Tropictrees.nl
Beoordelingen:

79 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden455 beoordelingen in totaal  

4,56
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 18 mei 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Tropictrees.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

4 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het uitzoeken via foto's in de app ging heel makkelijk en ik kreeg goede adviezen over welke olijfboom het beste in mijn perk van 1 meter breed zou passen. De boom is echt heel mooi en groter en dikker dan ik had gedacht. Ik ben er superblij mee! Er zitten hier en daar olijfjes in. Het vervoer duurde iets langer dan verwacht maar dat is gelukkig allemaal uiteindelijk goed gekomen.

de meest kritische beoordeling

8 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Laat ik allereerst zeggen dat de boom die ik binnen heb gekregen supervet is, en ik er echt heel blij mee ben!!! Echter heb ik ook een paar minpuntjes. De boom is heel aangekomen, maar de manier waarop de boom verpakt is is erg karig. De takken zijn echt in de doos gefrot, waardoor een hoop bladeren en een paar uiteindes afgebroken waren, wat schorst eraf is gekomen, en het lijkt ook wel alsof de bovenste takken afgesnoeid zijn om hem toch in de doos te krijgen. Daarnaast had ik ook een zak grond erbij besteld die tegen de stam van de boom aan rustte. Heb de boom inmiddels bijgesnoeid, en hij ziet er nu echt top uit, maar het verpakken mag echt beter.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Tropictrees.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
27 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Palm

Snelle levering en perfect verpakt
Beoordeling melden
14 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede bezorging en klantvriendelijk
Beoordeling melden
20 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en mooie planten.
Beoordeling melden
7 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel en goed geleverd. Tevreden.
Beoordeling melden
16 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Was iets kleiner dan verwacht
Beoordeling melden
29 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Top palmboompjes heel mooi
Beoordeling melden
14 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel en duidelijk
Beoordeling melden
4 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Dat weet ik niet
Beoordeling melden
MW
Mathew W.
Bergschenhoek
6 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Top zaak
Beoordeling melden
12 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Top
Beoordeling melden
7 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Megacoole boom, maar nog wel wat verbeterpuntjes

Laat ik allereerst zeggen dat de boom die ik binnen heb gekregen supervet is, en ik er echt heel blij mee ben!!! Echter heb ik ook een paar minpuntjes. De boom is heel aangekomen, maar de manier waarop de boom verpakt is is erg karig. De takken zijn echt in de doos gefrot, waardoor een hoop bladeren en een paar uiteindes afgebroken waren, wat schorst eraf is gekomen, en het lijkt ook wel alsof de bovenste takken afgesnoeid zijn om hem toch in de doos te krijgen. Daarnaast had ik ook een zak grond erbij besteld die tegen de stam van de boom aan rustte. Heb de boom inmiddels bijgesnoeid, en hij ziet er nu echt top uit, maar het verpakken mag echt beter.
Beoordeling melden
18 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Dpd is waardeloos! Zou zaterdag boom krijgen maar ze kwamen niet eens voor de deur! Toen kon ik kiezen voor een afhaalpunt, hebben ze ook daar niet afgezet, zaterdag en maandag ook niet. Nu is dinsdag einde middag nog niets gezien. 5x naar afhaalpunt gegaan zonder resultaat. Jammer dat ze niet aan zijn woorden zich houden!
Beoordeling melden
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De geleverde boom was beneden alle kwaliteit. Geen worteldoek, Gebroken pot. Plant was gewoon uit de grond gerukt, beschadigde wortels...verloren kost. Plant was in gebroken pot geplaatst en met wat aarde los aangevuld. Klacht gemaakt via de web site...geen reactie gehad...
Beoordeling melden
28 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Hoi vond de plan een beetje oud jammet
Beoordeling melden