Terschellinger- Logo - Beoordelingen

Terschellinger
Beoordelingen:

1.121 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.745 beoordelingen in totaal  

4,80
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 21 apr 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Terschellinger voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Jute onderlegger te smal Vraag over bestelling en ruilen is opgepakt. De uitleg over de smallere breedtemaat is prima. Zet deze bij de info op de website, dan krijg je daar geen gedoe over. Liever had ik beide onderleggers van jute omgeruild, maar ben akkoord gegaan met omruilen van de onderlegger die nog in de verpakking zit omdat ik verdere strijd hierover verspilde moeite vind. Maar ik blijf van mening dat jullie info 90×200 op de site bij aankoop onjuiste info is. 75×200 vind ik te veel afwijken. De reactie was binnen een week, maar kan sneller, het is tenslotte 2024. Als de maten meer realistisch op de website hadden gestaan, had ik de grotere maat genomen. Het zonder verdere kosten kunnen omruilen (van1 onderlegger ) is fijn.

de meest kritische beoordeling

21 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
WAARSCHUWING: ALS JE NIET HET GEVOEL WIL HEBBEN DAT JE TUSSEN SCHAPEN SLAAPT, NIET KOPEN. Wij hebben de winter dekbed gekocht. Toen wij de verpakking opendeed, kwam een sterke schapen geur van het dekbed af. Na 2 weken luchten was de geur iets verminderd maar niet genoeg om elke avond onder te liggen zonder eraan te storen. Wij hebben de klantenservice erover benaderd om het dekbed te retourneren. Dat mocht niet omdat wij de hygiëne-zegel gebroken hadden. Maar zonder de hygiëne-zegel te breken en het dekbed uit de zak te halen, was het onmogelijk om de geur van het dekbed te ruiken. Wat mij ergert is dat Terschellinger geen goede waarschuwing geeft over de geur op hun website. De enige waarschuwing is een paar zinnen in een info documentje die bijgeleverd wordt: “Zoals elk nieuw product, heeft ook een dekbed een geurtje. De lichte, specifieke geur van het zojuist uitgepakte dekbed verdwijnt al snel.” Het was niet een lichte geur en verdween ook niet snel. Uiteindelijk hebben we het dekbed doorverkocht met een zwaar verlies. DUS WAARSCHUWING: ALS JE NIET HET GEVOEL WIL HEBBEN DAT JE TUSSEN SCHAPEN SLAAPT, NIET KOPEN.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Terschellinger

Filter
 Sorteren  
Relevantie
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Goede kwaliteit. Top heel erg blij mee.
Beoordeling melden
Antwoord van Terschellinger
6 mei 2024
Fijn om te horen dat u tevreden bent
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heerlijk dekbed, ruikt neutraal, ligt echt heel lekker
Beoordeling melden
Antwoord van Terschellinger
2 mei 2024
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring.
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Kussen ligt heerlijk en alles netjes op tijd bezorgd
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede slaap winkel!

Goede spullen voor bed etc. , snel en goed geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van Terschellinger
16 mei 2024
Fijn om te vernemen dat u tevreden bent.
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles was prima, zoals we het graag wilden hebben.
Beoordeling melden
1 dag geleden
 Geverifieerde beoordeling
Heldere site, snel besteld. Levering keurig..prima
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Perfect goede service

Perfect, ik heb het goed ontvangen goede service.
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering en betalen achteraf, goed product
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooi product en lekker warm. Reguleert ook goed!
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en nette verzending. Producten naar wens.
Beoordeling melden
Antwoord van Terschellinger
7 dagen geleden
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring.
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ze zijn heerlijk warm en voldoen aan onze wensen
Beoordeling melden
Antwoord van Terschellinger
6 mei 2024
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle levering en prachtige producten!!!
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het is een heerlijk dekbed. Heel snel geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van Terschellinger
2 mei 2024
Fijn om te horen dat u tevreden bent
RV
Ron V.
Lelystad
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima levering, foutief maar goed gecorrigeerd
Beoordeling melden
Antwoord van Terschellinger
7 dagen geleden
Fijn om te vernemen dat u tevreden bent.
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zoals beloofd en zoals verwacht, zeer netjes.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goed telefonisch advies. En snel ontvangen
Beoordeling melden
12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Supersnelle levering van mooie producten
Beoordeling melden
MK
Marianne K.
Amersfoort
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heerlijk dun en koel dekbed. Geen geur.
Beoordeling melden
Antwoord van Terschellinger
13 mei 2024
Fijn om te horen dat u tevreden bent.
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Compleet naar wens en snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van Terschellinger
2 mei 2024
Fijn om te horen dat u tevreden bent
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering zoals beloofd Super
Beoordeling melden