Babista.nl- Logo - Beoordelingen

Beoordelingen voor Babista.nl

1.611 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

6.348 beoordelingen in totaal

31 jul. 2023
Ik heb gekocht 2 Bermuda’s voor mijn man. Stof en kleuren perfect, dezelfden dat op de foto’s. 3 dagen later zijn gekomen naar mijn adres. Maar ik heb in foutje gemaakt, en de maat dak ik heb besteld was klein. Maar ook een 2de fout: als ik de pakketje heb gekregen, ik heb de papieren van retour gegooid! En wat nu?? Ik heb gebeld naar Babista en een heel aardige mevrouw heeft alles geregeld! Ik heb gekregen via post, de papieren dat ik nodig voor retour via DHL. Een nog een week, was de confirmatie dat alles goed was, en een nog een week, de geld in mijn bankrekening. Topservice en een goed en serieus Bedrijf!!!

de meest kritische beoordeling

30 dec. 2022
De verwerking van bestellingen vind ik rommelig en onoverzichtelijk. Voorbeeld: ik bestel voor mijn man een broek, een overhemd en een trui. Het is de bedoeling omdat als “stelletje” te dragen. Al snel kreeg ik bericht dat de trui niet meer leverbaar was. Toch ging men door met het (zeer trage) afwerken van de 2 andere producten. Jammer, want iets meer communicatie zou hebben duidelijk gemaakt, dat als de trui niet leverbaar was, ook de daarbij passende broer en overhemd als bestelling kwam te vervallen. Ik zou de laatste 2 direct en ongeopend retourneren. Onnodige kosten voor de retournering en onnodig verspillen van verpakkingsmateriaal. Advies: geef bij de bestelling als extra vraag mee: “ als de levering van de trui vervalt, wilt u de andere artikelen dan wel bestellen?”. Telefonisch contact verloopt moeizaam. Aan de administratie en de contacten met de klant moet wat verbetert worden.

Beoordelingen voor Babista.nl

correcte uitvoering van bestelling. Spullen pasten goed en dragen ook fijn. Voor het eerst ook schoenen besteld. Passen perfect = wijdte H Begreep het niet, maar weet nu dat wijdte H - de breefte van de schoen is. Wil voortaan wijdte K.
47 minuten geleden
Dank u wel voor uw beoordeling. Wijdte G is voor de normale voet en hoe hoger hoe wijder het is. Met vriendelijke groet, Team Babista
JM
Jacques M.
Nieuwstadt
2 sep. 2023
DEGELIJK GOED. Altijd correcte levering en bij retourzendingen ook zeer correcte afwerking. Op de app duidelijk aangegeven of spullen nog voorradig zijn. Geen lange levertijden. Prijs kwaliteit in goede verhouding.
Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Babista
TD
Tjinta d.
Zaanstad
7 sep. 2023

Over het algemeen mooie kleding maar vreselijk kreukelende overhemden

Over het algemeen mooie kleding. Behalve dat ze de laatste tijd voor overhemden en soms ook polo's, katoen gebruiken dat verschrikkelijk kreukelt. Heel anders dan voorheen. En ik ben best al een tijdje klant.
11 sep. 2023
Hartelijk dank voor uw beoordeling en feedback. Met vriendelijke groet, Team Babista
1 sep. 2023
In vele jaren nooit echt een probleem gehad . Tip : Klanten met 'n stoma zouden graag een pantalon kunnen kiezen met bandplooi .

Wisselde kwaliteit

Ik koop vaak bij BABISTA. Je moet altijd de verzendkosten er bij rekenen. De kwaliteit is meestal goed. Levertijd is vaak lang.
6 sep. 2023
Dank u wel voor uw beoordeling en feedback. Met vriendelijke groet, Team Babista
GOED IS GOED; moet je niet proberen nog meer te verbeteren, de kans op fouten is dan net zo groot, als de kans dat het mislukt
46 minuten geleden
Top beoordeling, dank u wel. Met vriendelijke groet, Team Babista
AV
Ans V.
HEERHUGOWAARD
3 sep. 2023
Super leuke kleding voor heren: zowel polo's als truien : precies de smaak van mijn man (en mij!).
Hartelijk dank voor de vijf sterren. Met vriendelijke groet, Team Babista
TG
Theo G.
Maastricht
Zoals gewoonlijk, goede communicatie, goede service, snelle levering en een goede kwaliteit.
Hartelijk dank voor de vijf sterren! Met vriendelijke groet, Team Babista
7 sep. 2023
Bestelling wordt op tijd bezorgd en retourzending ook. Wordt altijd correct afgehandeld.
Top beoordeling, hartelijk dank! Met vriendelijke groet, Team Babista

Leuke kleding, helaas niet in alle maten

Ze hebben een leuk aanbod. Maar het is maar soms in mijn maat beschikbaar. Dat is balen
DS
D J S.
Etten-Leur
6 sep. 2023
wij zijn zeer tevreden met Babista, mooie kleding en ook de kwaliteit is prima.
7 sep. 2023
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u zeer tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Babista

Correcte levering van goede kwaliteit…

Correcte levering en goede verhouding prijs/ kwaliteit. Soms mooie aanbiedingen.
Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Babista
JV
snelle levering, goede kwaliteit en snelle terugboeking van de retouren.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Babista
JA
Jan a.
Middelkerke
Perfecte kleding! Zeer goede betaalmogelijkheden! Heel goed verzorgd!!
Antwoord van Babista.nl
Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Babista
Goede communicatie volgens de mail en duidelijke bezorging indicatie
48 minuten geleden
Hartelijk dank voor u mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Babista
ME
Marga E.
Landgraaf
10 sep. 2023
Prachtige kleding, altijd alles netjes verpakt. En op tijd daar.
Mooie beoordeling, hartelijk dank! Met vriendelijke groet, Team Babista
23 uur geleden
Eerste ervaring is positief, binnen een paar dagen geleverd.
46 minuten geleden
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Babista
HN
7 sep. 2023
Alles, zit prima, fijne en mooie stof. Een snelle bezorging.
Top beoordeling, dank u wel. Met vriendelijke groet, Team Babista
3 sep. 2023
Snelle levering goede pasvorm maar vooral goede kwaliteit
Hartelijk dank voor de vijf sterren. Met vriendelijke groet, Team Babista
7 sep. 2023
De overhemden die ik bestelde waren gelijk als op de foto
Dank u wel voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Babista