Made for Moments

17.213 reviews in totaal   607 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 26 aug 2024

madeformoments.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle, behulpzame en oplossingsgerichte service. De producten worden als mooi, verzorgd en duurzaam ervaren. De levering verloopt meestal snel en betrouwbaar. Klanten waarderen daarnaast de eenvoudige ontwerptools, veel keuzemogelijkheden en de mogelijkheid om kaarten te personaliseren. Problemen worden doorgaans snel en kosteloos opgelost. Ook wordt de website als duidelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk beschouwd, met veel inspirerende voorbeelden. De prijsstelling wordt door sommige klanten als redelijk ervaren. Er zijn echter ook punten van aandacht: sommige klanten merken inconsistenties op in communicatie of opvolging vanuit de service. Daarnaast worden er af en toe vertragingen of bezorgproblemen gerapporteerd bij de levering. Verder zijn er opmerkingen over technische beperkingen bij het ontwerpen en vinden sommige klanten de kosten, inclusief verzendkosten, relatief hoog.

ReviewsMade for Moments

Goede klantenservice

We zijn erg tevreden over de kwaliteit van de kaarten. Goede klantenservice. Er heeft best veel tegen gezeten maar iedere keer een passende oplossing . 1e levering is nooit ontvangen. Na het melden hiervan gelijk opnieuw verstuurd . 2e levering bleek een type fout in de kaart te zitten . Na het melden nieuwe kaarten ontvangen. 3e levering was het aantal afwijkend van wat we oorspronkelijk besteld hadden . Na het melden hiervan een nalevering ontvangen. Gisteren de laatste levering ontvangen . Ging veel mis , maar werd allemaal goed opgelost !

Antwoord van Made for Moments

Beste klant, Wat een review, dank je wel voor je openheid én je geduld Wat vervelend dat er zoveel is misgegaan tijdens het proces. Dat is natuurlijk niet hoe het hoort. Tegelijk zijn we heel blij om te lezen dat elke situatie uiteindelijk goed is opgelost en dat je tevreden bent over de kwaliteit en onze klantenservice. Dank je wel dat je ons steeds de kans hebt gegeven het recht te zetten. Dat waarderen we enorm!
Hoogwaardige afwerking en verpakking die uiterst snel geleverd wordt. Bovendien is de klantenservice zeer behulpzaam, professioneel maar vooral heeeel vriendelijk. Mijn zending was door de regen onbruikbaar geworden. Ik kreeg gratis een herdruk waardoor mijn feestje compleet was!

Super snelle levering en goede ondersteuning

Super snelle levering. We hadden een probleem met de levering (niet door Made for Moments maar door de koerierdienst). Vlot en professioneel opgelost via de klantendienst. We hebben nu al meerdere malen bestellingen gemaakt en vinden het zeker een aanrader.

opnieuw gedrukt.

Nadat bleek dat er fouten zaten in de tekst van de menukaart maar waarvan wij de oorzaak niet konden achterhalen, heeft Made for Moments zonder enkele twijfel de menukaarten opnieuw kosteloos gedrukt en met spoed afgeleverd.
Onze bestelling was er nog dezelfde week, dus dat is heel fijn! Pluspunten voor deze service! Ook hele mooie ontwerpen en veel inspiratie om uit te kiezen. Het jammere is dat we (ondanks een behoorlijk totaalbedrag) toch nog verzendingskosten moesten betalen.. Er was ook geen kortingscode actief. De prijs ligt redelijk hoog.

Ik ben heel tevreden met het resultaat!!

Ik ben heel tevreden met het resultaat! Heel mooi! Het uitvoeren ervan verliep prima! De opvolging was ook super! Was blij met de tips en de feedback!

Fijn, warm en zoals we wilden

Onze dochter werd veel te vroeg geboren. Als ouders van een sterrenkindje wilden we toch heel graag een mooi geboortekaartje met een zachte en warme uitstraling. Het kaartje is helemaal geslaagd en gaf helemaal de uitstraling die we wilden. We hebben de kaartjes heel snel ontvangen, we kozen niet voor een proefdruk, alles was prima in orde. Dankjewel hiervoor.

Antwoord van Made for Moments

Beste klant, Wat een groot verdriet… wat moet dat intens zijn geweest. Wat bijzonder dat jullie, als ouders van een sterrenkindje, toch hebben gekozen voor een geboortekaartje met een zachte en warme uitstraling. We zijn dankbaar dat het kaartje precies is geworden zoals jullie hoopten en dat alles snel en goed is verlopen. Dank jullie wel voor het vertrouwen in zo’n kwetsbare periode. We wensen jullie heel veel kracht en liefde toe
Praktische site. Wat jammer was: t was een kado en werd in twee delen verzonden. Eerst alleen de bak lijst zonder tegel. Toen was de verrassing iets minder

Antwoord van Made for Moments

Beste klant, Bedankt voor je review en je eerlijke feedback! Fijn om te horen dat je onze website als praktisch hebt ervaren. Jammer dat de bestelling in twee delen is geleverd, zeker omdat het een cadeau was. We begrijpen goed dat dit de verrassing wat heeft weggenomen. Bedankt dat je dit met ons deelt; we nemen je feedback mee om onze service verder te verbeteren. We hopen dat het cadeau uiteindelijk toch goed is ontvangen! Groetjes, Albin Team Made for Moments
Fijn contact snelle levering, en natuurlijk super mooie kaartje! Site is ook makkelijk in gebruik, wij kozen er voor om de kaart te laten controleren en dat contact was ook super fijn. Wij zijn blij met het resultaat!

