AthleteSportsWorld.com- Logo - Beoordelingen

AthleteSportsWorld.comReviews

: 566Uitstekend

4,70

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
AthleteSportsWorld.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij AthleteSportsWorld.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 28 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
AthleteSportsWorld.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij AthleteSportsWorld.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor AthleteSportsWorld.com

97 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

566 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


27 okt. 2021
Snelle levering, goede voorraad en goede omschrijving van de producten in de context van de sport waarbij ze gebruikt worden.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


31 okt. 2021
Ik heb een dameswetsuite dare2tri maat xl gekocht om in de winter door te kunnen zwemmen met schoolslag. Het geeft mij teveel drijfvermogen op het onderlichaam waardoor de schoolslag niet lukt.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor AthleteSportsWorld.com

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022
Goede service. Aardig personeel en omdat het een grote bestelling was kwamen ze het persoonlijk langsbrengen. Te gek!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 aug. 2022
Goede klantenservice, ik had een foutje gemaakt met bestellen. Alles kunnen terugsturen en geld snel weer op mijn rekening
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 aug. 2022
goede service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jul. 2022
Goed advies tegen scherpe prijs en snel geleverd!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jul. 2022 
van Roy L.
Persoonlijke aflevering en fijne communicatie!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jun. 2022
Keurige service en overzichtelijke webshop zonder poespas. Kwaliteit staat voorop en niet zozeer het merk. Dat vind ik prettig winkelen als het om sportartikelen gaat.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 jun. 2022
De heren denken met je mee en geven goed advies!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jun. 2022
snelle levering en persoonlijk contact.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jun. 2022
Makkelijk contact en snelle service.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jun. 2022
Direct contact via de chat
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jun. 2022
Snelle levering !!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jun. 2022
Fijne hulp bij bestelling, jammer dat retourkosten voor jezelf zijn.
Beoordeling melden
Antwoord van AthleteSportsWorld.com
23 jun. 2022
Hallo Zeger, Dankjewel voor je feedback! Mooi dat we je goed hebben kunnen adviseren bij je bestelling. Dat doen we altijd graag. De retourkosten zijn inderdaad voor eigen rekening en daarvoor hebben we een bewuste keuze gemaakt. We bieden vooraf goed advies, ook over pasvorm e.d., zodat we je zo goed mogelijk kunnen aanbieden om in één keer het juiste product te bestellen. Op deze manier proberen we retouren en de kosten daarvoor te voorkomen. Ook is het verre van duurzaam om (te) veel te bestellen en dan te retourneren. Met sportieve groet, Peter
 Geverifieerde beoordeling
27 okt. 2021
Snelle levering, goede voorraad en goede omschrijving van de producten in de context van de sport waarbij ze gebruikt worden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2021
Uitstekend advies, ruime keuze en goede prijzen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 nov. 2021
Zeker snelle bezorging
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dec. 2021 
Goede aanbieding en snel geleverd. Het zou wel fijn zijn om iets van een track&trace mogelijkheid te krijgen. (Maar dat komt omdat we hier in Nederland nogal verwend zijn met de Logistiek)!
Beoordeling melden