sobuy.nl- Logo - Beoordelingen

sobuy.nl
Beoordelingen:

55 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden86 beoordelingen in totaal  

4,47
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

5 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top multifunctionele kast! Fijn dat je eraan kunt zitten om te ontbijten. Ben er blij mee! 3 aan / opmerkingen: 1. Als het meubelstuk iets langer en breeder was kan je een magnetron in de kast kunt opbergen. Maar ik ben heel tevreden met de mooie keuken eiland kast. 2. Als het verhoogde bovenstuk eraf kan halen zou je een grote tafel hebben voor 4 mensen. 3. Ik heb de kast op wielen gezet zodat ik de "tafel / kast" makkelijk kan verschuiven. Met deze verandering zou het helemaal passend zijn in mijn mobiele keuken!! Of in mijn tiny house/ tuinhuisje!

Meest relevante negatieve beoordeling

6 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
De 1ste bestelling helemaal beschadigd en kapot binnen gehad zelf nieuwe besteld nu een retourbon gehad stuur het terug en wil mijn geld terug mvg jolanda
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor sobuy.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
BV
Ben V.
's Heerenhoek
18 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Keurig netjes op tijd geleverd. Mooie meubelplaat en een goede handleiding. Beter kan de prijs vermeld worden met BTW.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Het ziet er mooi uit, zoals op het plaatje. Snelle levering!
Beoordeling melden
26 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel bezorgd. En de korting achteraf was ook snel geregeld.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, prima product, scherpe prijs.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en exact zoals op website
Beoordeling melden
27 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Klant vriendelijk en goeie service
Beoordeling melden
18 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel verzonden en compleet pakket
Beoordeling melden
4 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top winkel

Snelle bezorging,goede kwaliteit
Beoordeling melden
25 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Super

Snelle service
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
MV
Mary v.
Naaldwijk
20 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Na een lange tijd nog geen fietshok ontvangen
Beoordeling melden
18 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
geen communicatie mogelijk, geen factuur,
Beoordeling melden
5 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top multifunctionele kast. Ik gebruik het als afscheiding tussen keuken en woongedeelte!

Top multifunctionele kast! Fijn dat je eraan kunt zitten om te ontbijten. Ben er blij mee! 3 aan / opmerkingen: 1. Als het meubelstuk iets langer en breeder was kan je een magnetron in de kast kunt opbergen. Maar ik ben heel tevreden met de mooie keuken eiland kast. 2. Als het verhoogde bovenstuk eraf kan halen zou je een grote tafel hebben voor 4 mensen. 3. Ik heb de kast op wielen gezet zodat ik de "tafel / kast" makkelijk kan verschuiven. Met deze verandering zou het helemaal passend zijn in mijn mobiele keuken!! Of in mijn tiny house/ tuinhuisje!
Beoordeling melden
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
De schoenenkast werd vanuit Duitsland binnen enkele dagen geleverd. Zeer degelijke kast, zorgvuldig verpakt. De handleiding is duidelijk, alles genummerd, 3D afbeeldingen het kan niet mis. Onze kleine schoenenkast is klein maar fijn!
Beoordeling melden