De reviews voor Made for Moments zijn constant positief. Klanten zijn erg positief over de hoge kwaliteit van de producten, het brede aanbod aan ontwerpen en personalisatie-opties, en de gebruiksvriendelijke website en ontwerpsoftware. Ook wordt het eenvoudig en leuk gevonden om producten te ontwerpen en te personaliseren. De klantenservice wordt als vriendelijk en oplossingsgericht ervaren, en fouten worden doorgaans snel en kosteloos opgelost. Daarnaast wordt de snelle levering vaak gewaardeerd.
Sommige klanten melden echter kleine kwaliteitsproblemen en vinden af en toe de levertijd te lang of ervaren vertragingen. Er zijn ook enkele suggesties voor verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van de website en ontwerpsoftware.
Reviews voor madeformoments.nl
Prachtig drukwerk voor onze bruiloft!
Wij zijn ontzettend blij met het werk van MadeForMoments!
Ze hebben voor onze bruiloft allerlei drukwerk verzorgd, van gepersonaliseerde paspoorten voor onze gasten tot de menu’s voor het diner. Alles zag er prachtig uit.
De klantenservice was altijd goed bereikbaar en ontzettend vriendelijk.
Wij zouden MadeForMoments zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwalitatief drukwerk en uitstekende service!
Beste klant,
Wauw, wat superlief om te lezen! Wat geweldig dat jullie zo blij zijn met het drukwerk én onze service. Heel erg bedankt voor jullie vertrouwen, en wat bijzonder dat we mochten bijdragen aan jullie bruiloft!
Team Made for Moments
Snelle verzending en super goed klantenservice! Zeer vriendelijk en hebben mij direct goed geholpen! De kaartjes zijn ook super mooi!
Duidelijke site en snelle levering. Klein minpuntje - pakket werd geleverd in compleet andere straat met ook compleet andere straatnaam. Gelukkig was die bewoner zo vriendelijk om ons te verwittigen.
Bedankt voor je review.
Wat gek te horen dat deze niet op het juiste adres geleverd was. Jammer genoeg zijn we voor de bezorging ten alle tijden afhankelijk van de bezorgdiensten. Fijn dat je het zo hebt kunnen oplossen!
Mochten wij in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, horen we het graag.
Veel groetjes,
Luna
Heel goede kwaliteit. Alles netjes geleverd. Snelle levertermijn.
De prijs was alleen een tegenvaller. Dus da avondgasten krijgen digitaal een uitnodiging.
De fijne reactie nadat wij erachter gekomen waren dat er een fout (onze) in het kaartje stond. Heel fijn dat jullie ons tegemoet kwamen met een korting van 40% op de volgende bestelling.
Geld stond snel weer op onze rekening.
Beste klant,
Wat een lieve review, dankjewel!
Fijn dat we jullie op dat moment goed hebben kunnen helpen. Een foutje is zo gemaakt, dan denken we graag mee in een passende oplossing.
En super dat de terugbetaling ook snel op jullie rekening stond. Hopelijk mogen we weer iets moois voor jullie maken bij een volgende bestelling!
Team Made for Moments
Deze site heeft super mooie kaarten die ik heb gebruikt voor een uitnodigen voor mijn verjaardag
Niks wat mij betreft
Mooie kaarten en makkelijk te personaliseren. Binnen 2 werkdagen al thuis. Enige minpuntje was dat een van de enveloppen wat ribbels had.
Beste klant,
Dank je wel voor je mooie review. Fijn dat alles zo snel in huis was en het personaliseren goed beviel! Jammer van die envelop met ribbels, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Als je wilt, kijken we graag even met je mee naar een passende oplossing!
Made our moment!
Voor de tweede keer geboortekaartjes besteld en ontzettend tevreden over de kwaliteit, prijs en de snelle verzending.
Super blij met onze mooie trouwuitnodigingen! We hebben er ondertussen al heel wat verstuurd en krijgen alleen maar leuke en mooie complimenten. Echt een aanrader!
