terschelling-recreatie.nl

46 reviews in totaal   46 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer positief over de vriendelijkheid, behulpzaamheid en gastvrijheid van het personeel. De rustige, natuurrijke en centrale ligging van het park wordt veel geprezen. Ook zijn klanten over het algemeen tevreden over de comfortabele, schone en goed uitgeruste huisjes. Daarnaast worden de website en het boekingsproces ervaren als gebruiksvriendelijk en flexibel. Enkele klanten noemen kleine verbeterpunten aan de huisjes. Ook ondervinden sommige klanten technische problemen met de website.

Reviewsterschelling-recreatie.nl

Heerlijk verblijf

Het verblijft ligt centraal gelegen op Terschelling en is ruim opgezet met een fijne tuin. De vakantiewoning biedt veel faciliteiten en is daardoor prettig voor een verblijf met familie. Positief: - centrale ligging - ruime woning en tuin - veel faciliteiten - aangename communicatie met verhuur Verbeterpunten: - begane grond was bij aankomst stoffig inclusief beddengoed - extra ledikantje is versleten (gaas met gaten) - toilet op begane grond geeft af en toe rioollucht - douche op eerste verdieping loopt slecht af
Op de website gekeken, 18 juni, wat in 2027 aan mogelijkheden zijn voor een reservering tijdens Oerol. Geboekt en vervolgens werd ik gebeld dat het dit jaar al geboekt is, vanaf 19 juni. Gelukkig kon het geannuleerd. Dat is netjes Overigens daarna weer gekeken naar 2027 en de beschikbaarheid in 2026 werd getoond. Nog een keer 2027 ingetikt en toen kwamen wel de opties 2027 Kennelijk gaat er ergens is dat proces iets niet goed, in de ICT of bij mij zonder dat ik dat doorheb
Geen idee wat jullie beter kunnen doen, wij zijn altijd tevreden. Reserveren gaat snel en makkelijk, op het park één en al vriendelijkheid, chalets zijn prima! Ik zou een stempelkaart nog wel leuk vinden, als je bv elke x als je komt een stempel krijg en dan bij 10 stempels je een ontbijtje krijgt of zoiets. Maar dat zeg ik natuurlijk alleen omdat wij zo’n 5 keer per jaar komen 😂

Perfect!

Het park is kleinschalig en geeft veel privacy, vooral qua inrichting van de terrassen. De heg op het terras scheidt het zicht op de buren. Alle duinbungalows zijn heel praktisch ingericht met veel kastruimte. Alles wat je nodig hebt is er aanwezig. Grote verbetering zijn de nieuwe parasols. Het is ook heel fijn dat er huisdieren zijn toegestaan. Ons hondje vond het heerlijk en herkende de bungalow al meteen bij aankomst.

Fantastische fijne plek

Prachtig park, rustig gelegen, heel erg schoon en midden in de prachtige natuur. Ongelooflijk gastvrij personeel! Het voelt altijd weer als thuiskomen, ieder keer weer dat we er komen. Het is fijn om op zo’n plek als hier met je honden zo welkom te zijn: Alle huisjes zijn voorzien van alle comfort wat je ook maar nodig bent. Niets anders dan alleen maar lof voor het park en het personeel. Volgende vakantie staat alweer geboekt. :-)
Hervorragend sind die Bedingungen, freundlich das Personal, tolle Lage, wir kommen seit 40 Jahren zu de Riesen oder Tjermelsn
Wat een mooi park. Uitstekende ligging aan het meer van Hee. Bungalow was perfect schoon.
Heerlijk aanbod aan vakantie onderkomen en daarbij, op fijne locaties! De site werkt niet altijd even vlot, bijv. bij een datum aanpassing van een te plannen vakantie.
Top lokatie op een top eiland Rustig Veel natuurschoon. Plek waar ik paar keer per jaar graag mag komen.
Bestellen ging goed. Snelle reactie. Alleen de prijzen zijn in een jaar tijd wel erg omhoog gegaan.
Snelle reactie op vragen. Flexibel met aanpassingen. Vriendelijke klantenservice.
De rust is heerlijk. Geen vuurwerk voor de honden. Leuke huisjes en lekkere bedden. Mooi gebied om te wandelen. Vriendelijk personeel.

Antwoord van terschelling-recreatie.nl

Peter, bedankt voor je mooie review. Fijn dat jullie zo hebben genoten van de rust en het eiland. Met vriendelijke groet, Melis de Vries
zeer gebruik vriendelijke website

Reserveren

Gemakkelijk en flexibele datums boeken.
Fijne rustige locatie, met behulpzame medewerkers.
Ben er nog niet geweest heb alleen geboekt.
Allemaal correct en op tijd. Meer wil je niet, als klant.