Accu-Machine.nl- Logo - Beoordelingen

Accu-Machine.nl
Beoordelingen:

202 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden673 beoordelingen in totaal  

4,44
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 mrt. 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Accu-Machine.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

25 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede beoordeling ook al liep het niet helemaal volgens plan. In eerste instantie verkeerde accu besteld. Retourneren via website werkte niet, maar na contact te hebben gehad toch soepel afgehandeld. Advies voor juiste accu was prima en ook heel goed afgehandeld. Maar zonder persoonlijke hulp lukt dus niet direct, vandaar één ster minder.

de meest kritische beoordeling

30 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Accu besteld voor senco gereedschap . Stond binnen 24 uur bezorgd. Nu week verder en jog steeds niet bezordgdy
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Accu-Machine.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
12 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Accu besteld voor senco gereedschap . Stond binnen 24 uur bezorgd. Nu week verder en jog steeds niet bezordgdy
Beoordeling melden
25 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede beoordeling ook al liep het niet vlekkeloos

Goede beoordeling ook al liep het niet helemaal volgens plan. In eerste instantie verkeerde accu besteld. Retourneren via website werkte niet, maar na contact te hebben gehad toch soepel afgehandeld. Advies voor juiste accu was prima en ook heel goed afgehandeld. Maar zonder persoonlijke hulp lukt dus niet direct, vandaar één ster minder.
Beoordeling melden
16 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik vroeg om telefonisch advies , niet gekregen , wel uiteindelijk een mail. Die mail daar kan ik wel iets mee, maar dekt niet volledig mijn vragen. Vandaar dat ik om telefonisch contact vroeg. Qua tijd scheelt het maken van een mailtje toch niet zoveel als een belletje ? Is persoonlijker en sympathieker. Veel succes, verder zijn jullie een prima bedrijf.
Beoordeling melden
18 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Accu-machine is geen dozenschuiver maar biedt ook een goede after-sales. Na bestelling van een autolader werd diverse malen benadrukt wat de gevaren van het afwijken van de aansluitvoorwaarden zijn. Ook werd geadviseerd over de te gebruiken stopcontact.
Beoordeling melden
31 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Acculader

Bij de beschrijving van de acculader die ik gekocht heb staat "5 of 10 meter", maar geeft je geen keuze om een 10 meter lange kabel te bestellen. Dus toen toch maar besteld en kreeg ik kabel binnen die te kort is. Dat viel knap tegen.
Beoordeling melden
JD
joost d.
Almere
26 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs en goede service! Ze hadden mij per abuis het verkeerde artikel geleverd, maar dat werd binnen een dag opgelost. De volgende dag had ik het goede artikel in huis!
Beoordeling melden
1 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en met Nederlandse gebruiksaanwijzing! Top! Alleen jammer dat de laadkabel bij mijn auto (VW Arteon) niet losgekoppeld kan worden zoals beschreven.
Beoordeling melden
3 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
prima laadkabel voor een goede prijs, snelle levering. Alleen het voorstel om de zending tegen extra kosten bij te verzekeren maakt op mij geen prettige indruk.
Beoordeling melden
31 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Product is als omschreven en voor een prima prijs. Helaas kon accu-machine de beloofde levertijd niet waar maken en verliezen ze daarom 1 ster.
Beoordeling melden
4 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

vraag over een artilekl

Ik had een vraag over een artikel op de website, daar kreeg ik zeer snel een goed antwoord op. Na bestelling is er ook snel geleverd.
Beoordeling melden
1 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering van een goed werkend product. Duidelijke informatie op de website zodat je zeker bent dat het product de juiste is.
Beoordeling melden
17 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle afhandeling van de bestelling. Lader ziet er professioneel en degelijk uit. Direct in gebruik genomen en werkt prima.
Beoordeling melden
18 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede prijs en snelle levering

De laadkabel die ik bestelde was bij Accu-machine verreweg het goedkoopst. Hij werd snel geleverd en hij werkt perfect!
Beoordeling melden
11 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en doet het prima tot nu toe , zit nog in de garantietijd. Nog te vroeg om 5 sterren te geven. Gr
Beoordeling melden
19 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goed product.

Goed product althans tot nu toe. De tijd zal het leren. De service is goed en snel geregeld. Thnx. Mvg Sjaak
Beoordeling melden
6 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een mooi en degelijke "Granny-loader". Eenvoudig in het gebruik. Heldere waarschuwing ;-) en snel verzonden!
Beoordeling melden