Terschellinger- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 21 apr. 2022
Laatst gewijzigd op: 23 sep. 2023
Terschellinger is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Terschellinger kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 21 apr. 2022

Beoordelingen voor Terschellinger

706 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

781 beoordelingen in totaal

15 dec. 2022
Tot ik bij vrienden logeerde die wollen dekbedden hebben, wist ik niet eens dat die bestonden. En zo ontdekte ik dat ik wol veel fijner vind als dekbed dan synthetisch of dons. Het is lekker warm, maar niet té, en het is fijn om wat meer gewicht op je te voelen.   Kapok als kussenvulling kende ik alleen van naam. Wat slaapt dat fijn zeg! Ik had altijd een warm hoofd, lag de hele nacht mijn kussen om te keren. Nu hoeft dat niet meer, en dat geeft veel rust Maar de grote ontdekking is toch wel de wollen onderdeken. Het lijkt wel alsof je op een wolk slaapt! Ik heb een goed matras, maar toch lag ik nooit echt lekker. Nu wel! En dat is belangrijk voor me, want ik loop vele kilometers per dag, en op deze ondergrond komen mijn vermoeide spieren eindelijk echt tot rust. De deken is warm zonder broeierig te zijn, en daardoor blijft mijn lichaamstemperatuur gedurende de nacht veel stabieler. Ik wou dat ik dit jaren geleden ontdekt had! En dan te bedenken dat ik zoveel loop omdat ik een hondenopvang heb, en de honden hier al jaren lekker liggen te pitten op schapenwollen vachtjes!   Omdat ik anderen dit genoegen ook van harte gun, beveel ik nu iedereen de wollen onderdeken aan. Een vriendin van me heeft er nu ook een en heeft het nu in haar koude slaapkamer eindelijk lekker warm in bed. Overigens heb ik geen aandelen in dit bedrijf, ik ben gewoon echt enthousiast!

de meest kritische beoordeling

21 dec. 2022
De geleverde schapenwollen onderdeken bevalt prima. De levering is onder de maat: bij bestelling voor 23.59 uur wordt volgende ochtend de bestelling klaargemaakt en 's avonds bezorgd. Niet nagekomen. Ook de dag daarop en de daaropvolgende dag geen levering. Pas na het weekend wordt het pakket afgeleverd. Er werd gevraagd op welk adres het pakket afgegeven kon worden als we niet thuis zijn. Ik geef dat keurig op en het pakket wordt geleverd op een ander adres. NB we hadden bij de bestelling opgegeven dat het pakket afgeleverd mocht worden op een servicepunt!

Beoordelingen voor Terschellinger

12 aug. 2023
Doet wat ze zeggen. Goede communicatie
4 aug. 2023
Super fijne dekbedden, snelle service.
1 aug. 2023
mooi produkt en snel en goed geleverd
2 aug. 2023
Uitstekend dekbed. Snelle levering
14 aug. 2023
Erg blij met de aankoop.
6 aug. 2023
Zeer snelle verzending!
21 aug. 2023
Mega snelle levering!!
19 aug. 2023

Vlotte levering. Indien mogelijk zou ik u aanraden iets aan de typische schapenlucht te doen. Het lukt me na heel veel luchten nog niet de lucht kwijt te raken.

Vlotte levering.
11 aug. 2023