Onderdelenplanet.nl

3.221 reviews in totaal   610 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering en de afhandeling van bestellingen. Het gemak waarmee het juiste onderdeel te vinden is, zelfs voor oudere of minder gangbare apparaten, wordt gewaardeerd. De klantenservice wordt omschreven als behulpzaam, oplossingsgericht en vriendelijk bij vragen of problemen. Ook de kwaliteit en pasvorm van de producten zijn over het algemeen goed en de prijzen worden als aantrekkelijk ervaren. Verder vinden klanten de informatie op de website en in productomschrijvingen duidelijk. Klanten merken echter op dat de verpakking soms te groot of onvoldoende beschermend is, wat kan leiden tot onnodig afval of beschadiging van producten. Daarnaast zijn er enkele opmerkingen over hoge verzendkosten en zou de informatie op de website soms nog iets specifieker of beter kunnen zijn.

ReviewsOnderdelenplanet.nl

Product came quickly and exactly as described. The packaging box was WAY bigger than the product - very wasteful.
Moeilijk onderdeel uitgezocht en geleverd met goed advies. Iets waar Delonghi nog. Een voorbeeld aan kan nemen.
Goede service snelle levering en reacties pompje wasdroger besteld bleek niet te passen toch de goede gevonden en opgestuurd en de niet passende retour top dus

Dubbele winst

De juiste onderdelen gevonden van een enigszins gedateerde koelkast. Dat is toch geweldig! Voor mij, maar ook voor het milieu 😄. Kan nu weer jaren mee. Dubbele winst.

Levertijd goed en de service erg goed

Levertijd goed en de service en reactie tijd bij een vraag heel erg snel en prettig
P S
Peter S.
De uitvoerlade van mijn printer begaf het en ik zocht een vervangend onderdeel. Gevonden bij dit bedrijf en 2 dagen later al geleverd. Prima service!

Ik had een klein dingetje besteld en het werd zeer snel bij mij thuis bezorgd.

Slecht verpakt

De motor voor mijn Miele stofzuiger werd snel geleverd,alleen jammer van de verpakking. Die was namelijk slecht verpakt en te groot,en nog eens weinig opvulmateriaal waardoor de doos kapot is gegaan ,en het doosje met motor(ook zonder opvul)in de verzenddoos heen en weer is geslingerd. Gelukkig werkt de motor naar behoren,had natuurlijk anders kunnen aflopen i.v.m. delicaat artikel.
Tevreden over de snelle levering, had ook 5 sterren kunnen zijn als de verpakking niet kapot en ingescheurd zou zijn geweest, product gelukkig niet. Wellicht kunnen jullie daar zelf niets aan doen, maar het scheelt toch een ster. Iets om over na te denken? Vriendelijke groet!
Artikel was zoals omschreven van goede kwaliteit en snel geleverd.

Uitstekende website en snelle levering

Uitstekende website. Makkelijk de benodigde onderdelen gevonden En snel ontvangen.
Erg goede service. Het onderdeel wat ik nodig had is namelijk bij de producent besteld want niet voorradig. Ook wordt je erg goed geïnformeerd over de bezorging

Goede omschrijving van producten en snelle verzending.
De snelheid en accuraatheid van bezorging. Onderdeel past perfect.
Bestelling vlug geleverd en het onderdeel paste perfect dank U wel !
Plaat beschadigd geleverd maar dit zeer snel rechtgezet
H M
Hans M.
De snelheid van verzenden en ontvangen
De website is makkelijk te navigueren. Ik vond wat ik nodig had vrij snel en de prijs was aantrekkelijk. Alles was best snel afgeleverd en werkt goed!
Snelle en correcte levering van het goede onderdeel.
Snel en effectief ingrijpen nadat de transporteur mijn pakket “kwijt” was.

Antwoord van Onderdelenplanet.nl

Beste Klant, Bedankt voor uw informatieve en positieve review. Helaas gaat er nog wel eens wat mis bij de transporteur. Wij doen altijd ons best om dit zo snel mogelijk op te lossen. Want niets is zo vervelend als een wasmachine die niet werkt!