Tevreden & een kleine tip
Ik zou het fijn vinden als je een hele selectie in 1 keer kan selecteren om te verschuiven. Dit was mij niet gelukt. Verder zeker tevreden en zal vaker een bestelling plaatsen!
Makkelijk te ontwerpen en goede service en snelle levertijd. Wij zijn heel blij met hoe de kaart is geworden!
De website is duidelijk en er worden veel leuke opties aangeboden om jouw persoonlijke cadeau nog leuker te maken. Toen wij de repen ontvingen viel mij op dat het karton om de reep van goede kwaliteit is en dat de foto's en plaatjes heel mooi en duidelijk zijn. Het is mooier geworden dan onze verwachting.
Een mega aanrader!
Hele leuke website! Je kan helemaal je ding doen. Als je hulp nodig hebt, doet de klantenservice er alles aan om je te helpen.
Beste klant,
Wat leuk om te horen, dank je wel voor je fijne review! Super dat je zo je eigen ding kon doen en dat je onze service als prettig hebt ervaren. Daar doen we het voor! Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, we staan altijd voor je klaar.
Aanrader!
Uiterst prettige website om in te werken en prachtig eindresultaat, enorm blij mee! Het was even uit het website voorbeeld niet helemaal duidelijk dat het papier doorzichtig zou zijn, (had ik zelf natuurlijk ook even kunnen opzoeken, want het materiaal werd wel vermeld) dus dat duidelijk aangeven had de uiteindelijke ervaring perfect gemaakt! Maar ik raad deze website zeker aan voor mensen die bereid zijn om wat meer te betalen voor een hoogwaardig kwalitatieve menukaarten. <3
Antwoord van Made for Moments
Dank je wel voor het achterlaten van een recensie. Goed te vernemen dat jullie zo enthousiast zijn over de bestelling.
Ook een volgende keer staan we graag voor je klaar!
Sofieke
Made for Moments
De kwaliteit van de uitnodiging
De kwaliteit van de uitnodiging, het contact met Made for Moments medewerkers en de service! Top.
Hele mooie kwaliteit en goede opties. Levering vonden wij lang duren, ongeveer een week. Dus regel het voor de geboorte dan heb je een mooie kaart en ben je mooi op tijd
Ontzettend mooie kaarten! Voor ons 2de kindje wederom weer een kaart gemaakt en er erg blij mee. Leuk om te doen ook, je kunt veel aanpassen. Soms wel even puzzelen maar fijne site. Wij hadden door de hectiek de geboortedatum vergeten op de kaart te zetten, er werd direct een fijne service geboden! Heel erg bedankt!
Antwoord van Made for Moments
Wat fijn dat je positief bent over Made for Moments.
Goed te vernemen dat je de klantenservice hebt benaderd!
We staan ook graag in de toekomst weer voor je klaar.
Sofieke
Made for Moments
Prachtige gepersonaliseerde cadeaus. Bij het tegeltje zaten wat lijmvlekken/vingerafdrukken. Een mailtje gestuurd met de situatie. Kreeg snel reactie en ze stuurden meteen een nieuwe op. Super service
Beste klant,
Wat een fijne review, dank je wel!
Jammer dat er lijmvlekken/vingerafdrukken op het tegeltje zaten, dat hoort natuurlijk niet. Fijn dat je het hebt gemeld en dat we het snel voor je konden oplossen met een nieuw exemplaar.
Super dat je onze service zo hebt ervaren, daar doen we het voor!
Super easy!
Makkelijk aan te passen online. Snelle levering. Veel keus!
Optie voor een digitaal op pdf zou fijn zijn.
Beste klant,
Dank je wel voor je fijne review. Super dat je het aanpassen makkelijk vond en blij bent met de snelle levering en het ruime aanbod! Goede tip van die PDF-optie, die nemen we zeker mee
Team Made for Moments
Goede kwaliteit producten en hele goede klantenservice. Een deel van de bestelling was verloren geraakt in de post. Er werd direct meegedacht en een nieuwe levering opgestuurd.