Tropictrees.nl
Beoordelingen:

79 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden455 beoordelingen in totaal  

4,56
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 18 mei 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Tropictrees.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

4 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het uitzoeken via foto's in de app ging heel makkelijk en ik kreeg goede adviezen over welke olijfboom het beste in mijn perk van 1 meter breed zou passen. De boom is echt heel mooi en groter en dikker dan ik had gedacht. Ik ben er superblij mee! Er zitten hier en daar olijfjes in. Het vervoer duurde iets langer dan verwacht maar dat is gelukkig allemaal uiteindelijk goed gekomen.

de meest kritische beoordeling

8 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Laat ik allereerst zeggen dat de boom die ik binnen heb gekregen supervet is, en ik er echt heel blij mee ben!!! Echter heb ik ook een paar minpuntjes. De boom is heel aangekomen, maar de manier waarop de boom verpakt is is erg karig. De takken zijn echt in de doos gefrot, waardoor een hoop bladeren en een paar uiteindes afgebroken waren, wat schorst eraf is gekomen, en het lijkt ook wel alsof de bovenste takken afgesnoeid zijn om hem toch in de doos te krijgen. Daarnaast had ik ook een zak grond erbij besteld die tegen de stam van de boom aan rustte. Heb de boom inmiddels bijgesnoeid, en hij ziet er nu echt top uit, maar het verpakken mag echt beter.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Tropictrees.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling nog steeds niet aangekregen
Beoordeling melden
JL
jo l.
Meerssen
13 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
zeer mooie struik , snel geleverd, goed verpakt, gunstige prijs
Beoordeling melden
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering

Mooie plant die bovendien snel geleverd werd.
Beoordeling melden
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede snelle levering. Netjes ingepakt
Beoordeling melden
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering.
Beoordeling melden
12 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service
Beoordeling melden
1 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Slechte verzendmethode,duurt meer als 1.5 week voordat het binnen komt. Zou een andere verzender gebruiken.
Beoordeling melden
17 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekende service en een levering goed opgelost dat deze toch op tijd is geleverd.
Beoordeling melden
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

frisse planten

snelle levering. frisse planten en al heel groot
Beoordeling melden
31 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles snel en goed verzorgd aangekomen
Beoordeling melden
4 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mooi volle Olijf pon pon

Het uitzoeken via foto's in de app ging heel makkelijk en ik kreeg goede adviezen over welke olijfboom het beste in mijn perk van 1 meter breed zou passen. De boom is echt heel mooi en groter en dikker dan ik had gedacht. Ik ben er superblij mee! Er zitten hier en daar olijfjes in. Het vervoer duurde iets langer dan verwacht maar dat is gelukkig allemaal uiteindelijk goed gekomen.
Beoordeling melden
7 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie plant maar de bladeren zijn een beetje stoffig en geel . Leek een beetje op een oude plant . Maar perfecte verpakking En verder goed verzorgd. Dus zal het met de plant ook wel goed komen
Beoordeling melden
18 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snel en vriendelijk afgehandeld

Dag later kreeg ik al een telefoontje dat ze de palmboom kwamen bezorgen. Tot op de juiste plekje gebracht. Tips meegekregen om goed te verzorgen. Snelle bezorging en vriendelijk personeel
Beoordeling melden
14 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bomen zien er gezond uit. Wel nog wat klei aangetroffen tussen de wortels. Wel jammer, maar niet aan jullie te verwijten: de bezorger heeft op mijn verzoek de dozen bij de voordeur gezet, maar twee schuin omhoog en twee op zijn kant. Gelukkig was ik niet veel later zelf thuis om de bomen weer rechtop te zetten.
Beoordeling melden
30 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering in een stevige verpakking. Minimale schade aan de plant die er verder heel gezond uit ziet. Bij het verpotten was ook heel duidelijk een goed doorwortelde kluit te zien. Heel blij met mijn aankoop.
Beoordeling melden
8 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte service en heel vriendelijke medewerkers die de vragen in de chat beantwoorden! De twee citrusbomen die we besteld hadden werden snel in België geleverd, en zijn in uitstekende staat!
Beoordeling melden
29 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle bezorging, goed plantmateriaal, goede verpakking en info.
Beoordeling melden
27 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prachtige druif ontvangen, goed verpakt
Beoordeling melden