikel dat precies aan beschrijving voldoet, dank u wel!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 okt. 2022
Dat er snel gereageerd is, op het moment dat het plaatsen van de bestelling niet wilde lukken
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 okt. 2022
 
Werkt eenvoudig en laadvermogen in verschillende standen in te stellen met dit apparaat.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 okt. 2022
Snelle levering en keurige email met aandachtspunten voor het gebruik van de laadkabel.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 nov. 2022
 
Batterij voor een oude Mikita boormachine besteld. Snel en goed geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 okt. 2022
Snelle correcte levering. Goede omschrijving van het product op de website
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
Snelle levering voor een niet-regulier artikel voor een keurige prijs!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 okt. 2022
duidelijke aankondiging van de artikelen en snelle , correctelevering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 nov. 2022
Slechte telefonische bereikbaarheid, ook in de openingsuren
Beoordeling melden