Gecertificeerd sinds: 15 jun 2023
- Geverifieerde identiteit
- Versleutelde dataoverdracht
- Duidelijk bestelproces
Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Klanten zijn erg tevreden over de snelle verwerking en levering van bestellingen. De service wordt als uitstekend, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Ook wordt de duidelijke en proactieve communicatie rondom bestellingen gewaardeerd. Daarnaast prijzen klanten de hulp bij het oplossen van problemen en het vinden van passende oplossingen. De ontvangen producten voldoen doorgaans aan de verwachtingen en zijn van goede kwaliteit. Enkele klanten ervaren echter soms vertragingen of niet-geleverde bestellingen, wat tot ontevredenheid leidt.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviews123kampeerwereld.nl
Hoera, een ECHTE klantenservice!
Snel verzonden en goed op de hoogte
De lampjes pastten exact in mijn Hobby caravan
Enduro mover
goed communceert
Supersnelle bezorging
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
123kampeerwereld.nl
Bezoek websiteOver
123kampeerwereld.nl
In onze online kampeerzaak vindt u alles voor een geslaagde reis: van een kampeertent tot alles op het gebied van gastechniek. Wij hebben het - met + 18.000 kampeerartikelen - gegarandeerd voor u in h...