Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsholdbarefires.com
3-5 werkdagen levertijd werd 2,5 maand
Begin januari een mooie haard besteld, zou 3-5 werkdagen levertijd zijn. Mede de reden om het hier te bestellen, aangezien ik hem dan in jan-feb zou kunnen gebruiken. Levertijd bleek niet te kloppen. Is uiteindelijk begin maart pas geleverd. De helft van de haard werd geleverd, een dag erna de andere helft en de bestelde ethanol helemaal niet. Communicatie verliep erg stroef, werd continue naar de website verwezen. Vervolgens bleek mijn ethanol naar een verkeerd adres gestuurd te zijn. De haard is mooi maar de weg er naartoe verliep voor mij alles behalve soepel
tstekende service en prachtig resultaat
We zijn ontzettend blij met ons nieuwe haardmeubel. Vanaf het eerste contact voor de offerte werd er echt met ons meegedacht over het ontwerp, de aansluitingen en de afmetingen van onze cinewall. De communicatie was duidelijk, de levering netjes op tijd en de installatie verliep zonder problemen.
We vonden het erg fijn dat ze transparant en eerlijk waren in de communicatie. Ook hadden ze oog voor detail en passie in wat ze doen. De haard geeft een heerlijke warmte en werk echt prachtig.Wij raden Holdbarefires zeker aan als je opzoek bent naar een haardmeubel of bio ethanol haard.
Ik ben heel positief altijd antwoord op het telefoontje
Ik ben heel positief altijd antwoord op de vragen. De haard was werkelijk prachtig en van top kwaliteit. Een sfeervolle aanrader. Het wachten was het zeker waard.
Groetjes uit Maastricht
Het duurde lang maar gelukkig werd er gereageerd op appjes waar de bestelling bleef.
Fijne communicatie, goed bedrijf. Ze zijn betrouwbaar en komen afspraken goed na.
Wij zijn ontzettend tevreden over onze mooie plafondhaard. Het is sfeervol maar verwarmd ook heerlijk onze woonkamer. De levering was snel! Kortom erg tevreden!
Telefonisch zeer correct behandeld, en een zeer snelle bezorging. complimenten
Bij hanghaard betere professionele pluggen leveren.
Een prachtige hang kachel
alles prima geregeld
Super gezellig
Het is super gezellig en opzich makkelijk in elkaar te zetten,
Prima service. Kwaliteit en zeer goede communicatie
ik had verwacht dat dit toestel meer warmte zou produceren...