123kampeerwereld.nl

2.247 reviews in totaal   259 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering van hun bestellingen. De service wordt als uitstekend ervaren, vooral vanwege het oplossingsgericht handelen en het meedenken met de klant. Ook de bereikbaarheid en duidelijke communicatie worden gewaardeerd. Verder wordt het bestelproces als eenvoudig omschreven en zijn de meeste klanten tevreden over de ontvangen producten. De prijzen worden doorgaans als redelijk tot goed ervaren en de verpakking wordt meestal als goed beoordeeld. Er zijn echter enkele verbeterpunten. Sommige klanten merken op dat er te weinig informatie wordt verstrekt bij vertragingen. Daarnaast zijn er opmerkingen over defecte of onjuiste items die soms geleverd worden. Ook wordt genoemd dat de verpakking soms onnodig groot is of er te veel verpakkingsmateriaal wordt gebruikt. Af en toe zijn er opmerkingen over prijsverschillen.

Reviews123kampeerwereld.nl

Hoera, een ECHTE klantenservice!

Klantenservice is via mail goed bereikbaar en je krijgt snel een reactie. Het onderdeel voor mijn koelkast paste niet. Na mailwisseling met de klantenservice (Wouter) uitstekend advies gekregen en juiste onderdeel kunnen bestellen. Als er een medewerker van de maand moet zijn….. dan wordt Wouter het wat mij betreft. Hij heeft middels diverse mailcontacten zijn best gedaan om mij te helpen. ( ik ben niet met een kluitje in het riet gestuurd, zoals ik regelmatig ervaar bij bedrijven die een chatbox gebruiken!)
Goede communicatie, product functioneert bij de eerste snelle test prima. Levering wel een dag vertraagd, waardoor ik het product eigenlijk te laat heb ontvangen, maar ik had er al rekening mee gehouden en heb mij vorige week kunnen behelpen. De verlate levering was niet jullie schuld, maar het ging mis bij DHL.
Onjuiste bestelling werd uitstekend opgelost. Door een verkeerde vermelding op de website bestelde ik niet twee zakken Dometic Powerpods maar twee dozen á 10 stuks. Ik mocht twee zakken gratis houden voor de moeite, dat is nog eens service!
Via internet gezocht naar een koppelrails, gevonden bij 123 kampeerwereld. De bestelling was zo gedaan en binnen 2 dagen werd het bestelde afgeleverd waarbij opviel dat er goed verpakkingsmateriaal was gebruikt. Helemaal tevreden.

Snel verzonden en goed op de hoogte

Snel verzonden ook al heb ik mijn artikel niet rechtstreeks gekocht en prima op de hoogte gehouden van verzending en dergelijke. Zou weer kopen, dan rechtstreeks.

Snelle levering dik tevreden

Snelle levering ondanks dat er op de website stond dat het niet op voorraad was. En hoe fijn dat het ook paste heh. Vind maar eens een onderdeel van een caravan rolgordijn van 29 jaar oud. Nou hier dus :) thanks!!
K R
Knips r.

Het persoonlijk contact.

Had persoonlijk contact nodig. Voel me normaal. Bezwaard. Ik moet het online kunnen vinden. Werdt vriendelijk geholpen. Daarnaast markt conform prijzen, en hier en daar een voordeel product. Tevreden!

De lampjes pastten exact in mijn Hobby caravan

De lampjes die ik besteld had pastten exact in de toiletruimte van mijn Hobby caravan. Ik kon ze 1 op1 omzetten en het was binnen 2 minuten gefixt. Snel geleverd en de prijs was ok.

Prima service!

1 artikel helaas defect geleverd. 1 mailtje en foto’s van het defecte artikel toegevoegd en de volgende dag is het vervangende artikel al opgestuurd. Top service!
R V
ruud v.
Het caravan achterlicht is goed aangekomen.zat goed ingepakt maar lag los in de veel te grote doos.mischien toch beter om wat vulmateriaal erbij te doen
Fijn dat het snel geleverd werd. Alleen werd stuk later bezorgd dan afgesproken, geen melding gehad hier over.
Alles snel geleverd en mijn verkeerde bestelling keurig en snel gecrediteerd
Snelle levering. Tip: montage beschrijving bijvoegen. Het is mij wel gelukt, maar kan het mij voorstellen dat er mensen zijn waar het niet lukt.
Goedemorgen Wouter, 5% korting gaat lastig, het is achteraf. Met Johan prima relatie, hij moet alleen nog wat regelen! Vr.Gr. Peter
De spullen werden snel aangeleverd. Helaas was er weer een overdaad aan verpakkingsmateriaal mee gemoeid. De apparatuur heb ik nog niet geinstalleerd, dus daar kan ik nog geen review op geven.
S K
Sandra K.
Het bestellen en het ontvangen verliep uitstekend. Geen enkel probleem. Daarom de 5 sterren, vanwege het kontakt achteraf en de vlotte levering👍
Snelle levering. Beter kon de fotopresenratie. Eén foto van de buiten kant is niet voldoende. Evt een betere omschrijving
F H
fred h.
Supersnelle service en levering.TOP!!

Goede hulp bij zoektocht naar onderdeel.

Mijn zoektocht naar het juiste onderdeel had al even wat tijd gekost maar werd hier snel en goed opgepakt!

Enduro mover

Snelle levering, goede voorlichting voor wat ik nodig had, prima service