Steigerbuisstunter.nl

3.375 reviews in totaal

3.375 reviews since 2 aug 2021

Gecertificeerd sinds: 17 aug 2021
steigerbuisstunter.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en correcte levering. De kwaliteit van de producten wordt vaak geprezen als goed tot uitstekend en voldoet aan de verwachtingen. De behulpzame, oplossingsgerichte en klantvriendelijke service wordt gewaardeerd, zowel bij fouten als bij vragen. Advies en begeleiding tijdens het bestelproces worden als deskundig, persoonlijk en waardevol ervaren. Ook de concurrerende prijzen en de duidelijke, gebruiksvriendelijke website dragen bij aan een positieve winkelervaring. Toch zijn er enkele aandachtspunten: sommige klanten merken incidenteel op dat de bezorgdienst niet altijd perfect functioneert. Daarnaast wordt er regelmatig genoemd dat de verzendkosten relatief hoog zijn.

ReviewsSteigerbuisstunter.nl

Top!

Ruim aanbod, snel geleverd, voortreffelijk transport via fa. Wesseling.
Super geregeld allemaal, had per ongeluk de verkeerde maat, deze was zo vervangen voor de juiste

Antwoord van Steigerbuisstunter.nl

Wat vervelend om te horen dat het niet helemaal goed was gegaan bij jouw bestelling. Wat fijn om te horen dat we je snel konden helpen, zodat jij ook weer snel verder kon met jouw project!
Goei materialen en altijd sint op tijd prima
Goede service, vlotte levering, kordate (digitale) ‘op de hoogte houden’ van voortgang leveringsproces

Antwoord van Steigerbuisstunter.nl

Wat een fijne reactie, dank je wel. We hebben je graag geholpen en hopen dat het project een succes is geworden!
Snel makkelijk en zelf als je nog iets mist en tijdig meld gewoon bij de totale bestelling geleverd, top service

Antwoord van Steigerbuisstunter.nl

Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. We doen natuurlijk ons best om iedereen goed en snel te kunnen helpen, wij zijn blij dat dit is gelukt!
Kundige assistentie en snelle levering

Antwoord van Steigerbuisstunter.nl

Super om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen en dat alles naar wens is verlopen. Graag tot een volgende keer!
Snelle levering, perfect geholpen aan de telefoon

Antwoord van Steigerbuisstunter.nl

Wij zijn blij om te horen dat we je zo goed hebben kunnen helpen en dat de levering goed is verlopen!

Zeer goede webshop

Snelle levering, zelf een foutje gemaakt bij de bestelling en werd direct opgelost.

Antwoord van Steigerbuisstunter.nl

Wat goed om te horen dat alles goed is is verlopen en we je direct konden helpen. We hopen dat jouw project een succes is geworden!

Perfecte leverancier

Snel. Accuraat. Perfect.. we hebben een mooie kleding rek gemaakt
Even puzzelen en een kapstok die perfect is voor de nis in de hal.

Antwoord van Steigerbuisstunter.nl

Dankjewel voor de beoordeling en voor de foto van jouw mooie nieuwe kapstok. De kapstok is erg mooi geworden en past perfect in de ruimte die je beschikbaar hebt! Stuur de foto’s van je project ook in via info@steigerbuisstunter.nl, dan maak je ook nog eens kans op het winnen van ons shoptegoed ter waarde van €250,- excl btw.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering.

Aanrader!

Precies kunnen volgen vanaf t begin tot vóór de deur! Super!
Goede levering conform afspraak 👍👍
Optie voor waar te bezorgen, adres alleen is voor sommige bezorgdiensten niet voldoende
Bedankt voor de service. Eén van de buiskoppelingen te weinig besteld. Even telefonisch contact gehad met een medewerkster en alles tot volle tevredenheid geregeld.

Antwoord van Steigerbuisstunter.nl

Dat is geen probleem, we zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen. Heel veel plezier met het eindresultaat, we hopen dat jouw project een succes is geworden!
Ik vindt de levering via dpd niet goed. Bij de levering zouden ze aan de deur zijn geweest maar dat klopt niet. Ben de heledag thuis geweest en het had niets te maken met de warmte. Ik zou graag de mogelijkheid hebben om via een andere bedrijf het te laten leveren.

Antwoord van Steigerbuisstunter.nl

Dankjewel dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling te schrijven. Wat vervelend om te horen dat het met de levering niet helemaal goed is gegaan bij de levering van jouw bestelling! Bestellingen met alleen koppelingen, verzenden wij standaard met DPD. Echter kunnen we natuurlijk altijd kijken of we je een andere optie kunnen aanbieden. Bij een volgende bestelling mag je eventueel contact met ons opnemen, zodat we kunnen uitzoeken hoe we je het beste kunnen helpen.

Steigerbuisstunter biedt een groot assortiment steigerbuizen, buiskoppelingen en accessoires aan. De steigerbuizen en koppelingen zijn beschikbaar in meerdere soorten en in 6 verschillende buisdiamete...