Tropictrees.nl
Beoordelingen:

79 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden455 beoordelingen in totaal  

4,56
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 18 mei 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Tropictrees.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

4 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het uitzoeken via foto's in de app ging heel makkelijk en ik kreeg goede adviezen over welke olijfboom het beste in mijn perk van 1 meter breed zou passen. De boom is echt heel mooi en groter en dikker dan ik had gedacht. Ik ben er superblij mee! Er zitten hier en daar olijfjes in. Het vervoer duurde iets langer dan verwacht maar dat is gelukkig allemaal uiteindelijk goed gekomen.

de meest kritische beoordeling

8 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Laat ik allereerst zeggen dat de boom die ik binnen heb gekregen supervet is, en ik er echt heel blij mee ben!!! Echter heb ik ook een paar minpuntjes. De boom is heel aangekomen, maar de manier waarop de boom verpakt is is erg karig. De takken zijn echt in de doos gefrot, waardoor een hoop bladeren en een paar uiteindes afgebroken waren, wat schorst eraf is gekomen, en het lijkt ook wel alsof de bovenste takken afgesnoeid zijn om hem toch in de doos te krijgen. Daarnaast had ik ook een zak grond erbij besteld die tegen de stam van de boom aan rustte. Heb de boom inmiddels bijgesnoeid, en hij ziet er nu echt top uit, maar het verpakken mag echt beter.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Tropictrees.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
3 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit en snelheid levering super
Beoordeling melden
17 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mooie producten en snelle levering.

De bestelling werd erg snel geleverd en de producten waren mooi. Voldeden aan de verwachting en de afmetingen van de planten waren super. Blij mee!
Beoordeling melden
15 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima, product snel in huis.
Beoordeling melden
19 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie plant
Beoordeling melden
4 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Teleurstellende levering

Helaas was limoenboom niet netjes afgeleverd, meerdere stokken waren kapot. Jammer want het was anders een heel erg mooi boom.
Beoordeling melden
30 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en zat goed verpakt Ook was de boom mooi van grootte/ kwa prijs !
Beoordeling melden
11 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer tevreden.. mooi sinaasappelboompje gekocht en mest ...
Beoordeling melden
DV
Dirk V.
Heusden
25 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel en correct geleverd Over de kwaliteit van de plant kan ik nu nog niet beoordelen
Beoordeling melden
21 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Top service en product! Communicatie is erg goed en de olijfbomen zijn snel geleverd.
Beoordeling melden
19 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
mooi product, goede aflevering in beschermende verpakking die tegen een stootje kan.
Beoordeling melden
1 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering en prima planten

Snelle levering. Goede prijzen. Uitstekend verpakt. Planten zien er ook goed uit.
Beoordeling melden
2 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Zeer tevreden

Snel verzonden, goed verpakt en goede kwaliteit palmboom. We zijn zeer tevreden.
Beoordeling melden
HK
Henk K.
IJzendijke
12 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Aanbevolen.

Zeer goed verzorgd. Alleen dat mierennest had ik niet besteld. Hahaha.
Beoordeling melden
14 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie palm Niet duur Netjes verpakt en afgeleverd
Beoordeling melden
18 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, mooi product en goede verpakking.
Beoordeling melden
30 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het zijn echt prachtige bomen voor het geld!
Beoordeling melden
7 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer mooie boom ontvangen en goed verpakt
Beoordeling melden
12 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte service en tookwaliteit aan bomen
Beoordeling melden
6 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zag er top uit zelfs na 1 week in depot
Beoordeling melden
19 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service en klantvriendelijkheid
Beoordeling melden