Goede en snelle service

Bij het versturen van ons geboortekaartje ging iets mis bij PostNL, waardoor de helft van de geadresseerden geen kaartje had ontvangen. Made for Moments reageerde heel snel en uitgebreid op mijn vragen en bood meteen diverse oplossingen aan, ook al lag de schuld elders. Hele vriendelijke en fijne service!

Leuk huwelijkscadeau!

De houten tegel besteld als extra huwelijkscadeau, hetzelfde ontwerp als de trouwkaart. Ziet er prachtig uit en denk dat het bruidspaar er heel blij mee zal zijn!

Antwoord van Made for Moments

Beste klant, Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat je voor een houten tegel hebt gekozen als extra huwelijkscadeau. Fijn dat het ontwerp zo mooi is geworden! We hopen dat het bruidspaar er ontzettend blij mee is. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer!
Zeer goede service! Proefdruk is heel handig. Er was iets mis gelopen met mijn geboortekaartjes (goude folie niet goed doordrukt). 1 telefoontje met hen en ze hebben de kaartjes meteen opnieuw gedrukt en verstuurd. Nu zijn ze perfect! Bedankt
Super service! Bestel altijd alle drukwerk hier, en nu voor onze trouw wederom. Een typfoutje in mijn ontwerp zorgde voor heel wat stress toen ik de kaarten thuiskreeg, maar dankzij een supersnelle en vooral GRATIS oplossing van Madeformoments binnen de werkweek opgelost! Top winkel met top service en vooral top kwaliteit. Aanrader 100%

Antwoord van Made for Moments

Beste klant, Wat een fantastische review, dank je wel! Wat schrikken van zo’n typfoutje, helemaal bij trouwkaarten! Fijn dat we de stress snel hebben kunnen wegnemen en het binnen de werkweek kosteloos voor jullie hebben opgelost. Dat doen we natuurlijk graag. Geweldig dat je al je drukwerk bij ons bestelt en ons opnieuw hebt gekozen voor jullie bruiloft. Dat vertrouwen betekent enorm veel voor ons. 100% dank!
Prachtige trouwkaarten besteld bij Made for Moments. In het echt nog mooier dan online. De extra papier en enveloppen test staaltjes waren top bij de proefdruk. Zou hier zo weer kaarten bestellen. Ook de klantenservice was erg goed. Bestelling was niet helemaal goed geleverd, maar dit is direct opgelost zonder problemen. Zeer aan te raden!

Antwoord van Made for Moments

Bedankt voor het achterlaten van de recensie. We kijken er naar uit om ook in de toekomst weer voor jullie klaar te mogen staan! Met vriendelijke groet, Sofieke Made for Moments
Super fijne ervaring, ze denken echt persoonlijk mee en nemen de tijd om alles perfect af te stemmen. Zo konden wij lekker in de baby bubbel blijven zitten! Mooie kwaliteit, snelle service en veel oog voor detail.
Het is fijn om een proefdruk te kunnen bestellen om te zien hoe het kaartje er effectief ging uit zien. Goede kwaliteit van papier en het was ook fijn om alles zelf te kunnen kiezen qua materiaal en design. Het was ook goedkoper dan dat je het laat doen door een professionele drukker. Je hebt hetzelfde kwaliteit voor minder geld. De snelheid waarmee alles geleverd werd is ook aan meevaller.

Antwoord van Made for Moments

Beste klant, Wat een prachtige review, dank je wel! Fijn dat de proefdruk je heeft geholpen om met vertrouwen te bestellen en dat je zo tevreden bent over de papierkwaliteit en de mogelijkheden om alles zelf samen te stellen. Mooi om te horen dat je de kwaliteit vergelijkt met een professionele drukker én dat de prijs en snelheid positief verrasten. Daar doen we het voor!
De snelle service . Kwaliteit en prijsverhoging zijn prima! Prachtige kaart geworden.
Makkelijk ontwerpen en bestellen, snelle service, goede kwaliteit. Bij het ontvangen van het pakket heb je het gevoel dat alles met liefde is gemaakt en ingepakt.

Hele fijne ervaring!

De klantenservice is ontzettend behulpzaam en reageert snel. De website is duidelijk en professioneel, waardoor bestellen heel eenvoudig gaat. De kwaliteit van de kaarten is uitstekend en alles werd netjes op tijd geleverd. Toen er een kleine fout in onze bestelling zat, werd dit kosteloos en super netjes opgelost. Echt een topservice, absoluut een aanrader!
De kwaliteit van de kaarten en de sluitstickers zijn geweldig! Wij zijn er erg blij mee en hebben er al veel complimenten over mogen ontvangen. Het ènige wat “jammer” is, is dat je de paperclips niet naar het aantal kaarten kunt bestellen, maar altijd per 25 stuks. Kleinigheid. Verder onwijs tevreden!

Antwoord van Made for Moments

Beste klant, Wat een mooie review, dankjewel! Super om te horen dat jullie zo blij zijn met de kaarten en sluitstickers, en dat jullie al zoveel complimenten hebben gekregen, dat is echt het leukste om te lezen! Dank ook voor je feedback over de paperclips. Goede tip! We nemen dit zeker mee om te kijken of we dat in de toekomst handiger kunnen maken. Heel veel plezier met alles Groetjes, Team Made for Moments

• +31857438004
  • madeformoments.nl
  • Zeist, NLD

Made for Moments

Made for Moments: shop alle items rondom jouw moment. Ga je trouwen? Van welkomstbord en gastenboek tot tafelsetting en bedankjes: ontwerp alles in thema van jouw trouwkaarten. Zwanger? Ontdek alle mu...