Tropictrees.nl

590 reviews in totaal   63 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn tevreden over de kwaliteit van de geleverde planten en bomen. Ook worden de snelheid en punctualiteit van de levering geprezen. De verpakking wordt vaak als zeer goed en beschermend ervaren. Daarnaast waarderen klanten de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de service, en wordt de communicatie over het algemeen als goed ervaren. Er zijn echter enkele teleurstellingen over de kwaliteit van bepaalde producten. Sommige klanten melden problemen met niet ontvangen bestellingen. Ook schiet de afhandeling bij problemen soms tekort en zijn er klachten over het niet reageren bij problemen.

ReviewsTropictrees.nl

Mooie plant, goed verpakt en snelle levering
Mooie palm, goed verpakt, snelle levering.
Netjes ingepakt in een beschermdoos geleverd
Slechte boom kwaliteit geleverd
R C
Ron C.

De laaste citroen boom dit jaar

Wel een citroen boom ontvangen die ziek was. Na contact met de eigenaar beloofde hij een nieuwe op te sturen in maart, want zijn voorraden citroen bomen waren op. Dat vond ik in een netjes oplossing.
nog niets ontvangen

Top boom

Hele mooie citrusboom (Citrus Kucle) geleverd gekregen. Conditie is goed en mijn verzoek voor een boom met rijpe vruchten werd gehonoreerd.
Pakket niet ontvangen
G R
Gert R.

Zeer mooie plant.

Snel geleverd, zeer goed verpakt en een hele mooie plant.

Kiezen uit meerdere planten

Ik heb een foto ontvangen van meerdere druivenbomen en kon de plant kiezen die ik het moist vond
2 geweldig mooie palmen ontvangen .daar voor mijn hartelijke dank ,
Snelle service en een prachtige plant
R C
Ron C.
Mooi boom, jammer dat het zo is ingekort om in de doos te passen, dan was het nog mooier. Verder goede service. Ik ben tevreden.