Akkermandenhaag.nl

6.944 reviews in totaal   250 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten prijzen de snelle levering en vlotte afhandeling van bestellingen. De zorgvuldige, feestelijke en vaak cadeau-achtige verpakking wordt als bijzonder positief ervaren. Het uitgebreide en kwalitatief hoogwaardige assortiment wordt breed gewaardeerd. Klanten waarderen de vriendelijke, attente en behulpzame benadering van het personeel. De service wordt als persoonlijk, klantgericht en vaak boven verwachting ervaren. Ook wordt de communicatie als duidelijk, snel en persoonlijk omschreven, met regelmatig updates over bestellingen. Wanneer er problemen zijn, worden deze snel en adequaat opgelost tot tevredenheid van de klant.

ReviewsAkkermandenhaag.nl

Snel geleverd en geen problemen.
De bestelling was zeer snel bezorgd, graag de volgende keer aangegeven dat het pakje door de brievenbus past, dan hoef je niet thuis te blijven voor de bezorger. Verder was bij de bestelling van de Montblanc vulling niet te zien dat er 2 vullingen in het pakje zitten, ik vond de vulling al behoorlijk duur. Nu heb ik voor de volgende jaren genoeg vullingen in huis, alleen hopen dat de 2e niet uitgedroogd is tegen die tijd. De website zou dus iets duidelijker mogen zijn. Verder alles zeer mooi verpakt, het leek wel een kadootje en er zaten 2 Haagse hopjes bij, dat krijg je nergens anders online!

Toen ik het pakketje opende kwam daar…

Toen ik het pakketje opende kwam daar een feestelijk verpakt zakje uit met daarin mijn bestelling. Die was prima in orde maar de zorg die er aan besteed was deed mij de rest van de dag glimlachen. De rekening was chic uitgevoerd. Ik hoef niet als vorstin behandeld te worden maar het was al bij al een heel bijzondere ervaring.. Wat daaraan te verbeteren zou zijn, volgens mij helemaal niets.