Deurmat24.nl

3.165 reviews in totaal   269 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en correcte levering van de producten. De matten worden geprezen om hun goede tot uitstekende kwaliteit en het aantrekkelijke uiterlijk, zoals kleur en antislip eigenschappen. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig ervaren en de service wordt omschreven als vriendelijk en adequaat, vooral bij het oplossen van problemen. Veel klanten vinden de matten eenvoudig in gebruik en makkelijk op maat te maken. Sommige klanten merken op dat de matten aan de dunne kant kunnen zijn of last hebben van kreukels. Daarnaast worden er af en toe problemen genoemd met stugheid, het niet goed platliggen en kleine afwijkingen in uiterlijk of eigenschappen.

ReviewsDeurmat24.nl

Heel snel geleverd en staat heel mooi
Fijne mat
C P
C P.
Goeie stevige mat
Product voldoet aan verwachting
Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding en hele snelle levering.
Snelle levering kwaliteit goed
Snelle en goede levering

Snelle en cirrecte leveting

Snelle en correcte levering
Goede en snelle levering
Ging goed
Snelle juiste levering, top!
Helpdesk heel correct en snel. Prijs kwaliteit heel goed. Geen verbeteringen wat mij betreft op dit moment.
Snelle verzending, prima product

Niks geleverd

Helaas,voor mij heel slechte ervaring. Heb 2 producten besteld,na week nog steeds niet binnen,3 dagen proberen te bellen,vervolgens stond mijn bestelling gepauzeerd en helemaal niet aangepast (daarover had ik ruim daarvoor gebeld en medewer moest het aanpassen,was dus niet aangepast). Bij producten wat op se website voorraad moeten staan was levertijd 1,5 maand,dus heb mijn bestelling geannuleerd.