Routershop.nl

5.218 reviews in totaal   739 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 5 nov 2019

Routershop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg te spreken over de snelle en stipte levering, de goede verpakking en de overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website. Daarnaast wordt de klantenservice als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Het deskundige en persoonlijke advies wordt gewaardeerd, zowel telefonisch als per mail, en de concurrerende, eerlijke prijzen zijn een veelgenoemde reden om te bestellen. Er zijn echter ook enkele negatieve punten. Zo zijn er regelmatig klachten over vertragingen en verwarring door onjuiste of onduidelijke voorraadvermeldingen, wat soms leidt tot gebrekkige of verwarrende communicatie over bestellingen. Daarnaast zijn er opmerkingen over minder klantgerichte communicatie in bepaalde gevallen en suggesties voor verbetering van de voorraadindicatie op de website.

ReviewsRoutershop.nl

Fijne telefonische support bij de aankoop van extra apparatuur. Had een twijfel over het kunnen koppelen van bepaalde apparatuur. Dankzij een kort belletje kreeg ik een antwoord op mijn vraag.
Ondanks dat het apparaat dat ik heb gekocht in voorraad stond bleek dit niet het geval te zijn wat één week vertraging opleverde. Dit werd mij niet gemeld en moest ik zelf voor bellen.
Bij Routershop een APC UPS BE1050G2-GR 1.050 kVA/600 W aangeschaft. Bezorging verliep wat moeizaam, maar dat lag niet aan Routershop. Noodstroomvoorziening zal ongetwijfeld goed werken. Het is een compact apparaat, wat als nadeel heeft dat er weinig ruimte is voor grote stekkers. Na wat puzzelen heb ik toch alle apparaten kunnen aansluiten. Als er voldoende plaatsingsruimte is zou ik een apparaat met meer ruimte tussen de aansluitpunten aanbevelen.

Fijne service.en persoonlijk contact.

Alles online besteld en daarna vriendelijk te woord gestaan omdat er 1 artikel niet op voorraad was en wat ik als alternatief wilde. Dat kom je niet vaak meer tegen. Dus super tevreden.
R V
Rick V.

Heel tevreden al 2x

Ik beoordeel niet snel omdat het tijd kost. Maar routershop heeft echt goede service en vak kennis dat maak je ook niet elke dag mee. Enkele jaren geleden tevreden geholpen dus was terug gekomen en nu weer top ! Kan het iedereen aanraden
Normaal gesproken doe ik bestellingen bij Coolblue, maar omdat het product wat ik nodig had niet op voorraad was bij Coolblue, ben ik op zoek gegaan waar het wel op voorraad was. Ik kwam dus uit bij Routershop die hem wel volgens de website op voorraad had. Helaas liet de bestelling op zich wachten waarna ik een mail gestuurd had met de vraag wanneer ik mijn bestelling kon verwachten. Ik kreeg wel keurig netjes vrij snel een antwoord terug met de melding dat de bestelling niet op voorraad was. Ik kreeg een verwachte leverdatum door maar tot op heden nog geen product mogen ontvangen.

Antwoord van Routershop.nl

Bedankt voor je review, Martijn. Jammer om te horen dat je bestelling niet direct uit voorraad leverbaar bleek. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we je willen bieden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om naar een passende oplossing te kijken.

Eigenlijk niets op aan te merken

Het bestellen van een Omada switch ging super soepel en de levering was snel. Ik heb eigenlijk niets op Routershop.nl aan te melden.
Concurrerend geprijsd en snelle levering uit voorraad. Zocht een Unifi 10Gbit GX 8 poort switch, Routershop had deze als één van de weinigen op voorraad met volgende dag levering voor een goede prijs. Zou hier weer kopen.
Goede prijs Volledig assortiment Goede service Iets te laat geleverd naar heel prettig gecommuniceerd Kan gebeuren immers
Klasse winkel die goed advies geeft ook als het om een relatief eenvoudig thuisnetwerk gaat. En vervolgens snelle levering
J D
Jelte D.

Refurbished product als nieuw

Ik heb een refurbished product gekocht. E.e.a. was echt keurig ingepakt en verzorgd.ik had niet het gevoel dat het product refurbished was en het werkt super. Ook de instellingen waren zoals vanuit de fabriek. Goede ervaring!
Besteld product bleek niet of er laat leverbaar. Snel werd er telefonisch een vervangend product voorgesteld en binnen een dag geleverd. Ik werd Servicegericht en vriendelijk te woord gestaan.
Prima, service. Werd nagebeld over mijn bestelling en samen een oplossing gevonden. Apparatuur is top en goed en snel geleverd.

Snelle levering en alles in orde

Ik had snel een TP-Link-switch nodig om bij een klant tests te kunnen uitvoeren. Routershop.nl heeft snel en betrouwbaar geleverd. Het was ook de juiste hardwareversie. Alles top! Ik ga daar zeker weer bestellen.

Levertijd klopte niet, levering toch sneller dan verwacht

De vermelde levertijd op de website klopte niet. Ik kreeg daarover keurig een bericht, waarna het product, sneller dan daarin vermeld, toch kon worden verstuurd.
Goede website. Prima produkten voor een eerlijke prijs. Snelle levering. Ik ben tevreden

prima communicatie

Goede communicatie en aanpassing in de order vlot geregeld. Dank!
Simpelweg top, ik had per mail een vraag gesteld over of de combinatie van producten die ik uitgekozen had compitabel was. Ik had dezelfde dag nog duidenlijk antwoord. Bestelling was ook snel binnen. Moet er wel bij zeggen dat postnl mijn pakket van bijna €2000,- gewoon voor de deur had gezet in de regen zonder aan te bellen. Terwijl ik voor moest tekenen. Kan de routershop natuurlijk niks aan doen. Maar dat vond ik niet leuk.
Goede aanbod tegen scherpe prijs net goede service.
Goede communicatie, degelijke producten volgens afspraak en nette levering